Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce a pățit Bursucu după ce s-a terminat „Dansez pentru tine”. Teo i-a schimbat viața

Ce a pățit Bursucu după ce s-a terminat „Dansez pentru tine”. Teo i-a schimbat viața
5

de Andra Stana,

Bursucu, pe numele său adevărat Adrian Cristea, face parte din echipa Kanal D de peste șase ani. Înainte de asta, el a devenit cunoscut grație unei emisiuni celebre de la Pro TV. Show-ul „Dansez pentru tine” l-a ajutat să câștige simpatia publicului. Apoi, a fost la un pas să piardă totul.

Acum mai mulți ani, pentru jumătate de an, Bursucu a fost unul dintre coregrafii „Dansez pentru tine”, de la PRO TV. Făcea echipă cu Bogdan Boantă și Cocuța, printre alții. Bursucu a antrenat mai multe echipe, printre care și una care a plecat acasă cu marele trofeu – Jean de la Craiova și partenera lui, scrie libertatea.ro.

Bursucu: „A fost unul dintre cele mai rele momente din viața mea!”

O perioadă în care Bursucu a fost non-stop în lumina reflectoarelor. Rezultatele muncii sale se vedeau în fiecare ediție „Dansez”. După ce show-ul a ajuns la final, coregraful s-a trezit că nu avea niciun alt contract. În același timp, nici nu îl căuta nimeni să-i ofere un job.

„Când eram la «Dansez pentru tine», am reușit să ajung unul dintre cei mai cunoscuți coregrafi de acolo. «Dansez pentru tine» a fost una dintre, dacă nu cea mai tare emisiune de la noi din România. Top 3 ever – format, public, greutate, audiență, dacă era «Dansez pentru tine» vinerea, toată lumea se închidea în casă, pac, televizoarele, nimeni nu iese.

S-a terminat cu «Dansez», după șase luni, am reușit să țin bateria telefonului 3-4 zile fără să se descarce. Nu mai suna nimeni! A fost unul dintre cele mai rele momente din viața mea! Nu mai știa nimeni cine ești! O perioadă am stat în casă și am plâns, pentru că nu îmi venea să cred ce mi se întâmplă, nu realizam, totuși aveam 22 de ani. Căzusem de undeva de sus, de sus!”, a declarat Bursucu pentru cancan.ro.

După „Dansez pentru tine”, Bursucu a continut să creeze coregrafii. După ce s-a ocupat de coregrafiile pentru show-urile lui Ștefan Bănică jr și Horia Brenciu, el și-a deschis propria școală de dans.

Apoi, la doar câțiva ani de la „Dansez pentru tine”, Bursucu a fost invitat să prezinte un matinal la Neptun. A fost pentru prima dată în rol de prezentator. Ani de zile mai târziu, el a primit un job la Kanal D.

Teo i-a schimbat viața

La Kanal D, el a făcut echipă cu Teo. Cei doi au lucrat împreună „6 ani, 1 lună și 20 de zile”. Despre jobul la „Teo Show”, Bursucu recunoaște că a fost o aventură frumoasă. Totodată, el a mărturisit, pe Instagram, că viața i s-a schimbat când a început să lucreze cu Teo Trandafir.

„6 ani…. 1 luna si ….20 de zile 🎬 Ieri s-a încheiat o etapă foarte importantă din viața mea, mi-am luat adio de la “TeoShow” , proiectul care m-a ajutat să ajung acolo unde am visat!

5 ianuarie 2015 a fost ziua în care viața mea s-a schimbat cu totul. A fost ziua în care am început să lucrez cu @teotrandafir. A fost inceputul unei aventuri frumoase petrecute zi de zi alături de @teotrandafir în platoul emisiunii @teoshow.kanaldromania”, a scris Bursucu în mediul online.

Bursucu are propria emisiune la Kanal D

Astăzi, Bursucu nu mai prezintă „Teo Show” alături de Teo Trandafir, ci e moderator la „Dimineața cu noi”, alături de Viviana Sposub și George Tănase.

Dimineata-cu-noi_Kanal-D-1-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Sursa foto: Arhivă, Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te