Homepage  / Televiziune

„Roata norocului” revine la Kanal D. Ce e nou în emisiunea cu Bursucu și Ana-Maria Barnoschi

„Roata norocului” revine la Kanal D. Ce e nou în emisiunea cu Bursucu și Ana-Maria Barnoschi
3

de Redactia Tvmania,

Kanal D a anunțat premiera unui nou sezon „Roata norocului”, emisiune prezentată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi. Iată principalele noutăți ale show-ului.

Noul sezon al emisiunii „Roata norocului” începe la Kanal D

„Roata Norocului” începe duminică, 8 octombrie, la ora 20.00, la Kanal D. Emisiunea aduce noutăți și surprize pentru telespectatori. În noul sezon, telespectatorii vor fi purtați într-o călătorie prin spații culturale și geografice din întreaga lume, anunță postul printr-un comunicat.

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, cei doi prezentatori ai emisiunii, vor oferi o experiență unică telespectatorilor, prin intermediul acestui concept original, mai anunță Kanal D.

Odată cu acest nou sezon al emisiunii, fiecare ediție Roata Norocului va fi o călătorie fascinantă prin lume, punând în lumină tradițiile, locurile și cultura unei țări. Suntem entuziasmați să aducem o nouă perspectivă asupra jocului, să îmbinăm distracția, câștigurile uriașe, cu mai multe informații interesante din tot felul de spații ale lumii în care trăim, pentru că telespectatorii vor călători virtual cu noi, descoperind bogăția și diversitatea fiecărei țări, chiar din confortul casei lor. Distractia, norocul, muzica, chiar si pedepsele ajung acum prin mai multe tari, fiţi cu ochii pe noi  şi…. pregatiti-va bagajele!”,a spus Bursucu. 

„Roata norocului” revine la Kanal D. Ce e nou în emisiunea cu Bursucu și Ana-Maria BarnoschiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Ana-Maria Barnoschi, detalii inedite despre ținutele pe care le va purta în emisiune

Ana-Maria Barnoschi va aduce un plus de farmec prin ținutele purtate la „Roata Norocului”, în fiecare ediție adaptându-se la elemente specifice ale zonei vizitate prin intermediul emisiunii.

„Sunt nerăbdătoare să începem noul sezon al emisiunii  Roata Norocului. Acest concept de călătorie prin lume, prin cele mai interesante destinații, mă entuziasmează și sunt sigură că va fi o experientă minunată și pentru cei din fața micului ecran. Ce pot să vă dezvălui este că ținutele pe care le voi purta sunt legate de ceva specific fiecărei țări în parte, unele cu adevărat spectaculoase. Fiți cu ochii pe noi și pregătiți-vă de călătorie!”, a adăugat Ana-Maria Barnoschi.

Și în acest sezon, componenta social a show-ului rămâne la fel de puternică, vedetele invitate jucând în continuare pentru persoane aflate în dificultate.

Pe celebra roată a câștigurilor uriașe, care oferă norocoșilor atât electronice, obiecte de uz canic, piese de mobilier, aparate electrice, bani, cât și marele premiu, un autoturism, va exista și o „felie” specială în fiecare ediție. Această „felie” aduce în economia show-ului momente artistice în care se va cânta, dansa sau mima ceva specific țării în care vom “călători”.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te