Homepage  / Vedete / Vedete străine

Alec Baldwin a fost dus de urgenţă la spital

Alec Baldwin a fost dus de urgenţă la spital

de Redactia Tvmania

Actorul Alec Baldwin (51 de ani) a fost dus cu ambulanţa, în mijlocul nopţii de miercuri spre joi, la un spital din New York, după ce Ireland, fiica sa în vârstă de 14 ani, a apelat numărul de urgenţă 911. Potrivit unor surse citate de “People”, fiica sa l-ar fi găsit inconştient şi a chemat salvarea la reşedinţa actorului din Manhattan.

Starul din filmul „E tare complicat!” a fost examinat de doctori, care i-au permis să plece acasă la doar o oră după ce a fost internat.

Surse din cadrul poliţei au dezvăluit că actorul ar fi ameninţat-o pe fiica lui că va lua somnifere, cu intenţia de a se sinucide. Nu ar fi primul scandal familial între Baldwin şi fata lui. În 2007, actorul a numit-o pe Ireland „un porcuşor nepoliticos şi egoist” într-un mesaj telefonic care a ajuns în presă. Momentul a avut loc în timpul luptei pentru custodie dintre Baldwin şi fosta lui soţie, Kim Basinger.

Reprezentanţii actorului susţin că a fost vorba doar de o neînţelegere.

„Alec Baldwin este sănătos şi nu va lipsi de la muncă. Dacă ar fi fost vreo problemă, doctorii nu l-ar fi externat după numai o oră”, au declarat aceştia.

Apropiaţii starului din serialul “30 Rock” insistă că acesta nu a folosit droguri sau alcool.

Pe 7 martie, Alec Baldwin va prezinta, împreună cu Steve Martin, gala de decernare a Premiilor Oscar 2010.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te