Homepage  / Știri

Amalia Enache speră la un al doilea sezon ”Clipa de fericire”

Amalia Enache speră la un al doilea sezon ”Clipa de fericire”

de Redactia Tvmania

Primul sezon al emisiunii ”Clipa de fericire” se termină pe 23 decembrie la Pro TV, iar prezentatoarea Amalia Enache (38 de ani) e fericită că a făcut parte dintr-un proiect care a adus bucurie multor români simpli.

Amalia Enache (3)

”În urma emisiunii, mi-am întărit convingerea că o clipă de fericire o fi ea doar o clipă, dar pentru asta merită să trăim. Și mi-am întărit convingerea că ne putem face fericiți unii pe alții dacă ne uităm puțin în jur și suntem atenți la nevoile celorlați. Mi-am reconfirmat frumusețea din oameni. Atât datorită celor care au devenit subiecte de emisiune, cât și datorită echipei inimoase de conținut a emisiunii, care a luptat cu toate resursele și ideile, cu tot sufletul, să fie posibile aceste clipe de fericire”, a povestit ea pentru revista ”TV Satelit”, care apare pe piață sâmbătă, 19 decembrie.

TVS 26 Coperta 1

Vedeta speră și la un al doilea sezon. “Decizia nu stă la mine. În televiziune, doar publicul decide. Depinde de apetitul acestuia pentru acest tip de show și de reportaje”, ne-a explicat ea.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton