Homepage  / Ultimul număr

Aliens versus Predator

Aliens versus Predator

de Redactia Tvmania

Chiar la inceput de an, cei doi monstri deveniti celebri in anii ’80 se lupta, pentru a doua oara pe ecrane, intr-o confruntare pe viata si pe moarte ce transforma Pamantul intr-o planeta a terorii.

Au trecut aproape trei decenii de cand creaturi ciudate, cu acid in loc de sange, au invadat cinematografele o data cu pelicula lui Ridley Scott – „Alien” (1979) -, iar fascinatia fanilor pentru acesti monstri pare ca inca mai are resurse. Devenita una dintre cele mai bine cotate creatii SF din istoria cinematografului, seria „Aliens” a transformat extraterestrii din personaje ridicole ale filmelor de duzina in monstrii de temut, iubiti de public pentru inteligenta lor. La un an dupa ce al doilea film din serie facea ravagii in cinematografe („Aliens” din 1986 castiga doua Oscaruri), apare un personaj care lupta pentru a-si obtine un loc in inima iubitorilor de SF-uri: Predatorul, o masina de ucis oameni, un vanator feroce, venit parca dintr-o alta lume.
Celor doua creaturi le vine randul sa se infrunte, fata in fata, de abia in 2004, in pelicula „Aliens vs. Predator”, in regia lui Paul W.S. Anderson (tatal lui „Resident Evil”), dupa ce o echipa de exploratori descopera ca, in Antarctica, Predatorii tin captiva o regina-matca Alien, care depune oua o data la un secol. Predatorii isi testeaza abilitatile de vanatori luptand cu puii de Alien. Sfarsitul filmului lasa loc de continuare, iar aceasta nu s-a lasat prea mult asteptata. „Aliens vs. Predator 2” a avut premiera americana chiar in ziua de Craciun, iar in cinematografele noastre soseste in 11 ianuarie.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te