Homepage  / Ultimul număr

Au schimbat gasca!

Au schimbat gasca!

de Redactia Tvmania

Dupa mai bine de 400 de episoade de "La Bloc", Dragos Mostenescu, Emil Mitrache si Tudorel Filimon au format cea mai amuzanta gasca, intr-un nou sitcom, la Kanal D!

Episodul 8, cadrul 1, scena 8, dubla 7: Puiu si Bebe au pregatit pentru Fane o prajitura. Cel din urma refuza. Mama Mia vrea sa serveasca din preparatul culinar al fiului ei, iar acesta il scapa pe jos, in rasetele frenetice ale aplaudacilor adunati in fata unui televizor, la 20 de metri departare de locatia in care se filma scena. In acest cadru, singurii reali sunt aplaudacii. Celelalte personaje, in schimb, au in spate actori pe care i-ai vazut si de care ai ras in cateva productii de la Pro TV. Puiu este Dragos Mostenescu, Bebe e interpretat de Emil Mitrache, iar Gica, pierdut intr-o pauza dintre doua scene, este jucat de catre Tudorel Filimon. Mai precis, o parte dintre blocatari care, plecati de la Pro TV la noul Kanal D, au ramas fara serialul „La Bloc” si fara vecinii trazniti din sitcom. Dar s-au ales cu un serial nou, denumit „Gasca”, menit sa debuteze pe micile ecrane pe 18 februarie, o data cu lansarea oficiala a noului post de televiziune. „Suntem la primele episoade. Bebe Pletosu’ este un fel de extensie a Americanului. Normal ca imi pare rau ca s-a incheiat aceasta etapa din viata mea, insa e o noua provocare. Dupa 455 de episoade cate am tras, intervine o rutina. Si e bine ca din cand in cand sa schimbi cate ceva”, a spus Emil Mitrache, dupa ce a terminat de enuntat replicile din aceasta scena.
Noul sitcom „promite” sa va delecteze cu cate patru episoade pe saptamana. Pana in vara, vor fi filmate 84 de episoade, urmand ca serialul sa se extinda ulterior, in functie de succesul avut la public. Si fiindca tot vorbim despre un proiect atat de ambitios, gasca ramasa din vechii blocatari – actualmente bucuresteni transformati in craioveni, printr-un program de protectie a martorilor, a fost completata si de cateva nume noi. Este vorba despre Mirela Nicolau, care o interpreteaza pe Mama Mia – mama lui Puiu, Alexandra Badea sau Irene – o pictorita in devenire, Rozana Radu, Pufi si totodata cea mai buna prietena a lui Irene si Ionut Burlan, in rolul baiatului rau al noii gasti de pe Kanal D, botezat Fane.

La Kanal inainte!
Acomodarea cu noile personaje, facuta deocamdata intr-un ritm alert pana la lansarea oficiala a Kanal D, a adus si unele nostalgii inevitabile, fata de vechii eroi din „La Bloc”. „Revolutie de catifea. N-am avut nici un fel de probleme! Este o schimbare cat se poate de normala si de serial, si de canal. Grave sunt schimbarile de familie, in care trebuie sa te obisnuiesti cu o noua nevasta. Insa cand iti schimbi jobul, nu este o drama atat de mare”, a precizat Dragos Mostenescu, mentionand totodata faptul ca noul sitcom este o adaptare de televiziune a filmului „Arunc-o pe mama din tren!”, cu Danny DeVito in rolul principal. Insa acest dulce gust aparent acrisor al despartirii de Pro TV n-a fost pe deplin impartasit si de ceilalti veterani si colegi de sitcom: „Eu, ca si actor, am cazut la mijloc. Cei care s-au hotarat sa plece din Pro au fost regizorii si scenaristii. Stiind despre ce fel de oameni e vorba, am mizat pe scenaristi si am zis sa merg impreuna cu ei. Nu stiam cine va mai scrie « La Bloc » si cu cine voi lucra. N-am muncit patru ani si jumatate ca sa construiesc un personaj, pentru a nu ramane undeva sus!”, a mai spus Emil Mitrache.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te