Homepage  / Televiziune

Cătălin Moroșanu, reacție dură după ce Famoșii au pierdut încă un joc pentru imunitate, la Survivor All Stars. „Mă fac de râs”

Cătălin Moroșanu, reacție dură după ce Famoșii au pierdut încă un joc pentru imunitate, la Survivor All Stars. „Mă fac de râs”
3

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Survivor All Stars a fost difuzată miercuri, 28 februarie 2024, iar Faimoșii și Războinicii au luptat pentru imunitate. Viztoria a fost de partea echipei albastre, iar Cătălin Moroșanu a avut o reacție dură din cauza înfrângerii. Așadar, încă un Faimos va fi eliminat de la Survivor All Stars. 

Faimoșii au pierdut jocul pentru imunitate 

„La tot pasul sunt pericole în sezonul suprem”, spunea aseară Daniel Pavel și sintetiza cât de real, autentic și dificil este tot ceea ce se întâmplă în acest an, în show-ul Survivor All Stars. Zi de zi, membrii triburilor se confruntă cu neprevăzutul și le arată celor de acasă că puterea lor este cea care îi ghidează la fiecare pas. În cele mai dure condiții, aceștia se ridică și duc la capăt trasee dificile și provocări tot mai surprinzătoare.

Atât pot eu să fac, mai mult nu pot. Sunt trasee care mă dezavantajează total”, a ținut să menționeze ieri Zanni, după ce alături de ceilalți colegi a pierdut jocul pentru Imunitate și le-a dat celor din tribul albastru ocazia unui nou Consiliu tribal liniștit. La fel de supărat și afectat a fost și Cătălin Moroșanu care a spus: ”nu mai suport înfrângerea. Statisticile vorbesc. 6-1 la imunități. Căutăm motive. Sunt foarte supărat pentru că îmi dau seama că nu pot să țin pasul cu Războinicii, mă fac de râs. Mereu am fost cu gândul să înving”.  

Războinicii – victorie Joc Imunitate (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Cu moralul vizibil afectat, Faimoșii au mers către jocul pentru Imunitatea personală, acolo unde Zanni a reușit să se impună și să câștige dreptul de a face o nominalizare în această seară. Ce vor alege atât el, cât și ceilalți membrii din trib, urmează să aflăm curând.  

Un Faimos este eliminat de la Survivor All Stars – 29 februarie 2024 

Finalul acestei săptămâni de emisiune vine cu un Consiliu mai încărcat ca niciodată și cu un joc extrem de important pentru ambele echipe, deoarece le va aduce încă o ocazie de a obține mâncare. Ce trib se va confrunta cu o înfrângere amară și cine va ajunge în punctul în care să spună: ”aproape zilnic îmi pierd speranța. Eu calculez, dar pe asta nu am preconizat-o”, descoperim diseară.  

Tot atunci, Faimoșii vor vedea cum echipa lor se reduce și mai mult. Cine va pleca acasă și cine va avea șansa să ducă lupta mai departe către următoarele etape ale sezonului suprem?  

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV, o nouă ediție a show-ului Survivor All Stars! 

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te