Homepage  / Vedete

Aracely Arambula are un nou iubit

Aracely Arambula are un nou iubit

de Redactia Tvmania

Actriţa de telenovele Aracely Arambula are o relaţie cu un afacerist milionar mexican pe nume Tanio Esteban, mai tânăr cu opt ani decât ea, anunţă tvynovelas.com. Apropiaţii celor doi susţin că Tanio o curtează pe Aracely din luna mai anul trecut, însă, chiar dacă l-a acceptat în viaţa ei, actriţa vrea să-l ţină departe de ochii curioşilor.

Aracely Arambula

De când s-a despărţit de Sebastian Rulli, în toamna lui 2013, Aracely (40 de ani) nu a fost mai văzută în compania niciunui bărbat, declarând mereu că singurele ei iubiri sunt băieţii ei, Miguel şi Daniel (rezultaţi în urma relaţiei cu artistul mexican Luis Miguel). Totuşi tabloidele mexicane au mai cuplat-o, pentru o perioadă, cu actorul argentinian Horacio Pancheri.

Lui Aracely nu-i merge bine doar în dragoste, ci şi în carieră. Ea va fi protagonista remake-ului telenovelei “Doña Bárbara” (din 2009 cu Edith Gonzalez în rolul principal). Serialul va fi produs de Telemundo, compania cu care Aracely colaborează din 2013. Anul acesta, ea a putut fi văzută pe micile ecrane de la noi, la Acasă, în „Fugara”.

Te-ar putea interesa și:

Aracely Arambula renunţă la telenovele

Aracely Arambula a ajuns de urgenţă la spital

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te