Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andra va susține spectacolul „AIEVEA” de la Sala Palatului cu casa închisă

Andra va susține spectacolul „AIEVEA” de la Sala Palatului cu casa închisă
3

de Redactia Tvmania

Andra este în febra pregătirilor pentru concertele „Aievea”, pe care le va susține la Sala Palatului între 23-25 februarie. Pentru artistă veștile bune au început înainte de a ajunge să susțină concertele! Biletele au fost vândute integral pentru cele trei zile de spectacol, iar reacția ei nu s-a lăsat așteptată:

„Le mulțumesc fanilor care își petrec weekendul de Dragobete cu mine! Sunt fericită să știu că mulți dintre ei m-au văzut și anul trecut, fie la Sala Palatului, fie la televizor, de Paști, când spectacolul a fost difuzat la ProTV, și s-au convins că merită să cumpere bilete. Repet în fiecare zi, mă simt într-o formă grozavă, o să dau tot ce pot pe scenă! Va fi o experiență minunată pentru cei din sală.”, a spus Andra.

Andra va susține spectacolul „AIEVEA” de la Sala Palatului cu casa închisă (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Andra lucrează și pentru spectacolul AIEVEA cu regizorul show-ului „Românii au talent”, Adrian Batista, și cu producătorii muzicali Șerban Cazan și Marius Pop, de la Hahaha Production.

“Am fost încântată de felul în care am colaborat anul trecut și de modul în care am realizat întregul concept al show-ului, așa că a venit de la sine discuția despre AIEVEA. Multe persoane din echipa de anul acesta au fost implicate și anul trecut în producție. Cred că se va vedea pe scenă că cei care au făcut show-ul au comunicat foarte bine.“, a completat artista.

Producătorii showului „AIEVEA” pregătesc și anul acesta o producție complexă. Anul trecut, ei au reconstruit scena Sălii Palatului cu panouri imense de LED, cu echipament care a încăput în 14 camioane de 7,5t, iar sunetul a fost de cea mai înaltă calitate, mixat cu aparatură performantă. Și anul acesta, producția va impresiona cu siguranță persoanele care se vor afla în sală.

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te