Homepage  / Ultimul număr

Alege INXS!

Alege INXS!

de Redactia Tvmania

La 7 ani dupa disparitia solistului Michael Hutchence, ceilalti membri ai trupei INXS tanjesc la gloria de altadata si vor sa revina pe scena muzicala cu o fata noua. Aleasa prin concurs.

Veste buna pentru toti cei vor sa-si obtina celebritatea cantand: trupa INXS isi cauta solist si tot ce trebuie sa faci e sa trimiti un CD cu un CV in care sa explici cine esti si de ce vrei sa devii un star (ei, nu chiar pe zece pagini!) si un cantecel prin care sa arati ca poti sa canti. Iti mai trebuie si bani de avion ca sa ajungi in unul dintre cele 16 orase in care membrii celebrei trupe australiane vor veni sa faca selectia: printre ele Liverpool, Sydney, Toronto, New York, Los Angeles.
Vestea proasta e ca trupa INXS n-a fost asa impresionata de Brasov – unde a cantat la Cerbul de Aur in 2001 – ca sa vina si pe la noi, asa ca doritorii romani (barbati sau femei, n-are importanta, numai sa fie mai mari de 21 de ani) trebuie sa scoata bani de drum din buzunar. Dar la cate mii de dolari baga unii in videoclipuri penibile, nu ne indoim ca se vor gasi si cateva sute pentru un biet bilet de avion! Selectiile incep in februarie, iar cei alesi vor fi nevoiti sa ajunga in Hollywood, in mai, pentru runda finala.
Pentru a-si gasi liderul, grupul apeleaza la o solutie moderna: un reality show, realizat de producatorii care sunt in spatele unor emisiuni de succes precum „The Apprentice” sau „The Survivor”. Timp de 13 saptamani americanii vor vedea modul cum australienii vor gasi un inlocuitor pentru Hutchence, emisiunea fiind transmisa de postul CBS in iulie 2005.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te