Homepage  / Vedete străine

Bijou Phillips a cerut divorțul de Danny Masterson. Actorul a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru viol

Bijou Phillips a cerut divorțul de Danny Masterson. Actorul a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru viol
6

de Roxana Mirea,

Danny Masterson și soția lui, Bijou Phillips, divorțează, după 12 ani de căsnicie. Decizia de a pune punct mariajului îi aparține actriței. Vestea vine la doar câteva săptămâni după ce Danny Masterson a fost condamnat la o pedeapsă de 30 de ani până la închisoare pe viață într-un caz de viol, în Los Angeles. 

Danny Masterson și soția lui, Bijou Phillips, divorțează 

Soția lui Danny Masterson, Bijou Phillips, a depus cererea de divorț după aproape 12 ani de căsnicie, potrivit ET. Potrivit unor documente judiciare, Phillips a depus actele luni la Tribunalul din Santa Barbara County. Depunerea cererii vine la doar câteva săptămâni după ce starul din „That ’70s Show” a fost condamnat de la 30 de ani până la închisoare pe viață, în cazul de viol din Los Angeles. El a fost găsit vinovat de două capete de acuzare pentru viol împotriva a două femei care erau foste membre ale Bisericii Scientologice. 

Bijou Phillips invocă „diferențe ireconciliabile” pentru desfacerea căsătoriei. Ea cere pensie alimentară pentru soție, onorariile pentru avocat și ca numele ei legal să fie restabilit în Phillips. De asemenea, Phillips dorește custodia legală și fizică a fiicei lor în vârstă de 9 ani, Fianna Francis Masterson, și este dispusă să îi permită lui Masterson să o viziteze.  

Într-o declarație pentru ET, avocatul lui Phillips, Peter A. Lauzon, a declarat: „Doamna Phillips a decis să ceară divorțul de soțul ei în această perioadă nefericită. Prioritatea ei rămâne fiica sa.” 

El a continuat: „Această perioadă a fost inimaginabil de grea pentru căsnicie și familie. Domnul Masterson a fost întotdeauna prezent pentru doamna Phillips în cele mai dificile momente din viața ei. Doamna Phillips recunoaște că domnul Masterson este un tată minunat pentru fiica lor.” 

SLS Hotel at Beverly Hills Grand OpeningIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Bijou Phillips a fost alături de Danny în timpul procesului 

Phillips a fost alături de Masterson pe tot parcursul cazului care datează de mai bine de șase ani, după ce în martie 2018 au apărut informații potrivit cărora Masterson era investigat de către Departamentul de Poliție din Los Angeles pentru mai multe acuzații de agresiune sexuală care datează de la începutul anilor 2000. Masterson a negat acuzațiile. 

Phillips se afla în sala de judecată pe 31 mai când Masterson a fost găsit vinovat, ceea ce a determinat-o să strige de durere. Judecătoarea Charlaine F. Olmedo i-a spus atunci actriței să își păstreze calmul sau să părăsească sala de judecată. 

Danny Masterson, în vârstă de 47 de ani, și Bijou Phillips, în vârstă de 43 de ani, s-au căsătorit pe 18 octombrie 2011, în cadrul unei ceremonii intime într-un orășel din Irlanda. Fiica lor, Fianna, a venit pe lume pe 14 februarie 2014. 

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te