Homepage  / Ultimul număr

Anatomia unui succes

Anatomia unui succes

de Redactia Tvmania

Dupa patru luni de pauza, fanii serialului "Anatomia lui Grey" au motive de bucurie. Serialul despre "operatii, relatii si complicatii" care a innebunit America si a reusit sa isi dovedeasca potentialul si peste hotare va reveni de la sfarsitul lunii ianuarie pe micile noastre ecrane, cu a treia serie.

Ultimul episod al seriei a doua din „Anatomia lui Grey” a fost difuzat de postul national de televiziune in luna septembrie 2007. De atunci, fanii inraiti au avut trei optiuni: fie au asteptat cu nerabdare ca TVR 1 sa achizitioneze urmatoarea serie (posibilitate care parea din ce in ce mai slaba dupa ce directoarea de achizitii, Ada Roseti, a parasit postul national de televiziune pentru Discovery), fie au prins din cand in cand cate un episod pe un post strain, fie au optat pentru varianta descarcarii intregii serii (si eventual si a celei de-a patra) de pe Internet. Indiferent din care categorie faceti parte, reinceperea serialului pe micile noastre ecrane nu poate fi decat o veste buna la inceput de an.
La sfarsitul sezonului doi, relatia dintre Meredith Grey (Ellen Pompeo) si Derek Shepherd (Patrick Dempsey) s-a lovit de un obstacol aparent de netrecut – faptul ca „doctorul McDreamy” este casatorit cu chirurgul Addison Montgomery-Shepherd (Kate Walsh) – iar Cristina Yang (Sandra Oh) a descoperit atuurile doctorului Preston Burke (Isaiah Washington). Doua noi personaje au aparut in scena: ortopeda Callie Torres (Sara Ramirez) si chirurgul plastician Eric Dane (Mark Sloan). Din seria de surprize ale celei de-a treia serii fac parte o mireasa parasita la altar, un nou rezident-sef si un examen de rezidentiat picat de catre unul dintre cei cinci prieteni.

Vesti bune si nu prea
„Anatomia lui Grey” a adunat in ultimii doi ani doua premii Emmy – pentru rol secundar feminin (Katherine Heigl) si pentru distributie – si doua Globuri de Aur: pentru cel mai bun serial de televiziune si actrita in rol secundar (Sandra Oh). Si pentru ca succesul la public a fost clar de la inceput, producatorii au profitat si au publicat un roman despre vietile unor personaje secundare din serial: barmanul Joe si asistenta Debbie. Cartea este scrisa sub forma unui blog in care sunt barfite celelate personaje. Din martie 2007, bilunar, in Statele Unite si Canada, apare si o revista intitulata „Anatomia lui Grey”. Acest al treilea sezon a adus numeroase schimbari in distributia productiei americane.

Marti 21.50, TVR 1, „ANATOMIA LUI GREY”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te