Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Mantea, oprită de Poliție în trafic. „Pare că ați consumat foarte mult alcool”

Andreea Mantea, oprită de Poliție în trafic. „Pare că ați consumat foarte mult alcool”
7

de Roxana Mirea,

Andreea Mantea este destul de activă pe rețelele sociale, așa că împărtășește cu fanii ei și momentele mai puțin plăcute. Recent, aceasta a avut parte de un episod nefericit în trafic. Andreea Mantea a povestit cum a fost oprită de Poliție când mai avea foarte puțin până să ajungă acasă.

Andreea Mantea, oprită de Poliție în trafic

Andreea Mantea a povestit cum a fost oprită de Poliție în timp ce se îndrepta spre casă. La volanul mașinii nu se afla ea, ci șoferul familiei. Prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii”, de la Kanal D, a povestit că pe autostradă și în toate localitățile nu i-a oprit sub nicio formă poliția, însă situația s-a schimbat în București, aproape de casă. Vedeta a precizat că s-a și amuzat pentru că oamenii legii i-au spus șoferului că arată de parcă ar fi consumat alcool.

Am mers sute de kilometri fară niciun fel de problema, intram în București, ultima intersecție, câteva sute de metri până acasă… Politia în spate, girofarul, sirena, trageți pe dreapta. Cere actele domnului Radu și spune: „O să vă punem și fiola căci pare că ați consumat foarte mult alcool! Bineînțeles, rezultatul a fost negativ. Așa o să îi zic domnului Radu de acum încolo, că are fata de…”, a povestit Andreea Mantea, potrivit kanald.ro.

Andreea-Mantea-oprita-de-Politie-in-trafic-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Andreea Mantea și-a schimbat mașina

Andreea Mantea și-a schimbat mașina pe care o avea de 13 ani. Vedeta spune că n-ar fi renunțat la ea dacă nu s-ar fi stricat. Ea a precizat că reparațiile ar fi costat-o foarte mult.

Cealaltă era mai mare. Am schimbat-o după 13 ani. Nu o schimbam daca nu se strica. Am băgat foarte mulți bani în ea. Nu stiu ce s-a stricat la ea și mă costa foarte mult reparația. Foarte mult. Și am zis, bai, dar am înnebunit să dau atâția bani pe reparație. Oricum, am băgat mulți bani în ea până în momentul de fata. Am zis că n-are rost, hai să mă apuc să iau o mașină noua. Pe care să o vreau?! Pe aceasta. Nu mă pricep la mașini, dar mă pricep la gusturile mele și la ce îmi doresc. Și pe cea de-a doua am ales-o în funcție de ce îmi place mie. Și da, și pe aceasta am sfințit-o”, a spus Andreea Mantea pentru sursa menționată anterior.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te