Homepage  / Articole

Andrei Roșu se întoarce la Pro TV, în „Pariu cu viața”

Andrei Roșu se întoarce la Pro TV, în „Pariu cu viața”

de Redactia Tvmania

Sezonul 3 din “Pariu cu viața” vine la Pro TV cu multe surprize muzicale, dar și personaje noi care încurca sau descurcă situațiile tensionate prin care trec protagoniștii serialului. După un scurt ocol la Antena 1, unde a jucat în „Narcisa: iubiri nelegiuite”, Bogdan Andrei Roșu se întoarce în Buftea.

Andrei Roșu, pe care telespectatorii îl cunosc din producțiile “Războiul Sexelor”, “Regina” și “State de România”, se alătura din această toamnă distribuției serialului “Pariu cu viața” cu rolul lui George, un băiat descurcăreț, care îi înfruntă cu mult curaj pe cei care vor să le facă rău tinerilor din LaLa Band.

“După pauza pe care am avut-o, mi-a fost dor să lucrez din nou cu echipa cu care m-am “consacrat”. De fiecare dată voi lucra cu plăcere cu oamenii care au fost martori la debutul meu în televiziune. Personajul pe care îl voi interpreta se numește George. Voi fi cel care descurcă ițele și care îi pune pe băieții răi “cu fața la perete”, dar ,,dacă-ti spun mai multe, va trebui să te omor”, povestește Andrei Roșu.

El are motive de bucurie și în viata personală, căci anul viitor va fi tată. Atât el, cât și iubita lui, Anca Florescu, sunt extrem de fericiți: “Dacă va fi fată, atunci fiica mea va fi preferata mea”, mărturisește Andrei.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te