Homepage  / Știri

BBC Knowledge devine BBC Earth | Ce companii de cablu transmit postul

BBC Knowledge devine BBC Earth | Ce companii de cablu transmit postul

de Redactia Tvmania

BBC Worldwide a lansat astăzi noul său post de televiziune BBC Earth în România. BBC Earth va fi accesibil astăzi pentru prima oară publicului român prin intermediul platformelor RCS/RDS, Telekom și Digital Cable Systems (DCS).

BBC_EARTH_RGB_GRAD_M

Ambițiosul plan de lansare al brand-urilor globale BBC Worldwide vine ca urmare a recentului debut BBC Earth și al brand-ului de divertisment factual BBC Brit în Polonia – care va transmite, de asemenea, și în țările nordice – și BBC First, un canal de televiziune tip dramă lansat în Australia în luna august a anului trecut.

BBC Earth difuzează conținut premium non-fiction, de la serialele uimitoare de istorie a naturii pentru care rețeaua BBC este recunoscută la nivel mondial, până la documentare explozive, pline de adrenalină, care oferă perspective noi și surprinzătoare asupra planetei. Titlurile de lansare includ: „Life Below Zero”, „Life Story”, „Human Universe” și „Operation Wild”.

„Știm că telespectatorii din Europa Centrală și de Est iubesc programele noastre de divertisment factual premium. Odată cu lansarea BBC Earth suntem deosebit de încântați că putem aduce peisaje, povești și personaje uimitoare din lumea naturii direct pe ecranele publicului din România”, a declarat Paul Dempsey, Președinte Piețe Globale, BBC Worldwide.

Începând cu luna aprilie, BBC Knowledge devine BBC Earth, beneficiind de o investiție sporită în conținut nou și difuzat în premieră.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te