Homepage  / Ultimul număr

Castigatori de vis

Castigatori de vis

de Redactia Tvmania

A devenit experta in arta dansului pentru a implini un vis. Andra a castigat alaturi de Florin Birica prima editie a concursului „Dansez pentru tine” de la Pro TV si i-a dat acestuia sansa de a incepe o noua viata. Cu ce s-a ales solista? Cu un trofeu si cu cea mai frumoasa experienta de pana acum.
Initial, s-a gandit ca in aceasta emisiune va invata sa danseze. Andra nu a constientizat cat de dificil avea sa fie rolul ei, pana cand nu a vazut cu proprii ochi conditiile de viata ale partenerului sau, Florin Birica, si ale iubitei acestuia, Ana-Maria.”Cand am mers la Iasi si am vazut traiul din camin, am inteles cat de grea este viata lor. M-a durut foarte mult, dar aceasta intamplare m-a ambitionat sa muncesc mai mult, sa ma implic si sa fiu alaturi de ei”, povesteste Andra.
„Dadaca” Andra
Povestea lui Florin Birica e induiosatoare. Are 20 de ani, este din Iasi, iar la varsta de doua luni a fost abandonat de parinti. A trait la Leaganul de copii Sfantul Andrei, iar apoi a fost transferat la centrul de Plasament Bogdanesti, unde traia inainte de a se inscrie la concursul „Dansez pentru tine”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te