Homepage  / Vedete româneşti

De ce soacra și părinții lui Adrian Mutu au vândut tot și s-au mutat în București

De ce soacra și părinții lui Adrian Mutu au vândut tot și s-au mutat în București
11

de Roxana Mirea,

Adrian Mutu are toată familia aproape. Acesta este căsătorit cu Sandra și au împreună un băiețel, pe Tiago. De dragul copilului, soacra lui Adrian Mudu a dezvăluit că a vândut locuințele din Timișoara pentru a se muta la București. În plus, același lucru l-au făcut și părinții fostului fotbalist, dar și fratele Sandrei. Acum, toată familia este reunită, la propriu.

Soacra și părinții lui Adrian Mutu s-au mutat la București

Adrian Mutu se bucură să aibă o familie numeroasă și reunită. Soacra, cumnatul, dar și părinții lui și-au vândut proprietățile din orașele în care locuiau pentru a se muta la București. Soacra lui Adrian Mutu, Mariana Bachici, a declarat că a renunțat la toate locuințele din Timișoara pentru a se muta la București. Aceasta și-a dorit să fie aproape de fiica ei, Sandra, de ginerele ei, dar mai ales de nepoțelul Tiago, în vârstă de 4 ani.

Mariana Bachici s-a mutat chiar în bloc cu familia Mutu, la etaje diferite. Ea și-a cumpărat un apartament de lux chiar lângă fiica ei. În plus, nu doar ea a făcut pasul de a se muta în Capitală. Același lucru l-au făcut și părinții lui Adrian Mutu, Rodica și Spiridon. Aceștia au renunțat la locuința pe care o aveau în Pitești, pentru a fi aproape de fiul lor, potrivit click.ro.

Fotografie-rara-cu-fiicele-lui-Adrian-Mutu.-Cum-arata-acum-Adriana-si-Maya-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Acum e toată familia împreună”

În plus, și fratele Sandrei s-a mutat undeva în apropiere, iar Mariana Bachici este foarte fericită pentru că familia este, în sfârșit, împreună. De asemenea, Laura, sora lui Mutu, locuiește tot în București.

„Am vândut totul în Timișoara. Am cumpărat aici și locuiesc în același bloc cu ei, dar la etaje diferite. Îi iubesc foarte mult și fără să îi văd zilnic îmi era greu. De aceea am renunțat la Timișoara. Mai ales pe Tiago… care pentru mine este un înger pe pământ. E parte din sufletul meu.

Băiatul (fiul ei, fratele Sandrei n.r) este și el aici de curând, i-am cumpărat apartament lângă pădure, aproape de noi. Acum e toată familia împreună. Și părinții lui Adi au vândut casa din Pitești, și-au cumpărat apartament. Locuiesc tot aproape de noi”, a declarat Mariana Bachici pentru sursa menționată anterior.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te