Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Țalavutis, între Te cunosc de undeva! și matinalul de la Antena Stars. „Suntem ȋn faţa camerelor și câte 15 ore pe zi”. EXCLUSIV

Alexia Țalavutis, între Te cunosc de undeva! și matinalul de la Antena Stars. „Suntem ȋn faţa camerelor și câte 15 ore pe zi”. EXCLUSIV
13

de Cătălina Matei,

Cântăreață, actriță, dansatoare, prezentatoare TV… Alexia Țalavutis (33 de ani) s-a născut pentru a fi în lumina reflectoarelor, iar muzica o însoțește peste tot. Chiar și la 5 dimineața, când se pregătește pentru „Star Matinal” de la Antena Stars și continuă până noaptea-târziu la „Te cunosc de undeva!”, unde face echipă, din nou, cu Dima Trofim. Prin urmare, o zi de filmare poate avea chiar și 15 ore…

Prinsă în două formate TV, dar și în alte campanii online și proiecte culturale, Alexia Țalavutis are o agendă extrem de încărcată. Însă se bazează pe colegul ei, Dima Trofim, de care o leagă o prietenie veche și solidă, căci cei doi lucrează împreună încă din 2011 când a apărut Lala Band și serialul „Pariu cu viața”.

În prezent, Alexia și Dima prezintă împreună matinalul de la Antena Stars și fac din nou un duo formidabil în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1.

Aflăm mai multe detalii chiar de la Alexia Țalavutis!

Din nou la „Te cunosc de undeva!” cum a fost întreaga experienţă pentru tine, de data aceasta? Ce personaje ţi-au dat cele mai mari bătăi de cap?

Experiența de la „Te cunosc de undeva!” nu se compară cu niciun alt proiect. Provocările apar la fiecare pas și, deşi este şi foarte multă muncă, satisfacţia este pe măsură! Este o experienţă minunată şi aş repeta-o oricând! Spun foarte bine cei care spun că e genul de provocare prin care orice artist ar trebui să treacă o dată ȋn viaţă.

Unele personaje mi-au dat adevărate bătăi de cap, dar m-am bucurat că am avut ocazia să le facem. Cert este că am făcut tot ce am putut să le interpretez cât mai bine şi am pus suflet în tot ceea ce am făcut! Chiar dacă ȋn zilele de filmare suntem ȋn faţa camerelor și câte 15 ore pe zi și a doua zi o luăm de la capăt ȋncă de la prima oră, la matinalul de la Antena Stars, facem asta cu mare drag.

alexia-talavutis-te-cunosc-de-undeva-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Dintre ceilati concurenţi, ce echipa te-a surprins cel mai tare?

Colegii ne surprind de fiecare dată cu super transformări. Sunt concurenţi foarte talentaţi şi care dau totul pe scenă pentru a realiza un spectacol, în adevăratul sens al cuvântului!

Cum ai făcut faţă programului, mai ales că tu şi Dima filmaţi şi matinalul de la Antena Stars?

Atât eu, cât și Dima gestionăm timpul între filmări și matinalul de la Antena Stars cu organizare și comunicare eficientă. Cafeaua este “liantul” de dimineaţă! Dar ne place foarte mult ceea ce facem și atunci nu resimţim oboseala. Atunci atunci când se acumulează multă oboseală, dormim câteva ore ȋn plus și o luăm de la capăt.

alexia-talavutis-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 13

Apropo de matinal… care este ora ta de trezire în timpul săptămânii? Şi ai vreun ritual anume de a-ţi intra în ritm? Ce te binedispune atunci când starea ta de spirit nu este tocmai una fericitã?

În timpul săptămânii, mă trezesc extrem de devreme, la ora 5 dimineața. Nu am un ritual anume, ȋnsă atunci când starea mea de spirit nu este cea mai fericită, muzica bună mă scoate din orice impas.

Alături de Dima, formezi o echipă de mulţi ani încoace. Care sunt calităţile pe care ai vrea sã i le furi? Şi de ce?

De la Dima aş fura modul lui de a se conserva în anumite momente şi de a-şi recupera energia! Aş vrea să pot aţipi ca el oriunde şi oricum… hahaha.

alexia-talavutis-si-dima-trofim-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 13

Dincolo de TV, în ce alte proiecte eşti implicată?

Am în derulare un nou proiect muzical, pentru care ajung în studio atunci când timpul mi-o permite, mai sunt în derulare proiecte de promovare în social media, acolo unde sunt foarte activă! De asemenea, mai gestionez împreună cu părinţii mei un proiect cultural pentru copii la Constanța.

Foto: Antena 1; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton