Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani primește Irina Fodor ca prezentatoare a emisiunii „America Express”. Gina Pistol avea un salariu mult mai mare

Câți bani primește Irina Fodor ca prezentatoare a emisiunii „America Express”. Gina Pistol avea un salariu mult mai mare
25

de Cristina Țapu,

Irina Fodor se numără printre personalitățile cele mai apreciate din lumea televiziunii. Cunoscuta prezentatoare de la emisiunea „America Express” a sărbătorit aniversarea vârstei de 35 de ani în luna septembrie, dar trecerea timpului a fost îngăduitoare cu ea și nu și-a lăsat amprenta asupra chipului său.

Ce salariu are Irina Fodor în calitate de prezentatoare a emisiunii „America Express”

În ceea ce privește cariera, vedeta primește aprecieri consistente pentru eforturile depuse în cadrul emisiunii „America Express”. Iată ce sumă de bani primește Irina Fodor în calitate de prezentatoare a emisiunii de succes de la Antena 1.

Irina Fodor, la America ExpressIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 25

Irina Fodor a preluat rolul de prezentator al emisiunii „America Express” de la Antena 1 în urma unei situații neașteptate legate de sarcina Ginei Pistol. Schimbarea a avut loc în 2019, când trustul Intact a anunțat modificări semnificative pentru sezonul 4 al Asia Express și sezonul 9 al Chefi la cuțite, confirmând că Gina Pistol nu va mai fi gazda acestor emisiuni, deoarece a intrat în concediu de maternitate.

Cu toate că desfășoară aceeași activitate, există o discrepanță semnificativă în ceea ce privește salariile lor. Conform informațiilor apărute în spațiul public, Gina Pistol ar fi beneficiat de un salariu de 45.000 de euro pentru întregul sezon, echivalent cu 18.000 de euro lunar. În schimb, Irina Fodor ar câștiga doar 10.000 de euro pe lună, conform informațiilor furnizate de gândul.ro.

Ce reacție a avut Gina Pistol după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la „Asia Express”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  18 / 25

Gina Pistol refuză să se uite la America Express și Chefi la cuțite

În primele luni ale acestui an, Gina Pistol a comunicat public decizia ei de a se retrage de pe micul ecran pentru a acorda mai mult timp familiei sale. A renunțat la rolurile de prezentatoare în emisiunile „Chefi la cuțite” și „America Express” de la Antena 1, însă acum recunoaște că duce dorul echipelor cu care a colaborat. 

În plus, ea a dezvăluit și care este motivul pentru care a renunțat să se mai uite la cele două emisiuni de când nu mai este prezentatoare. Gina evită să se uite la emisiuni pentru că se simte copleșitp de tristețe, fiind vorba despre două proiecte în care nu mai este implicată și pentru care a muncit din greu.

Sursă foto: Antena 1 – Instagram Irina Fodor

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton