Homepage  / Ultimul număr

Ben Affleck – bun de pus pe rana

Ben Affleck - bun de pus pe rana

de Redactia Tvmania

"Oglinda, oglijoara? Cine-i cel mai cuminte star din tara?" Nu stim care e raspunsul, dar stim cine e cel mai cuminte star de la Hollywood: Ben Affleck, pe vremuri baiat petrecaret, pasionat de pocher si dansatoarele din cluburi.

Cine s-a indoit, cu nici patru ani in urma, de faptul ca Ben Affleck mai are vreo sansa sa ajunga in Rai nu poate fi de condamnat. Actorul de 35 de ani n-a ezitat sa-si traiasca tineretile cat mai scandalos cu putinta. Alcoolic, cartofor, afemeiat, iata cel putin trei caracterizari care i se potriveau de minune vechiului Ben. Dar sa le luam pe rand.
In august 2001, Affleck isi soca cunoscutii cu decizia de a se interna la dezalcoolizare in celebrul Promises Rehabilitation Center din Malibu, unde a fost dus de manuta de prietenul Charlie Sheen. „Ben e un barbat destept si cu consiinta de sine, care stie ca il asteapta o viata mai buna fara alcool”, a spus impresarul starului.
Pasiunea pentru jocurile de noroc a durat mai mult. Jucator inrait de pocher, Aflleck chiar a castigat bani frumosi de pe urma viciului sau: in iunie 2004 a incasat 356 de mii de dolari, castigand campionatul din California, unde a invins cei mai buni jucatori din lume.
Iar cu femeile, cel mai sexy barbat in viata (declarat de „People” in 2002), are suficiente povesti de spus nepotilor. „Femeile frumoase ma sperie”, declara el pentru „USA Today”. A fost insa atat de speriat, incat a avut relatii serioase numai cu „urate”: Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez sau Jennifer Garner. El si J-Lo au lansat moda apelativelor de cuplu („Bennifer”, urmat ulterior de Brangelina sau TomKat), pentru ei paparazzii au dezvoltat o adevarata obsesie. Mediatizarea excesiva, zice Ben, a fost motivul pentru care relatia cu Lopez s-a distrus, iar cariera lui a luat-o in jos. Dar si pasiunea sa pentru dansatoarele sumar imbracate.

Noul Ben
Insa starul si-a revenit spectaculos. Sot si tata model, producator de succes, cetatean responsabil. Asta este noul Ben.
Casatoria cu o fata celebra, dar modesta – Jennifer Garner – l-a adus cu picioarele pe pamant. A renuntat la tigari, la cluburi, iar acum face reclame (impreuna cu alte celebritati) unui program care sprijina reforma in sanatate. Iar cariera lui – care o luase razna dupa „Gigli” sau „Jersey Girl” – e din ce in ce mai infloritoare.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te