Homepage  / Vedete româneşti

Anda Adam, adevărul despre despărțirea de Victor Slav. Ce a spus despre rivalitatea dintre ea și Bianca Drăgușanu

Anda Adam, adevărul despre despărțirea de Victor Slav. Ce a spus despre rivalitatea dintre ea și Bianca Drăgușanu
13

de Roxana Mirea,

Anda Adam, celebra solistă de muzică pop, dance și R&B din România, a fost invitată în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a făcut dezvăluiri despre  parcursul impresionant al carierei sale și a împărtășit publicului și aspecte importante legate de viața sa personală. De asemenea, Anda Adam a vorbit și despre despărțirea de Victor Slav și rivalitatea cu Bianca Drăgușanu.

Anda Adam, despre despărțirea de Victor Slav

Anda Adam și Victor Slav s-au cunoscut în 2006 și au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Însă, după 6 ani de relație, cei doi s-au despărțit, iar la scurt timp, Victor a început o relație cu Bianca Drăgușanu. Despre despărțirea dintre Anda Adam și Victor Slav s-a speculat mult, spunându-se că artista a fost părăsită sau înșelată. Acum, cântăreața a făcut lumină în acest caz.

„Noi nu am vorbit niciodată despre motivul real al despărțirii. Pot doar să spun că lucrurile nu mai erau ce trebuia, că întotdeauna un adevăr iese și la iveală și am tras concluzia că este cea mai bună decizie pe care o pot lua: să nu mai fiu împreună cu acest om într-o relație.

Aveam și îndoieli, eram foarte mult timp plecată și lucrurile deja nu se mai întâmplau ca într-un cuplu, se întâmplau ca între doi oameni care fiecare își vedea de drumul lui și de viața lui cumva separat.

Nu am dorit să argumentăm pentru că am considerat că întotdeauna intimitatea trebuie să rămână intimitate așa cum am făcut de fiecare dată și cred că a fost un lucru foarte bun care s-a întâmplat. Am fost părăsită, decizia i-a aparținut”, a mărturisit Anda Adam, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, potrivit wowbiz.ro.

Anda Adam şi Victor Slav s-au despărţitIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Anda Adam, despre rivalitatea dintre ea și Bianca Drăgușanu

După despărțirea de Victor Slav, între Anda Adam și Bianca Drăgușanu a luat naștere o rivalitate, care s-a concretizat într-un adevărat război al declarațiilor. Întrebată dacă diva este rivala ei, Anda Adam a răspuns că:

„Niciodată nu a fost o rivală și 80% din articolele apărute, în momentul în care ei au devenit un cuplu, au fost foarte mult inventate. Cred că ne-ar lua o emisiune întreagă să povestim despre fiecare articol în parte și ce procent din el are sâmbure de adevăr. Niciodată nu am încercat să o copiez și nu am făcut-o pentru că suntem și foarte diferite ca stil.

Cred că pur și simplu, fiind pe val atunci, ca și prezență și fiind un cuplu nou, monden, ieșind la foarte multe evenimente împreună și el ieșind din acea relație lungă cu mine au fost în atenția presei mult și puțin poate prea mult.

Atunci când ești în diverse conjuncturi și ți se pune un microfon în fața gurii mai dai declarații și mai spui una alta pentru că dacă tot îți asumi că te duci la un eveniment monden trebuie să și spui ceva. Nu poți doar să te duci, să faci act de prezență și să pleci„, a explicat artista.

Bianca Drăgușanu spune adevărul despre divorțul de Victor SlavIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 13

„Bianca Drăgușanu mi-a spus că îi pare rău că a fost răutăcioasă”

Anda Adam a mai declarat că Bianca Drăgușanu i-ar fi spus recent că îi pare rău pentru afirmațiile făcute la acea vreme.

Cred că din diversele interviuri s-au tot inventat și interpretat fiecare cuvânt și frază spusă de ea, de el și așa mai departe, și așa s-a creat cumva în presă faptul că între noi există o rivalitate. Nu a existat niciodată, nu am înțeles de ce acest volum de articole extrem de mare despre noi două și comparate și judecate și această rivalitate pentru că nu a fost niciodată o rivalitate între noi.

Mai mult decât atât, în ultimul timp am ajuns, printr-o persoană comună, să avem o discuție în care am ajuns la concluzia că nu avem nimic de împărțit una cu cealaltă. Personal Bianca Drăgușanu mi-a spus, recent, că nu are absolut nimic cu mine și că îi pare rău că uneori a fost răutăcioasă fără motiv”, a explicat Anda Adam.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te