Homepage  / Știri

Ana Baniciu, Bubu, Levent şi Gabi vor juca în „O nouă viaţă”

Ana Baniciu, Bubu, Levent şi Gabi vor juca în "O nouă viaţă"

de Redactia Tvmania

Personajele interpretate de Ana Baniciu, Bubu, Levent Sali si Gabi Ciocan au crescut, au lăsat în urmă problemele din adolescenţă, iar în prima telenovelă muzicală românească “O nouă viaţă”, care va fi difuzată în curând la Acasă, se luptă cu noi provocări.

Unde este iz de ceartă, apare şi Dana, dar nu pentru a crea intrigi, ci pentru a destinde atmosfera. Nu o face voit, ci prin naivitatea cu care este înzestrată de la natură.

“Dana este o fată sufletistă, care ţine la prieteni şi care e mereu dorită în preajmă, deşi face boacănă după boacănă. Rămâne acelaşi personaj comic care detensionează orice situaţie. Are mereu câte o replică care stârneşte râsul celor care o ascultă. E pasionată în continuare de muzică, dar ia o decizie care va uimi pe toată lumea”, spune Ana Baniciu.

Bubu va continua să joace în telenovelă prin intermediul internetului, va vorbi cu colegii lui prin Facetime. Fiind un tânăr talentat, pasionat de muzică, îndrăgostit de tobe şi de pian, personajul lui Bubu decide să plece la studii în străinătate:

“Este un tânăr foarte deştept, dar timid şi introvertit. Toţi prietenii se bazează pe el în momentele grele. I se îndeplineşte visul de a studia la Berklee în momentul în care câştigă o bursă la prestigioasa Universitate de Muzică din Boston”, mărturiseşte Bubu.

Rafael a fost mereu un copil problema. Banii şi succesul sunt dezideratele care îl ghidează în viaţă:

“Personajul meu dă dovadă de curaj, dar unul iresponsabil, pentru că acceptă să intre în tot felul de combinaţii dubioase pentru a câştiga bani pe care să-i „spargă” în cluburi, să vadă lumea ce şmecher este el”, dezvăluie Levent.

Mai timid de fel, Jenel învaţă de la Rafael, pe care îl consideră un mentor spiritual, însă acesta nu face decât să-l influenţeze negativ:

“Nu are curajul să-l contrazică pe Rafael atunci când este evident că faptele lor trec de limita legalităţii. Duce o luptă cu el însuşi. Ar vrea să se oprească, dar îi este frică de ceilalţi”, spune Gabi.

Citeşte şi:

Serialul “Pariu cu viaţa” continuă sub alt nume

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, în distribuţia noului serial de la Acasă

Bebe Cotimanis şi Carmen Tănase joacă din nou împreună în “O nouă viaţă”

Alina Chivulescu şi Bogdan Albulescu au primit roluri în “O nouă viaţă”

Sore şi Rapha se alătură distribuţiei din “O nouă viaţă” (Acasă)

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te