Homepage  / Articole

Cârcotașii prezintă detalii din culisele nunții lui Pepe

Cârcotașii prezintă detalii din culisele nunții lui Pepe

de Redactia Tvmania

Săptămâna aceasta, Găinușă, Dezbrăcatu și Bebelușele au venit la „Cronicuță” cu tramvaiul. Singurul care nu a renunțat la motor a fost Hrubaru. El își spală totuși păcatele și va merge să-l ia la întrebări pe manelistul Guță, Liviu Guță.

Dacă nu ați aflat încă totul despre mult mediatizată nuntă a lui Pepe cu Raluca Pastramă, țața Filofteia și țața Catrina, femeile de serviciu de la localul unde a avut loc petrecerea, vă împărtășesc amănunte picante din culisele evenimentului.

După un interviu cu temă culinară, la “Cronicuța Culturală” vedeți o colecție de haine comestibile. Câteva preparate tradiționale de Paște, precum pasca și cozonacul, țin acum loc de țol festiv.

Campania electorala este în plină desfășurare. După ce s-au aliat și apoi s-au bălăcărit ca la ușa cortului, Jiji și Vadim sunt acum pe cont propriu. În timp ce primul fentează justiția, domnul “Medicamente” își dorește putere și stadioane cu mitraliere, armele fiind pentru unguri, țigani, evrei și negri.

Căpușele devin subiect de râs la „Cronică”

Domnul Tom și Jerry Popescu zis și Tom Terminatorul vine la “Cronicuță” să ne lămurească cum e treaba cu “deratizarea” căpușelor, iar Mișu și Dezbrăcatu’ vă explică de ce și cum au fost scoase Antenele de pe RCS.

La finalul emisiunii, după „Binterviu” și materialul semnat de Dezbrăcatu, cântă Celia.

[imagebrowser id=679]

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te