Homepage  / Știri

Carolina Herrera face rochia de mireasă a Bellei

Carolina Herrera face rochia de mireasă a Bellei

de Redactia Tvmania

După o reală isterie, în care toți fanii Saga Amurg doreau să afle cine va crea rochia de mireasă purtată de personajul Bella Swan, așteptarea a luat sfârșit.

Toți cei 22 de milioane de fani virtuali ai filmului „Saga Amurg” au aflat că Kristen Stewart va purta, în penultima ecranizare a poveștii cu vampiri, o rochie creată de Carolina Herrera, relatează Daily Mail, care citează un mesaj trimis pe Twitter de Summit Entertainment.

„Pe 18 noiembrie veți vedea rochia creată de Carolina Herrera pentru Bella în „Breaking Dawn- partea 1”, a fost mesajul scris pe Twitter.

Filmul, care va avea premiera în noiembrie, îi va arăta pe protagoniștii Robert Pattinson și Kristen Stewart în fața altarului. Până acum, fanii nu au putut vedea decât imagini cu inelul de logodnă și coronița pe care Bella o va purta în timpul ceremoniei.

Deși nu au avut încă ocazia să vadă cum va arăta rochia, fanii au început deja să comenteze despre știrea mult așteptată :

”Nu mai am răbdare să aștept „Breaking Dawn” ! Cred că rochia va fi la fel de frumoasă precum Bella”, a scris LubaMatveeva.

Carolina Herrera (72) a creat rochii pentru multe vedete, de la Oprah Winfrey, la Blake Lively și Renee Zellweger.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te