Homepage  / Filme Online / Netflix

Ce filme și seriale apar pe Netflix în februarie 2023. Premierele lunii

Ce filme și seriale apar pe Netflix în februarie 2023. Premierele lunii

de Andra Stana,

Line-up-ul lunii februarie anunță multe producții noi și captivante pe platforma de streaming Netflix. Iată ce filme și seriale apar pe Netflix în februarie 2023.

Noutățile lunii februarie 2023 pe Netflix

Titlurile lunii februarie 2023 la Netflix

You: Sezonul 4 Partea 1 – SERIAL NETFLIX

din 9 februarie 2023

Luând totul de la început în Londra, Joe promite să îngroape trecutul și să fie cea mai bună variantă a sa. Dar pe drumul dificil către mântuire, o nouă obsesie începe să se aprindă.

 • | Dezvoltat de: Sera Gamble și Greg Berlanti
 • | Realizat de: Sera Gamble
 • | Scris de: Sera Gamble
 • | Producători executivi: Greg Berlanti, Sera Gamble, Gina Girolamo, Leslie Morgenstein, Sarah Schechter, Michael Foley
 • | Cu: Penn Badgley, Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers

| Trailer YOU

Your Place or Mine / La tine acasă sau la mine? – FILM NETFLIX

din 10 februarie 2023

Debbie (Reese Witherspoon) și Peter (Ashton Kutcher) sunt cei mai buni prieteni și au firi total opuse. Ea își dorește doar o viață de rutină împreună cu fiul ei, în LA, el este însetat de schimbare, în NY. Când fac schimb de case și vieți pentru o săptămână, cei doi descoperă că nevoile lor s-ar putea să fie un pic diferite de ceea ce credeau ei că-și doresc.

 • | Regizat de: Aline Brosh McKenna
 • | Scris de: Aline Brosh McKenna
 • | Produs de: Jason Bateman, Michael Costigan, Reese Witherspoon, Lauren Neustadter, Aline Brosh McKenna
 • | Cu: Reese Witherspoon, Ashton Kutcher, Jesse Williams, Zoë Chao, Welsey Kimmel, Griffin Matthews, Rachel Bloom, Shiri Appleby, Vella Lovell, cu Tig Notaro și Steve Zahn

| Trailer „La tine acasă sau la mine?

Outer Banks: Sezonul 3 – SEZONUL NETFLIX

din 23 februarie 2023

După ce au pierdut aurul și au fugit din Outer Banks, sezonul 3 îi găsește pe cei din grupul Albiturilor naufragiați pe o insulă pustie care, pentru scurt timp, pare a fi un cămin idilic și primitor. Noii locatari ai „Țării Albiturilor” (așa cum au botezat-o) își petrec zilele pescuind, înotând și bucurându-se de viața lipsită de griji la reședința lor temporară. Dar lucrurile o iau în curând razna pentru John B, Sarah, Kiara, Pope, JJ și Cleo, care se trezesc din nou prinși într-o vânătoare de comori, în timp ce fug literalmente pentru a-și salva pielea.

Faliți și departe de casă, nu pot avea încredere în nimeni. Ward și Rafe sunt însetați de răzbunare, iar un „don” caraibian necruțător e dispus să facă orice pentru a pune mâna pe marele premiu. Oare au avut vreo clipă șansa să găsească comoara sau totul a fost doar o capcană pentru a-i opri o dată pentru totdeauna?

Oricum ar fi, sunt Albiturile împotriva lumii și nu pot reuși decât împreună.

 • | Creat de: Shannon Burke
 • | Regizat de: Jonas Pate, Valerie Weiss
 • | Scris de: Shannon Burke, Jonas Pate
 • | Producători executivi: Shannon Burke, Jonas Pate, Josh Pate
 • | Cu: Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, J.D., Rudy Pankow, Austin North, Charles Esten, Drew Starkey, Caroline Arapoglou, Julia Antonelli, Cullen Moss, Deion Smith, Carlacia Grant, Charles Halford

| Teaser Outer Banks: Sezonul 3:

Seriale Netflix care apar în ianuarie 2023

1 FEBRUARIE 2023

Detective Conan: The Culprit Hanzawa – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Detectiv Conan: Hanzawa, eternul vinovat

O siluetă suspectă care plănuiește o crimă circulă prin Beika, un oraș cu criminalitate ridicată. O parodie derivată din „Detectiv Conan”.

2 FEBRUARIE 2023

Freeridge – SERIAL NETFLIX

Patru prieteni adolescenți vor să scape de un blestem după ce o cutie veche și ciudată pare să aducă în viețile lor nenorociri și nu numai.

MAKE MY DAY – SERIAL NETFLIX

Pe o planetă de gheață îndepărtată, care promite un viitor strălucit, prizonierii extrag o sursă de energie rară, fapt ce duce la o descoperire letală și nedorită.

3 FEBRUARIE 2023

Class – SERIAL NETFLIX

Trei elevi dintr-un cartier sărac se înscriu la un liceu de elită din Delhi, în care secretele și zvonurile întunecate duc, până la urmă, la crimă.

8 FEBRUARIE 2023

The Exchange – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Bursa schimbărilor

Două femei decid să intre în lumea dominată de bărbați a bursei în Kuweitul anilor ’80, o lume bazată pe corupție și concurență acerbă. Inspirat de evenimente reale.

10 FEBRUARIE 2023

Love is Blind: After the Altar Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Love is Blind: After the Altar: Sezonul 3

Află ce mai fac fostele cupluri de tineri logodiți din acest sezon, la un an de la marea decizie de a se căsători sau de a rămâne singuri.

Love to Hate You – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Iubesc să te urăsc

O avocată care detestă să fie învinsă de bărbați și un actor de top care nu are încredere în femei desconsideră iubirea. Asta până ce sunt obligați să iasă împreună.

14 FEBRUARIE 2023

In Love All Over Again – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Îndrăgostiți din nou

De când s-au cunoscut, Irene și Julio se tot joacă de-a dragostea, despărțirea și împăcarea. Va avea parte relația asta de un final fericit?

Perfect Match (episoadele 1-4) – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Perechea ideală

Cuplurile care-și demonstrează compatibilitatea câștigă puterea de a influența alte perechi în această competiție matrimonială strategică și seducătoare.

15 FEBRUARIE 2023

Eva Lasting – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Eva pentru totdeauna

O adolescentă misterioasă sosește la o școală de băieți din Columbia anilor ’70, unde distruge stereotipuri, încalcă reguli și frânge inimi.

Red Rose – SERIAL NETFLIX

Un grup pestriț de adolescenți trebuie să supraviețuiască unei veri pline de teroare după ce descarcă o aplicație care face solicitări periculoase, cu consecințe mortale.

The Law According to Lidia Poët – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Legea Lidiei Poët

După ce i se interzice să practice avocatura, o femeie se pregătește să lupte împotriva deciziei. Inspirat de povestea adevărată a Lidiei Poët, prima avocată din Italia.

16 FEBRUARIE 2023

Aggretsuko: Season 5 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Aggretsuko: Sezonul 5

În acest ultim sezon, Retsuko se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum, fiind propulsată în politică. Votați-o pe Retsuko!

The Upshaws: Part 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Ce mai face familia Upshaw: Partea 3

Străduindu-se în continuare să reușească și să treacă peste dezastre, membrii familiei Upshaw au parte de obstacole care le pun la încercare determinarea și relațiile.

17 FEBRUARIE 2023

A Girl and an Astronaut – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: O fată și un cosmonaut

Un astronaut revine pe Pământ după 30 de ani, reaprinde flacăra unei vechi iubiri și trezește interesul unei corporații care vrea să afle cum de nu a îmbătrânit deloc.

Community Squad – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Garda comunitară

O brigadă civilă pestriță, creată pentru a îmbunătăți imaginea poliției se confruntă cu un pericol neașteptat atunci când dă peste o operațiune de trafic de droguri.

Ganglands: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Echipa de tâlhari: Serialul: Sezonul 2

Mehdi, Liana și Tony au în plan să plece din Belgia, dar îi împiedică sosirea unui nou dușman, unul care îi obligă să facă alianțe cu foști rivali.

21 FEBRUARIE 2023

Perfect Match (episoadele 5-8) – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Perechea ideală

Cuplurile care-și demonstrează compatibilitatea câștigă puterea de a influența alte perechi în această competiție matrimonială strategică și seducătoare.

22 FEBRUARIE 2023

Triptych – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Trei vieți

După ce află că este una din trei tripleți identici, o detectivă neobosită pornește într-o călătorie periculoasă pentru a afla adevărul despre trecutul ei.

Maite Perroni, David Chocarro in Triada

24 FEBRUARIE 2023

Who Were We Running From? – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: De cine fugeam noi?

Având un trecut dureros, o mamă duce o viață de fugară anonimă alături de fiica ei, locuiește prin hoteluri și consideră că oricine poate fi o amenințare.

28 FEBRUARIE 2023

Perfect Match (episoadele 9-12) – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Perechea ideală

Cuplurile care-și demonstrează compatibilitatea câștigă puterea de a influența alte perechi în această competiție matrimonială strategică și seducătoare.

Too Hot to Handle: Germany – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Atenție, frige! Germania

Zece oameni superbi și fără obligații se întâlnesc într-un paradis tropical fără să știe că pentru a câștiga premiul de 200.000 de euro trebuie să renunțe complet la sex.

Too Hot To Handle: Germany Sezonul 01

Filme Netflix care apar în ianuarie 2023

3 FEBRUARIE 2023

Infiesto – FILM NETFLIX

În timp ce pandemia de coronavirus le dă viețile peste cap, doi detectivi îi urmăresc cu îndârjire pe autorii unei răpiri care pare să facă parte dintr-un plan sinistru.

Stromboli – FILM NETFLIX

Titlu localizat: De la teamă la iubire

După ce vacanța ei se duce de râpă, o femeie bântuită de amintirea căsniciei eșuate și de o ceartă cu fiica ei se înscrie într-o tabără intensă de autovindecare.

True Spirit – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Spirit liber

O adolescentă australiană tenace își urmează visurile și își înfruntă temerile încercând să devină cea mai tânără persoană care navighează în jurul lumii pe cont propriu.

Vikingulven – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Lupul viking

După ce e martoră la o crimă grotescă la o petrecere din noul său oraș, o adolescentă începe să aibă viziuni ciudate și dorințe bizare.

9 FEBRUARIE 2023

Dear David – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Dragul meu David

O liceană eminentă își vede viața dată peste cap după ce blogul ei ficțional despre cel pe care-l iubește în secret ajunge să fie văzut de toată școala.

Dear David. (L to R) Shenina Cinnamon, Emir Mahira in Dear David. Cr. Courtesy of Netflix © 2022

10 FEBRUARIE 2023

10 Days of a Good Man – FILM NETFLIX

Titlu localizat: 10 zile ale omului bun

Un avocat transformat în detectiv particular preia un caz de dispariție de persoană, o misiune care, pe neașteptate, ajunge să-i schimbe viața.

İyi Adamın 10 Günü, Netflix, 2022. Fotoğraf: Şinasi Serçe

13 FEBRUARIE 2023

Squared Love All Over Again – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste la pătrat din nou

Un jurnalist celebru și o profesoară realistă își văd relația pusă la încercare atunci când un job intervine în calea noii lor vieți împreună.

Squared Love. Adrianna Chlebicka as Monica in Squared Love. Cr. Courtesy of Netflix © 2022

14 FEBRUARIE 2023

A Sunday Affair – FILM NETFLIX

Uche și Toyin, prietene de-o viață, se îndrăgostesc de același bărbat complicat, iar asta le pune la încercare relația, totul pe fondul unei revelații sfâșietoare.

All the Places – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Toate locurile

După ce nu s-au văzut timp de 15 ani, doi frați reiau legătura și își îndeplinesc un vis din copilărie, pornind într-o călătorie cu motocicleta prin Mexic.

Re/Member – FILM NETFLIX

Șase liceeni blocați într-o buclă temporală trebuie să găsească rămășițele împrăștiate ale unei victime necunoscute pentru a rupe blestemul și a trăi ziua de mâine.

17 FEBRUARIE 2023

Unlocked – FILM NETFLIX

Viața unei femei este dată peste cap atunci când un bărbat periculos intră în posesia telefonului ei pierdut și îl folosește pentru a-i urmări orice mișcare.

22 FEBRUARIE 2023

The Strays – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Umbre necunoscute

Viața pe care o femeie de culoare cu pielea deschisă și-a construit-o cu grijă începe să scape de sub control atunci când, în suburbia ei liniștită, apar doi străini.

23 FEBRUARIE 2023

Call Me Chihiro – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Spune-mi Chihiro

O fostă prostituată se angajează la un stand de bento într-un orășel de litoral și alină persoanele singure care-i ies în cale.

24 FEBRUARIE 2023

We Have a Ghost – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Avem o fantomă

Kevin caută să descopere adevărul despre trecutul unei fantome pe nume Ernest, pe care o descoperă în noua sa casă, cei doi devenind astfel ținte CIA.

Documentare Netflix care apar în ianuarie 2023

1 FEBRUARIE 2023

Gunther’s Millions – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Milioanele lui Gunther: Miniserial

Dacă un câine proprietar al unui fond fiduciar nu e suficient de ciudat, trebuie să vezi cum își duce viața excentricul îngrijitor al acestuia, înconjurat de adepți.

8 FEBRUARIE 2023

Bill Russell: Legend – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Bill Russell: Legendă

Acest documentar biografic ne dezvăluie palmaresul uriaș al lui Bill Russell, recordmen NBA și apărător al drepturilor omului.

15 FEBRUARIE 2023

African Queens: Njinga – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Regine africane: Njinga

Acest serial documentar dramatic urmărește ascensiunea și domnia reginei Njinga din Angola și descrie trădările din familie și rivalitățile politice de care a avut parte.

Full Swing – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Full Swing: Competiție pe terenul de golf

Acest serial documentar urmărește un grup de jucători profesioniști de golf atât pe teren, cât și în afara terenului, pe parcursul unui sezon competițional necruțător.

22 FEBRUARIE 2023

Murdaugh Murders: A Southern Scandal – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Crimele Murdaugh: Un scandal sudist

O serie de tragedii șocante dezbină o comunitate unită din Carolina de Sud și scot la iveală secretele îngrozitoare ale celei mai puternice familii din zonă.

24 FEBRUARIE 2023

Formula 1: Drive to Survive: Season 5 – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Formula 1: Viața în viteza a 8-a: Sezonul 5

În fiecare sezon captivant de Formula 1, piloții, managerii și proprietarii de echipe trăiesc la cote maxime, atât pe circuit, cât și în afara lui.

Formula 1: Drive to Survive: Season 5. Charles Leclerc și Mattia Binotto

Netflix pentru copii și familie – ianuarie 2023

9 FEBRUARIE 2023

My Dad the Bounty Hunter – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Tata, vânător intergalactic

Un vânător de recompense intergalactic își duce rolul de tată la extrem atunci când cei doi copii ai săi pleacă din greșeală cu el în spațiu și îi distrug misiunea.

23 FEBRUARIE 2023

That Girl Lay Lay: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Lay Lay: Sezonul 2

Cum secretul ei încă nu a fost dezvăluit, Lay Lay este iar alături de prietena ei Sadie. Cele două fete au parte de probleme cu aplicația, peripeții și lecții de viață.

24 FEBRUARIE 2023

Oddballs: Season 2- SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Aventuri trăsnite cu James: Sezonul 2

James revine cu prietenii săi, Max și Echo, pentru alte tirade, idei nu prea strălucite și pozne la școală, culminând iar cu un dezastru în Dirt, Arizona.

Programe speciale de comedie Netflix – ianuarie 2023

14 FEBRUARIE 2023

Jim Jefferies: High n’ Dry – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Jim Jefferies: Cu ochii-n soare

Jim Jefferies vorbește despre lenea ursuleților koala, despre nedreapta rărire progresivă a părului la bărbați și despre motivul pentru care nu va mai bea niciodată.

19 FEBRUARIE 2023

Whindersson Nunes: Preaching to the Choir – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Whindersson Nunes: Vă țin predică

Cum sfârșitul lumii pare să se apropie, Whindersson Nunes vorbește despre situația actuală, rețelele sociale și religie în acest program special de stand-up.

28 FEBRUARIE 2023

A Whole Lifetime with Jamie Demetriou – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: O viață întreagă cu Jamie Demetriou

În acest program special cu muzică și scheciuri, Jamie Demetriou parcurge toate etapele vieții, din pântecele mamei la perioada adultă și bătrânețea nu tocmai liniștită.

Nou pe Netflix în ianuarie 2023 – titluri licențiate

1 FEBRUARIE 2023

 • Grown Ups 2
 • Hajime no Ippo: The Fighting!: Sezonul 1
 • Midnight Express
 • Mirciulică
 • Monster: Sezonul 1
 • No Strings Attached
 • Not Another Teen Movie
 • Sense and Sensibility
 • The Nanny Diaries
 • Year One

7 FEBRUARIE 2023

 • The Tax Collector

14 FEBRUARIE 2023

 • Mission: Impossible – Fallout
 • The Silencing

15 FEBRUARIE 2023

 • A Time to Kill
 • Knight and Day
 • Lawrence of Arabia: Restored Version
 • Love & Other Drugs
 • Only You
 • Silverado
 • The Professionals
 • The Remains of the Day

16 FEBRUARIE 2023

 • Bean: The Ultimate Disaster Movie
 • Blackfish
 • Jurassic Park
 • Jurassic Park III
 • Jurassic World
 • Pitch Perfect
 • Pitch Perfect 3
 • Scent of a Woman
 • The Lost World: Jurassic Park

20 FEBRUARIE 2023

 • Broken Hearts Gallery
 • The Walking Dead: Sezonul 11

23 FEBRUARIE 2023

 • The Croods: A New Age

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Românii au talent AP
  Fiecare vineri seară va scoate la iveală momente nemaiîntâlnite, care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură. Dinamismul show-ului va fi întreținut de gazdele...
 • 00:15 Clanul
  O acțiune ce nu trebuie ratată. O distribuție ce va ridica fiecare scenă la cel mai înalt nivel. O poveste încărcată de intrigi și momente neașteptate. Bazat pe...
 • 02:15 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 04:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Andra Petrescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru fac echipă la pupitrul Observator Antena 1, de la ora 12.00. Programul s-a impus drept lider al segmentului orar...
 • 14:00 Mireasa AP
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 17:00 Observator
  Olivia Păunescu şi Florin Căruceru prezintă, de luni până vineri, Observator ora 17. Cătălin Oprișan intră în rolul de povestitor din culisele marilor povești de...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 În siguranţă 12
  După ce mafia rusească îi ucide familia, Luke, un expert în arte marţiale, crede că nu mai are pentru ce trăi: de fiecare dată când se ataşează de cineva, mafia...
 • 22:30 John Wick 15
  An de productie: SUA 2014 După moartea subită a iubitei sale soţii, John Wick primeşte un ultim cadou de la ea: un pui de beagle - o căţeluşă pe nume Daisy, şi un...
 • 00:30 America Express - Drumul aurului AP
 • 04:00 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:00 Preţul Fericirii AP
  Yildiz si Zeynep sunt surorile în jurul cărora se construieşte povestea, două caractere foarte diferite; dacă Yildiz considera că fericirea consta într-o căsătorie...
 • 09:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D le oferă telespectatorilor informațiile de care au nevoie în fiecare dimineață. La pupitul grupajului informativ de la ora 07:00 se va afla Cristina...
 • 10:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 12:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Telespectatorii...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 16:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Preţul Fericirii AP
  Synopsis: Tânăra şi înverşunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriaşe din partea fostului soţ Halit (Talat Bulut) iar reacţia frumoasei femei va fi...
 • 22:30 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 00:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 03:15 Aripi frânte AP
  În centrul poveştii se află Zeynep (Melis Tüzüngüç), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Günes) şi sora lor mai mică, Aysun (Eliz Nese Çagin), care rămân într-o sărăcie...
 • 05:15 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV