Homepage  / Articole

Brancu: Topul personajelor puse pe scandal în 2012

Brancu: Topul personajelor puse pe scandal în 2012

de Redactia Tvmania

2012 a fost un reuşit din punct de vedere profesional pentru Cristi Brancu, iar vedeta Antenei 2 se aşteaptă la o evoluţie asemănătoare în noul an.

„Mie mi-a fost bine în preajma numărului 13. Privesc cu încredere către anul viitor. Veţi vedea un <> care va fi mai tăios şi mai puternic, analizând mai acid ca niciodată ceea ce se întâmplă în zona vedetelor.

Cristian Brancu susţine însă că anul care a trecut a fost unul cu “prea multe scandaluri fabricate” şi a făcut un top al personajelor care stau la baza lor.

“Superlativul personajului fals este Dan Diaconescu. Şi, Dumnezeule, pe câţi oameni a păcălit cu promisiunile lui! Dacă a ajuns lumea să creadă în vrăjelile lui, halal politică!”

Pe locul 2 o plasează pe Bianca Drăguşanu care “inventează tot în jurul ei. Se desparte şi se împacă cu micul fotbalist ratat Cristea în speranţa că, într-o zi, vor putea fi Victoria şi David Beckham. Nu mai cred în despărţiri, împăcări, cred doar în scenariu care să crească preţul domnişoarei Drăguşanu”.

Iar podiumul este completat, spune Brancu, de Monica Gabor, “un personaj fabricat din cap până în picioare. Da, există un chinez bogat, dar nu ştim cine e, nu există nici o referire mediatică la acest om. O fi niţel interlop? E o întrebare retorică. Aşadar, America nu e la picioarele Monicăi Gabor, ci, maxim, ea e preş în faţa chinezului.”

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton