Homepage  / Articole

Angelina Jolie își invită foștii soți la nunta cu Brad Pitt

Angelina Jolie își invită foștii soți la nunta cu Brad Pitt

de Redactia Tvmania

Angelina Jolie își va invita foștii soți, pe Jonny Lee Miller și Billy Bob Thornton, la nunta ei cu Brad Pitt. Actrița din „Maleficent” își va uni destinul cu Pitt, alături de care are șase copii, în curând. În timp ce Angie s-a ocupat doar de lista invitaților, viitorul ei soț a avut de rezolvat toate celelalte probleme legate de ceremonia de căsătorie.

„Angelina a rămas apropiată atât de Jonny, cât și de Billy, așa că ei vor fi cu siguranță invitați”, a spus o sursă, citată de femalefirst.co.uk.

Conform unei surse citate de ediția britanică a revistei Grazia, „Brad s-a ocupat în mare parte de organizarea nunții, iar renovarea castelului a fost un coșmar pentru el. Angelina i-a lăsat numai lui această sarcină, lui și copiilor, care sunt foarte entuziasmați”.

Între timp, designerul de bijuterii Robert Procop, care a creat inelul de logondă al Angelinei, dar și verighetele pentru cuplul Brangelina, s-a ocupat și de „făurirea” unor pandante pe care a gravat jurămintele lor față de cei șase copii.

„Brad și Angelina sunt un cuplu foarte romantic. Ei au știut că vor fi mereu unul alături de celălalt și că se vor căsători într-o bună zi. Acum, ei au o familie foarte unită și e grozav să vezi cât sunt de îndrăgostiți”, a spus Procop.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te