Homepage  / Articole

Andreea Raicu, gata pentru „M-a făcut mama artist”

Andreea Raicu, gata pentru „M-a făcut mama artist”

de Redactia Tvmania

Din 22 martie, Andreea Raicu intră din nou în lumina reflectoarelor în calitate de gazdă a emisiunii „M-a făcut mama artist”. În cadrul show-ului, care va fi difuzat în fiecare joi de la ora 20.00, Dan Fințescu a primit rolul de co-prezentator.

“Este prima dată când într-un show muzical este implicat direct un membru al familiei. Concurentul și mama trebuie să convingă telespectatorii că fac o echipă redutabilă. Vor fi multe surprize, multe probe interesante, decizii greu de luat”, spune Andreea.

“M-a facut mama artist” este primul show în care mamele au un rol important în devenirea artistică a fiilor. Formatul este 100% românesc, dar se dezvoltă în pararel și în SUA, unul dintre susținătorii emisiunii fiind Scooter Braun, impresarul  lui Justin Bieber.

Câștigătorul va da mâna cu Justin Bieber

În cadrul show-ului vor participa 11  tineri care își doresc o carieră muzicală, iar prestațiile lor vor fi apreciate de un juriu avizat din care fac parte ConnectR, Corina Bud, Elena Gheorghe și Dan Teodorescu.

Vedetele vor da note și vor trimite la baraj concurenții clasați pe ultimele două locuri. Barajul va avea loc la începutul ediției următoare, dar decizia crucială va fi luată de mame.

“Este o experiență importantă atât pentru cei care au fost admiși, cât și pentru cei care au participat la preselecții. Important este să participi și să nu te lași”, spune Dan Teodorescu.

Premiul final al emisiunii va fi o investiție directă în cariera tânărului câștigător, care va primi o bursă la Berklee College of Music,  unul dintre cele mai importante colegii de muzică din Statele Unite. Marele câștigător se va întâlni în Statele Unite cu Justin Bieber.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te