Homepage  / Ultimul număr

CASTIGATOAREA CONCURSULUI PREMIILE TV MANIA
Vedeta noastra de o zi

CASTIGATOAREA CONCURSULUI PREMIILE TV MANIA<br>Vedeta noastra de o zi

de Redactia Tvmania

Nicolina Ghenici este cititoarea pe care echipa TV mania a tratat-o, pentru o zi, ca pe o adevarata vedeta. Castigatoarea concursului nostru si nepoata sa l-au cunoscut pe cel mai sexy star de televiziune: Mircea Radu

„TV mania” e o revista care aduce, saptamanal, in casele oamenilor obisnuiti, vedete. Anul trecut, ne-am propus sa-i facem o surpriza unui cititor fidel care a votat in cadrul campaniei Premiile TV mania: pe langa o mie de euro, sa-i oferim, pentru o zi, un tratament de vedeta. Dintre miile de cititori care ne-au trimit taloanele de concurs, soarta (prin mana Ralucai Moianu) a decis ca marele castigator sa fie Nicolina Ghenici, din Suceava.
Acum, „TV mania” si-a respectat promisiunea: saptamana trecuta, doamna Ghenici a venit in Bucuresti, impreuna cu Sabina, nepoata sa, studenta la Arte, pentru a se bucura de premiu: o zi fara griji, petrecuta la un hotel de lux, cine la restaurante rafinate, plimbari in oras cu limuzina, vizita la un salon de frumusete. Si, desigur, bomboana de pe tort: aparitia pe coperta revistei, alaturi de una dintre vedetele preferate. A acceptat bucuros sa intre in jocul nostru Mircea Radu. Gazda emisiunii „Din dragoste” a fost incantata chiar de a fi protagonistul unei premiere: o coperta in care sa fie alaturi de un om simplu, aflat pentru prima oara in lumina reflectoarelor.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te