Homepage  / Televiziune

FOTO: Bogdan Vlădau, la un pas de un alt accident

FOTO: Bogdan Vlădau, la un pas de un alt accident

de Redactia Tvmania

După ce “Burlacul” s-a îmbarcat pe luxosul vas “Splendida”, al doilea vas ce aparţine companiei MSC, diseară, la orele 20:30, la Antena 1, Bogdan Vlădău va ancora împreună cu o concurentă în Valencia.

În capitala Spaniei răsăritene, timp de o zi întreagă, burlacul va avea o întâlnire cu una dintre concurente despre care şi-a propus să afle mai multe detalii, în special detalii legate de fosta ei relaţie.

Bogdan a fost rănit de faptul că ultima fată eliminată era îndrăgostită de un alt bărbat, motiv pentru care el vrea să prevină situaţia în care aceasta încă mai are sentimente faţă de fostul ei soţ.

[imagebrowser id=1349]

Bogdan i-a pregătit fetei o plimbare romantică cu caleaşca prin Valencia. După ce Bogdan Vlădău a fost aproape de un accident pe Coasta de Azur, în Valencia pericolul îl paşte din nou. Calul nărăvaş a început să alerge în timp ce burlacul se dădea jos din trăsură.

Tot diseară, una dintre concurente are parte de un incident din cauza  rochiei, ocazie cu care celelalte pretendente la inima lui Vlădău o “atacă”, iscându-se astfel scântei şi momente tensionate.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te