Homepage  / Advertorial

Ați auzit? Yzzy face totul easy când sunteți interesați de cumpărări/vânzări Samsung second hand

Ați auzit? Yzzy face totul easy când sunteți interesați de cumpărări/vânzări Samsung second hand

de Redactia Tvmania

Cum sună ideea de a vinde telefonul deținut? Cine l-ar cumpăra dacă nu este nou? Cine ar avea încredere în nivelul de funcționare al unui telefon mobil la mâna a doua? Ei bine acum există platforme special dedicate acestor tipuri de servicii. Nu doar că acestea există, însă o alegere optimă este pentru public Yzzy, care face totul easy. 

Fie că vorbim despre vanzari Samsung second hand, vânzări Apple sau Huawei sau de cumpărarea unui telefon mobil la mâna a doua, Yzzy este răspunsul potrivit. 

Telefoane verificate și valorificate corect 

Se întâmplă ca atunci când doriți să vă vindeți telefonul mobil deținut să cereți un preț modic, doar pentru a reuși să îl vindeți și unii sunt sceptici cu privire la funcționalitatea acestuia. Chiar dacă aparent, estetic telefonul în cauză arată foarte bine, care este garanția că este și funcțional foarte bun? Iar de partea cealaltă, cei care și-ar dori schimbarea telefonului mobil sunt entuziasmați de costurile rentabile ale telefoanelor la mâna a doua. Însă din nou sunt sceptici cu privire la cât de bine funcționează acesta sau cât de curând după achiziție se vor confrunta cu diverse probleme de funcționalitate. 

Pentru ambele tabere yzzy.ro este o soluție. Telefoanele cumpărate și vândute prin intermediul acestei platforme sunt atent verificate în prealabil. Unul din filtrele de acest gen se referă la verificarea implicit a IMEI-ului. Asta pentru a exclude riscul ca telefonul în cauză să fie unul furat spre exemplu. Clienții pot și ei să verifice asta, direct din pagina yzzy.ro. 

Veți descoperi că sunt diverse clasificări ale telefoanelor mobile disponibile aici și anume:

  • Ca nou – sunt cele care nu trădează faptul că sunt telefoane second hand, au eventual urme fine de uzură. 
  • Foarte bun – există câteva urme, mici zgârieturi superficiale pe suprafața telefonului. 
  • Bun – există urme de uzură. 
  • Acceptabil – există zgârieturi vizibile, partea mai bună este că acestea pot fi acoperite cu folie. 

Cumpărați sau vindeți, totul este online 

Simplu și rapid, cei interesați pot obține o evaluare a telefonului mobil într-un timp foarte scurt. Dacă sunt de acord cu oferta de preț primită merg mai departe pentru a încheia tranzacția. Totul este exclusiv online, astfel telefonul mobil ar urma să fie preluat de un curier, pe care Yzzy îl trimite gratuit la adresă, și expediat la sediul Yzzy unde este verificat și testat, apoi primești banii în cont.

Metoda este una pe cât de simplă și rapidă, pe atât de avantajoasă. Nu mai pierdeți timp căutând alte soluții, nu mai așteptați în zadar un client, cu care de altfel trebuie să negociați direct și îndelung. Surse nesigure pentru a vă vinde telefonul sunt destule, așa ajungeți să primiți o subevaluare și să încheiați deloc rentabil un deal. 

Așadar, pentru a rezolva totul eficient și prin sursă sigură, dacă vă doriți vânzări Samsung second hand sau cumpărarea unui telefon mobil la mâna a doua bazați-vă pe Yzzy, fără rezerve. Detalii despre cum puteți colabora, despre prețuri și oferte curente veți găsi în  pagina oficială. 

Contact: 

Str. Ana Ipătescu, Nr.5, et. 2, 208 // 0761 053 053 // [email protected]

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te