Homepage  / Filme Online / Netflix

Ce filme și seriale apar pe Netflix în decembrie 2021

Ce filme și seriale apar pe Netflix în decembrie 2021

de Andra Stana,

Cadoul acesta n-are fundă și nici nu încape sub brad, dar se potrivește perfect cu lucrurile pe care le facem împreună! Pune de-un vin fiert, trage farfuria cu cozonac mai aproape și pregătește-te de o lună plină de producții noi, numai bune de urmărit alături de cei dragi ție. Poți începe cu: La Casa de Papel Partea 5 Volumul 2, un zguduitor sezon final al uneia dintre cele mai iubite drame spaniole; The Witcher: Sezonul 2, continuarea seriei epice cu monștri, magie și destin, bazată pe cărțile fantasy ale scriitorului Andrzej Sapkowski, cu Henry Cavill în rolul principal; Don’t Look Up, mult așteptata comedie SF scrisă și regizată de laureatul cu Oscar Adam McKay, cu Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence, dar și multe alte nume îndrăgite în distribuție.

Vrei mai mult? Încearcă și: The Power of the Dog, o dramă neo-western, cu Benedict Cumberbatch în rolul unui fermier tiranic, dar charismatic; The Hand of God, un film italian de dramă scris, regizat și produs de Paolo Sorrentino; Emily in Paris: Sezonul 2, unde aventura pariziană continuă cu și mai multă distracție, modă și tot felul de gafe; The Unforgivable, o dramă polițistă dezordonată, în care Sandra Bullock joacă rolul unei foste condamnate bântuite de trecut și, în sfârșit, Voir, o colecție de eseuri vizuale care celebrează cinematografia, produsă de David Fincher.

Titlurile lunii decembrie 2021 pe Netflix

Seriale Netflix care apar în decembrie

JoJo’s Bizarre Adventure: STONE OCEAN – SERIAL NETFLIX1 DECEMBRIE 2021

Moștenirea familiei Joestar continuă cu Jolyne care, alături de prietenii ei, înfruntă noi stăpâni de Spectre în spatele gratiilor de la închisoarea Green Dolphin Street.

Lost in Space: Season 3 – SERIAL NETFLIX1 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Pierduți în spațiu: Sezonul 3

Într-un ultim sezon epic, instinctul de supraviețuire al familiei Robinson se activează la maximum în graba de a apăra Alpha Centauri de o invazie a roboților.

Coyotes – SERIAL NETFLIX 2 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Coioții

Membrii unui grup unit de excursioniști găsesc diamante în pădure. Ceea ce urmează este un haos nebun care le testează prietenia și le pune viețile în pericol.

La Casa de Papel: Part 5 Vol 2 – SERIAL NETFLIXDIN 3 DECEMBRIE 2021

Banda este închisă în Banca Națională a Spaniei de peste 100 de ore. Membrii grupului au reușit să o salveze pe Lisabona, dar, după pierderea unuia dintre coechipieri, îi așteaptă unul dintre momentele lor cele mai întunecate. Profesorul a fost capturat de Sierra și, pentru prima dată, nu are un plan de evadare. Tocmai când pare că nimic altceva nu mai are cum să meargă prost, în fața lor apare un dușman mai puternic decât toți ceilalți întâlniți până atunci, și anume armata. Se apropie sfârșitul celui mai mare jaf din istorie, care este pe cale să se transforme într-un adevărat război.

Coming Out Colton – SERIAL NETFLIX3 DECEMBRIE 2021

Fost jucător în NFL și vedetă a serialului reality „Burlacul”, Colton Underwood pornește în călătoria vieții lui ca proaspăt membru declarat al comunității LGBTQ.

Titans: Season 3 – SERIAL NETFLIX8 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Supereroi în devenire: Sezonul 3

Încercând să rămână uniți, Titanii sunt terorizați de Gluga roșie, o nouă și misterioasă amenințare care caută să distrugă definitiv orașul Gotham.

Bonus Family: Season 4 – SERIAL NETFLIX9 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Familie bonus: Sezonul 4

Un incendiu în bucătărie, o înfruntare în sala de clasă și un apel de la spital declanșează o serie de răfuieli în familie și diverse crize în cadrul relațiilor.

Aranyak – SERIAL NETFLIX10 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Tainele pădurii

După o crimă incredibilă, doi polițiști foarte diferiți analizează o rețea de suspecți, scoțând la iveală jocuri politice, interese personale și mituri străvechi.

How To Ruin Christmas: The Funeral – SERIAL NETFLIX10 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Cum să distrugi Crăciunul: Înmormântarea

La un an de la dezastruosul Crăciun precedent, Tumi se trezește în mijlocul unei noi crize în familie, de această dată provocată de un deces neașteptat.

Saturday Morning All Star Hits! – SERIAL NETFLIX10 DECEMBRIE 2021

Stângaci în mod voit și ușor stânjenitor, acest serial de animație pentru adulți e o parodie subtilă la adresa desenelor animate difuzate sâmbăta dimineața, în anii ’80.

Twentysomethings: Austin – SERIAL NETFLIX10 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Frumusețea nebună a tinereții

ROARING TWENTIES

În acest reality-show despre maturizare filmat în Austin, Texas, tineri de 20 și ceva de ani au parte de iubiri și prietenii și pornesc în aventura vieții.

Inspector Koo – SERIAL NETFLIX11 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Inspectoarea Koo

O fostă polițistă retrasă revine la lucru ca investigatoare de asigurări, căutând indicii în locurile crimelor aranjate de un ucigaș în serie aflat chiar sub ochii lor.

The Hungry and the Hairy – SERIAL NETFLIX11 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Mâncăciosul și bărbosul

Rain și Ro Hong-chul se relaxează într-o călătorie de vis cu motocicletele, în care se bucură de mâncăruri delicioase și peisaje spectaculoase din Coreea.

The Future Diary – SERIAL NETFLIX14 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Scenariul viitorului

În acest reality-show, doi necunoscuți se întâlnesc și primesc un jurnal cu scenariul propriei lor povești de iubire. Vom vedea înfiripându-se o dragoste adevărată?

Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe – SERIAL NETFLIX15 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Elita – Scurte povestiri: Phillipe, Caye și Felipe

Chiar când Cayetana încearcă să-l uite pe fostul ei prieten refugiindu-se în relația cu noul ei prieten, Felipe, prințul reapare în viața ei.

Selling Tampa – SERIAL NETFLIX15 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Tampa e de vânzare

Agentele de la Allure Realty, o firmă deținută în exclusivitate de femei de culoare, îmbină utilul cu plăcutul și domină piața imobiliară de lux din Tampa.

Aggretsuko: Season 4 – SERIAL NETFLIX16 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Aggretsuko: Sezonul 4

Când noul președinte al companiei duce totul într-un punct-limită, Retsuko se chinuie din răsputeri să-l împiedice pe Haida să facă cea mai mare greșeală din viața lui.

The Witcher: Season 2 – SERIAL NETFLIXDIN 17 DECEMBRIE 2021

Convins că Yennefer și-a pierdut viața în bătălia de la Sodden, Geralt din Rivia o duce pe prințesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care și-a petrecut copilăria și cel mai sigur pe care-l cunoaște. În vreme ce dincolo de ziduri regi, elfi, oameni și demoni se luptă pentru supremație, Geralt trebuie să o protejeze pe fată de ceva cu mult mai periculos: de propria ei putere misterioasă.

What Happened in Oslo – SERIAL NETFLIX19 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Ce s-a întâmplat la Oslo?

Acțiunea din acest thriller este plasată în perioada încheierii Acordurilor de la Oslo din 1993 și se învârte în jurul unei crime înfiorătoare cu ramificații extinse.

Elite Short Stories: Samuel Omar – SERIAL NETFLIX20 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Elita – Scurte povestiri: Samuel și Omar

Samuel e în pericol să fie evacuat din casa părintească, iar Omar îi face o propunere interesantă pentru a strânge bani.

Emily in Paris: Season 2 – SERIAL NETFLIX22 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Emily în Paris: Sezonul 2

Și mai multă distracție, modă și tot felul de gafe. Emily își găsește locul la Paris, dar urmările unei nopți fierbinți i-ar putea aduce necazuri.

Elite Short Stories: Patrick – SERIAL NETFLIX23 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Elita – Scurte povestiri: Patrick

Călătoria lui Patrick la cabana din pădure în perioada Crăciunului are urmări neașteptate, dar semnificative.

The Silent Sea – SERIAL NETFLIX24 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Marea Liniștii

Aflați într-o periculoasă misiune de 24 de ore pe Lună, mai mulți exploratori au de recuperat niște mostre dintr-o stație de cercetare abandonată, dar plină de secrete.

Anxious People – SERIAL NETFLIX29 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Oameni anxioși: Miniserial

Un jefuitor de bănci ratat se baricadează într-o locuință împreună cu un agent imobiliar, doi dependenți de produse IKEA, o gravidă, un milionar sinucigaș și un iepure.

Café con aroma de mujer – SERIAL NETFLIX29 DECEMBRIE 2021

Acest remake al telenovelei clasice spune povestea de dragoste dintre culegătoarea de cafea Gaviota și Sebastián, un descendent al aristocrației din industria cafelei.

Kitz – SERIAL NETFLIX30 DECEMBRIE 2021

Căutând să se răzbune pe cea pe care o consideră vinovată de moartea fratelui ei, o chelneriță de 19 ani se infiltrează în lumea strălucitoare a unor adolescenți bogați.

Cobra Kai: Season 4 – SERIAL NETFLIX31 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Cobra Kai: Sezonul 4

La zeci de ani după turneul de karate care le-a schimbat viețile, rivalitatea dintre Johnny și Daniel se reaprinde în această continuare a filmelor „Karate Kid”.

Stay Close – SERIAL NETFLIX31 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Aproape de mine

Un nou serial polițist marca Harlan Coben, plin de intrigi, drame siropoase și secrete dezvăluite.

Queer Eye: Season 6 – SERIAL NETFLIX31 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Queer Eye: Sezonul 6

Acest serial SF distins cu premiul Emmy revine cu un al șaselea sezon.

Filme Netflix care apar în decembrie

The Power of the Dog – FILM NETFLIX1 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: În ghearele câinilor

THE POWER OF THE DOG: BENEDICT CUMBERBATCH as PHIL BURBANK in THE POWER OF THE DOG. Cr. KIRSTY GRIFFIN/NETFLIX © 2021

Un fermier tiranic, dar charismatic, duce un război de intimidare împotriva soției fratelui său și a fiului ei adolescent, până când ies la iveală secrete demult ascunse.

SINGLE ALL THE WAY – FILM NETFLIX2 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: O, băiat frumos!

Peter îi cere celui mai bun prieten să se dea drept iubitul lui în vizita de Crăciun la părinți, dar planul și sentimentele lor se schimbă când aceștia fac pe pețitorii.

The Whole Truth – FILM NETFLIX2 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Groapa adevărului

După ce doi frați descoperă o gaură misterioasă în peretele casei bunicilor, o serie de incidente îngrozitoare scot la iveală secrete sinistre despre familia lor.

Cobalt Blue – FILM NETFLIX3 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Albastru cobalt

Un scriitor aspirant și sora lui nonconformistă se îndrăgostesc de chiriașa lor enigmatică, iar ceea ce urmează zguduie din temelii familia lor tradițională.

Mixtape – FILM NETFLIX3 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Caseta cu amintiri

În 1999, Beverly, care are 12 ani, descoperă o compilație pe o casetă stricată creată de părinții ei și pornește în căutarea melodiilor ca să afle mai multe despre ei.

David and the Elves – FILM NETFLIX6 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: David și elfii

Un elf istovit și suprasolicitat fuge în lumea reală unde încearcă să descopere magia Crăciunului cu ajutorul unui băiețel cu care se împrietenește.

Asakusa Kid – FILM NETFLIX9 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Puștiul din Asakusa

Takeshi Kitano și-a început cariera în ucenicia legendarului comedian Fukami din Asakusa, dar pe măsură ce popularitatea lui crește, cea a mentorului său este în declin.

Anonymously Yours – FILM NETFLIX10 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Anonima

După ce un SMS trimis din întâmplare duce la o amiciție digitală, Vale și Alex se îndrăgostesc unul de altul fără să realizeze că s-au cunoscut în viața reală.

Still Out of My League – FILM NETFLIX10 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Și mai și

După ce se desparte de bărbatul iubit, Marta se îndrăgostește de un artist. Însă această femeie bolnavă și prietenii ei au parte de tot felul de întorsături de situație.

The Unforgivable – FILM NETFLIX10 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: De neiertat

O fostă deținută condamnată pentru crimă (Sandra Bullock) se întoarce în societatea care nu-i iartă trecutul și își caută sora mai mică, pe care a fost nevoită să o lase în urmă.

Two – FILM NETFLIX10 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Simetrie

Doi străini descoperă când se trezesc că abdomenele lor au fost cusute la un loc și sunt și mai șocați când află cine este în spatele calvarului lor îngrozitor.

The Hand of God – FILM NETFLIX15 DECEMBRIE 2021

La Napoli, în anii ’80, Fabietto, un tânăr îndrăgostit de fotbal, are parte de o tragedie în familie care îi marchează viitorul nesigur, dar promițător în cinematografie.

A California Christmas: City Lights – FILM NETFLIX16 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Crăciun în California: Luminile orașului

După un an de relație și aproape gata de nuntă, Callie și Joseph sunt nevoiți să părăsească ferma pentru a rezolva niște chestiuni de familie în San Francisco.

A Naija Christmas – FILM NETFLIX16 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Un Crăciun nigerian

Dorința de Crăciun a unei mame și marele premiu legat de aceasta declanșează o competiție acerbă între fiii ei.

Grumpy Christmas – FILM NETFLIX21 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Un Crăciun nu prea fericit

Excursia la plajă a familiei o ia razna atunci când Servando și Alicia, încăpățânata mătușă a Almei, intră într-o competiție teribilă pentru a controla Crăciunul.

Don’t Look Up – FILM NETFLIXDIN 24 DECEMBRIE 2021

Kate Dibiasky, o proaspătă absolventă a facultății de Astronomie, și profesorul ei, dr. Randall Mindy, fac o descoperire uluitoare: o cometă care orbitează în sistemul solar. Prima problema este că traiectoria ei indică o coliziune directă cu Pământul. A doua este că nimănui nu pare să-i pese. Aparent, vestea unei comete de dimensiunea Everestului care ar putea distruge Pământul este una greu de digerat. Cu ajutorul doctorului Oglethorpe, Kate și Randall pornesc într-un turneu mediatic, care îi poartă din cabinetul indiferentei președinte Orlean și al fiului ei lingușitor și angajat în funcția de șef de personal, Jason, până în studiourile The Daily Rip, un matinal plin de viață, găzduit de Brie și Jack. La doar șase luni distanță de impactul cu cometa, gestionarea unui flux de știri de 24 de ore și atragerea atenției publicului obsedat de rețelele de socializare înainte de a fi prea târziu se dovedește a fi o sarcină surprinzător de comică. De ce este nevoie să faci pur și simplu omenirea să privească în sus?!

| Regizat de: Adam McKay

| Scris de: Adam McKay

| Produs de: Adam McKay, Kevin Messick

| Cu: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Rob Morgan, Jonah Hill, Tyler Perry, Timothee Chalamet, Mark Rylance, Ron Perlman with Cate Blanchett and Meryl Streep. Additional cast includes Ariana Grande, Kid Cudi, Melanie Lynskey, Himesh Patel, Michael Chiklis și Tomer Sisley.

1000 Miles from Christmas – FILM NETFLIX24 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: La 1000 de kilometri de Crăciun

Aventură de Crăciun, comedie romantică și povestea unui bărbat trecut de 30 de ani care învață, cam fără tragere de inimă, să se lase purtat de spiritul Crăciunului.

Minnal Murali – FILM NETFLIX24 DECEMBRIE 2021

După ce e lovit de fulger, un croitor dobândește puteri speciale, dar trebuie să înfrângă un dușman neașteptat pentru a deveni supereroul de care are nevoie orașul său.

STAND BY ME Doraemon 2 – FILM NETFLIX24 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Rămâi cu mine, Doraemon 2

Nobita călătorește în viitor ca să i-o prezinte bunicii pe mireasa sa, dar Nobita-adultul fuge de la propria nuntă. Oare va putea el să fie un bun soț pentru Shizuka?

Vicky and Her Mystery – FILM NETFLIX24 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Mister

După moartea mamei, o fată se stabilește împreună cu tatăl ei în sălbaticul Cantal. Oare va reuși o creatură specială să-i vindece sufletul? Bazat pe o poveste adevărată.

Lulli – FILM NETFLIX26 DECEMBRIE 2021

După ce se electrocutează la un tomograf, o studentă tânără și ambițioasă începe să audă gândurile celorlalți. Cu Larissa Manoela.

Hilda and the Mountain King – FILM NETFLIX30 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Hilda și Regele Muntelui

Trezindu-se în trupul unui troll, Hilda trebuie să-și folosească toate resursele pentru a se întoarce acasă, pentru a redeveni om și pentru a salva orașul Trolberg.

Seal Team – FILM NETFLIX31 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Focile în acțiune

Quinn, un pui de focă neînfricat, recrutează o echipă de personaje pestrițe pentru a-i înfrunta pe rechinii fără scrupule și pentru a redobândi controlul asupra apelor.

The Lost Daughter – FILM NETFLIX31 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Fiica ascunsă

Vacanța liniștită la mare a unei femei ia o turnură tulburătoare după ce obsesia ei pentru o tânără mamă cazată într-o vilă din apropiere îi trezește amintiri.

Documentare Netflix care apar în decembrie

Voir – DOCUMENTAR NETFLIX6 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Voir: Rolul filmului în cultura contemporană

O colecție de eseuri vizuale în care iubitorii de film analizează evenimentele cinematografice care i-au înfiorat, uluit, provocat și schimbat pe viață.

The Family That Sings Together: The Camargos – DOCUMENTAR NETFLIX9 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Familia Camargo: Muzica ne unește

În acest reality-show intim, Zezé Di Camargo și Wanessa, fiica sa, sunt înconjurați de prieteni, petrec timp împreună și colaborează din punct de vedere creativ.

Puff: Wonders of the Reef – DOCUMENTAR NETFLIX16 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Minunile recifului

În timp ce își caută un cămin în Marea Barieră de Corali, un pește-balon prietenos călătorește printr-o uimitoare lume microscopică, plină de creaturi fantastice.

Stories of a Generation – with Pope Francis – DOCUMENTAR NETFLIX25 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Poveștile unei generații cu papa Francisc: Miniserial

Oameni mai mult sau mai puțin cunoscuți, de peste 70 de ani, din întreaga lume, printre care și Papa Francisc, împărtășesc unor tineri cineaști povești din viața lor.

Crime Scene: The Times Square Killer – DOCUMENTAR NETFLIX29 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Locul crimei: Ucigașul din Times Square

Un nou sezon al unui serial documentar în care crime din zilele noastre devin motive ale unor incursiuni tulburătoare în diverse locații bântuite.

Netflix pentru copii și familie în luna decembrie

Kayko and Kokosh – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE1 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Kajko și Kokosz: Sezonul 1

Doi războinici slavoni fac tot ce pot pentru a apăra satul Mirmilești de ordinul malefic al Cavalerilor Coțcari.

Kayko and Kokosh: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE1 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Kajko și Kokosz: Sezonul 2

De la o vacanță all-inclusive la o petrecere cu ocazia împlinirii a 16 ani, Kajko și Kokosh continuă să aibă parte de tot felul de peripeții.

Jurassic World Camp Cretaceous: Season 4 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE3 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Jurassic World: Tabăra cretacică: Sezonul 4

Cei din tabără lasă în urmă insula Nublar, dar naufragiază într-un loc ciudat, care este plin de pericole și secrete extrem de bine păzite.

Centaurworld: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE7 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Centauria: Sezonul 2

Cal încearcă să-și clădească o armată pentru a-l înfrânge pe Regele Nicăieri. Nu va fi deloc ușor, dar are trupa de partea ei și Călăreț o așteaptă acasă.

Go Dog Go: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE7 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Hai, cuțu, hai!: Sezonul 2

În acest sezon, aventuroșii cățeluși Tag și Lăbuș explorează tot, de la locuri fascinante din Dogia, până la luminile strălucitoare din Ham York City!

Back to the Outback – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE10 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Destinația: acasă!

Chiar dacă pot părea periculoase, aceste creaturi neînțelese au suflete de aur și caută să scape din captivitate din dorința de a-și găsi un cămin.

Fast & Furious Spy Racers: Season 6: Homecoming – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE17 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Furios și iute: Cursa spionilor: Sezonul 6: Întoarcerea acasă

Ultimul sezon îi poartă pe membrii echipei Cursa spionilor prin întreaga lume, din Alpi la Arctic și înapoi în L.A., într-o confruntare cu cel mai de temut adversar!

Word Party Presents: Math! – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE28 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Bucuria cuvintelor: Matematica!

Animăluțele Franny, Bailey, Kip, Lulu și Tilly numără, compară forme și găsesc modele, în timp ce folosesc matematica și cântă cântece pentru a rezolva probleme.

Netflix Comedy Special

Nicole Byer: BBW (Big Beautiful Weirdo) – NETFLIX COMEDY SPECIAL7 DECEMBRIE 2021

Un nou program special cu Nicole Byer.

8 DECEMBRIE 2021

Carolin Kebekus: The Last Christmas Special – NETFLIX COMEDY SPECIAL8 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Carolin Kebekus: Ultimul program special de Crăciun

Carolin Kebekus expune bătăile de cap din perioada Crăciunului, de la mahmureli oribile până la agonia calendarelor de advent sau la disparitatea cadourilor între sexe.

Russell Howard: Lubricant – NETFLIX COMEDY SPECIAL14 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Russell Howard: Lubrifiant

După o amânare, Russel Howard revine cu un spectacol în două părți și cu voie bună, pentru a discuta despre viața lui pe timp de carantină.

Jim Gaffigan: Comedy Monster – NETFLIX COMEDY SPECIAL21 DECEMBRIE 2021

Celebrul comedian Jim Gaffigan analizează nebunia din 2021 și spune ce gândește despre fanfare, miliardarii care călătoresc în spațiu și multe altele.

Jimmy Carr: His Dark Material – NETFLIX COMEDY SPECIAL25 DECEMBRIE 2021

Titlu localizat: Jimmy Carr: Materialul întunecat

În acest program special de stand-up sec, inteligent și plin de „glume care omoară cariere”, Jimmy Carr găsește câte ceva amuzant până și în cele mai întunecate locuri.

În curând pe Netflix

Decoupled – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Decuplați

Un scriitor mizantrop și soția sa antreprenoare încearcă să împace divorțul lor iminent cu absurditățile și neplăcerile vieții din lumea lor prosperă.

Single’s Inferno – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Iadul celor singuri

Dornici de flirturi, oameni fără obligații caută dragostea pe o insulă pustie de unde pot scăpa numai în cuplu și doar pentru seri romantice în paradis.

Nou pe Netflix în decembrie – titluri licențiate

DIN 1 DECEMBRIE 2021

 • Battle: Los Angeles
 • Black and Blue
 • Captain Phillips
 • Doctor Zhivago
 • Ironbark
 • National Lampoon’s Christmas Vacation
 • September 11
 • Spider-Man: Into the Spider-Verse
 • Teenage Mutant Ninja Turtles 2
 • The Karate Kid Part III
 • The Pelican Brief
 • Wedding Crashers
 • World War Z

DIN 10 DECEMBRIE 2021

 • The Blacklist: Season 9 – episodul 6

DIN 12 DECEMBRIE 2021

 • Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

DIN 15 DECEMBRIE 2021

 • Superstore: Season 6

DIN 18 DECEMBRIE 2021

 • The Lighthouse

DIN 22 DECEMBRIE 2021

 • Inve$titorii

Comedia românească „Inve$titorii” urmărește călătoria neașteptată a lui Tavi, Eugen și Calu, trei vechi prieteni și colegi într-o fabrică dintr-o regiune a României. Rutina lor zilnică – muncă / bere / acasă – este brusc perturbată când află că firma a fost vândută unor investitori străini care planifică acum o reducere masivă a personalului. Vestea vine chiar a doua zi când cei trei sunt concediați, dar primesc în schimb un pachet de compensații de 12 salarii. În timpul unei zile de pescuit, băieții încep să discute despre opțiunile pe care le au pentru viitor, dar nu reușesc să găsească nicio variantă bună. Apoi, Tavi ia inițiativa și își convinge prietenii să meargă într-o escapadă de weekend cu banii menționați din compensare. Acest weekend le va schimba complet viața și ajung să fie confundați cu niște investitori străini importanți.

| Regizat de: Iura Luncașu
| Scris de: Alex Coteț, Raul Gheba
Cu: Raluca Aprodu, Adrian Alexandru Bumbeș,  Andrei Mateiu, Codin Maticiuc, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Gabriel Radu, Levent Sali, Diana Sar

 • Zombieland: Double Tap

Sursa foto: Netflix

Citește și

Urmărește-ne pe Google News
VEZI PROGRAMUL TV
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Survivor România AP
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 Nomadul 15
  Filmul este povestea unui tânăr din Kazakhstanul secolului al XVIII-lea, care este menit să unească cele trei triburi de pe teritoriul ţării. Misiunea lui nu este...
 • 02:15 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Survivor România AP
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 Nomadul 15
  Filmul este povestea unui tânăr din Kazakhstanul secolului al XVIII-lea, care este menit să unească cele trei triburi de pe teritoriul ţării. Misiunea lui nu este...
 • 02:15 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 16:00 Acces direct AP
  "Acces Direct", unul dintre formatele puternice ale după-amiezii, difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00, îşi cucereşte telespectatorii cu subiecte inedite...
 • 17:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Poftiţi pe la noi - Poftiţi prin ţară AP
  Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie. Nea Mărin revine la Antena 1 cu un nou sezon...
 • 23:30 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 00:00 Rocky III AP
  Al treilea film din celebra serie Rocky, partea a III-a continuă povestea boxerului Rocky Balboa, ajuns dintr-un ilustru necunoscut, o vedetă a ringului aflată mereu...
 • 02:00 Poarta războinicilor AP
  Un adolescent este transportat în mod magic în China şi învaţă să-şi transforme aptitudinile dobandite din jocurile video în cele ale unui războinic Kung Fu.
 • 04:00 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 16:00 Acces direct AP
  "Acces Direct", unul dintre formatele puternice ale după-amiezii, difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00, îşi cucereşte telespectatorii cu subiecte inedite...
 • 17:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Poftiţi pe la noi - Poftiţi prin ţară AP
  Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie. Nea Mărin revine la Antena 1 cu un nou sezon...
 • 23:30 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 00:00 Rocky III AP
  Al treilea film din celebra serie Rocky, partea a III-a continuă povestea boxerului Rocky Balboa, ajuns dintr-un ilustru necunoscut, o vedetă a ringului aflată mereu...
 • 02:00 Poarta războinicilor AP
  Un adolescent este transportat în mod magic în China şi învaţă să-şi transforme aptitudinile dobandite din jocurile video în cele ale unui războinic Kung Fu.
 • 04:00 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 08:15 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 08:45 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 09:15 Mireasa din Istanbul AP
  Povestea fascinantă de dintre Sureyya (Asli Enver) şi Faruk (Ozcan Deniz) continuă cu întâmplări dramatice, menite să stârnească interesul privitorului. În ultimul...
 • 11:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 17:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Fiica Ambasadorului AP
  Sancar (Engin Akyürek) este fiul unui arendaş, care nu a părăsit niciodată satul în care a văzut lumina zilei, Muğla. Nare (Nesligan Atagül) este fiica unui ambasador...
 • 23:30 Băiatul Rău AP
 • 01:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 02:30 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 08:15 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 08:45 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 09:15 Mireasa din Istanbul AP
  Povestea fascinantă de dintre Sureyya (Asli Enver) şi Faruk (Ozcan Deniz) continuă cu întâmplări dramatice, menite să stârnească interesul privitorului. În ultimul...
 • 11:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 17:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Fiica Ambasadorului AP
  Sancar (Engin Akyürek) este fiul unui arendaş, care nu a părăsit niciodată satul în care a văzut lumina zilei, Muğla. Nare (Nesligan Atagül) este fiica unui ambasador...
 • 23:30 Băiatul Rău AP
 • 01:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 02:30 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV
Program Cinema
RULEAZĂ ASTĂZI LA CINEMATOGRAFELE DIN
VEZI PROGRAMUL CINEMATOGRAFELOR