Homepage  / Articole

Andrei Roşu face ordine în “Pariu cu viaţa”

Andrei Roşu face ordine în “Pariu cu viaţa”

de Redactia Tvmania

Serialul “Pariu cu viaţa” revine din 17 septembrie la Pro TV, cu cel de-al treilea sezon. Dintre actorii noi care vor fi prezenţi în noul sezon se remarcă Andrei Bogdan Roşu.

Cel de-al treilea sezon al serialului de la Pro TV aduce mai multe noutăţi în această toamnă. Una dintre acestea este prezenţa în serial a actorului Andrei Bogdan Roşu (25 de ani). Acesta s-a întors pe platourile din Buftea după un an de pauză: toamna trecută făcea parte din echipa serialului „Narcisa: iubiri nelegiuite”, iar după terminarea bruscă a acestuia a jucat în câteva spectacole de teatru, a apărut în reclame şi în videoclipul celor de la Deepside Deejays (alături de actriţa Ada Condeescu).

Acum  însă se întoarce pe platourile din Buftea, unde în urmă cu mai mulţi ani a făcut parte din mai multe proiecte, precum “Războiul sexelor”, “Regina” şi “State de România”. „După pauza pe care am avut-o, mi-a fost dor să lucrez din nou cu echipa cu care m-am „consacrat”. De fiecare dată voi lucra cu plăcere cu oamenii care au fost martori la debutul meu în televiziune. Acum voi juca în “Pariu cu viaţa” şi personajul pe care îl voi interpreta se numeşte George . Voi fi cel care descurcă iţele şi care îi pune pe băieţii răi „cu faţa la perete”, dar ,,dacă-ţi spun mai multe, va trebui să te omor”, ne-a povestit Andrei depre viitorul său rol.

Chiar dacă a interpretat până acum roluri de seducători, Andrei ne-a povestit că în realitate nu este un unul. Din contră, are o relaţie stabilă cu actriţa şi cântăreaţa Anca Florescu, cea care anul viitor îl va face tată. „La anul voi fi tătic şi sunt foarte fericit! Dacă o să fie fată, atunci va fi preferata mea”, spune el.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te