Homepage  / Televiziune

Cătălin Scărlătescu a câștigat ultima amuletă, de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. „Nu a fost să fie”

Cătălin Scărlătescu a câștigat ultima amuletă, de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. „Nu a fost să fie”

de Roxana Mirea,

În ediția de aseară, 19 septembrie 2023, a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, cefii au intrat n cea din urmă luptă din ringul amuletei înainte de bootcampul sezonului 12. Cei trei jurați au luptat pentru conținutul seifului, în care se afla bomba câștigată de Chef Ștefan Popescu. După degustare, Cătălin Scărlătescu este cel care a câștigat ultimul joc pentru amuletă din acest sezon.  

Cătălin Scărlătescu a câștigat ultimul joc pentru amuletă 

Aseară, 19 septembrie 2023, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au luptat în ultimul joc pentru amuletă din sezonul 12, Chefi la cuțite. Aceștia n-au mai avut un invitat special la bancul de lucru pentru că premiul pus în joc a fost conținutul seifului, în care se afla bomba câștigată de Chef Ștefan Popescu. 

Pentru o asemenea probă, degustarea a fost și ea una specială, fiind vorba despre o vedetă invitată pentru prima dată la Chefi la cuțite: fotomodelul internațional Alice Peneacă.  

Chefii au fost puși să facă un preparat din care să nu lipsească ciocolata. Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au rămas cu gurile căscate la aflarea veștii, în timp ce chef Florin Dumitrescu părea extrem de entuziasmat, potrivit a1.ro. 

Alice Peneacă a fost impresionată de deserturile pregătite de cei trei chefi și a fost atentă la fiecare detaliu. După degustare, a pșit în platoul emisiunii alături de Irina Fodor, pentru a da verdictul chefilor. Fotomodelul internațional a dezvăluit că preparatul cu fructul pasiunii și ciocolată i-a plăcut cel mai mult. La aflarea veștii, Cătălin Scărlătescu a fost extre de fericit. Așadar, juratul a reușit să intre în posesia seifului. 

„Cătălin Scărlătescu este câștigătorul de astăzi”, a spus Irina Fodor.   

Cătălin, fericit. Norocul lui că a pus fructe! Era bună și asta, dar nu a fost să fie!”, a spus chef Sorin Bontea. 

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te