Homepage  / Netflix

Ce filme și seriale apar pe Netflix în iunie 2022. Premierele lunii

Ce filme și seriale apar pe Netflix în iunie 2022. Premierele lunii

de Roxana Mirea,

Line-up-ul lunii iunie anunță multe producții noi și captivante pe platforma de streaming Netflix. Iată ce filme și seriale apar pe Netflix în iunie 2022.

Noutățile lunii iunie pe Netflix

În luna iunie poți urmări: Peaky Blinders: Sezonul 6, o nouă parte în care, odată cu sfârșitul Prohibiției, Tommy se apucă de comerțul cu opiu și se aliază cu cei mai mari dușmani ai săi; Spiderhead, un thriller psihologic insolit și extrem de amuzant, bazat pe povestirea scrisă de George Saunders și publicată în revista The New Yorker, cu Chris Hemsworth, Miles Teller și Jurnee Smollett în rolurile principale; The Umbrella Academy: Sezonul 3, unde, după ce reușesc să împiedice apocalipsa din anul 1963, membrii Umbrella Academy revin acasă, dar își dau seama că lucrurile nu sunt exact așa cum le-au lăsat.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: As the Crow Flies, Beauty, Borgen – Power & Glory, Centauro, Civil, First Kill, Halftime, Hustle, Interceptor, Intimacy, Love & Anarchy: Sezonul 2, Love & Gelato, Man Vs Bee, Money Heist: Korea – Joint Economic Area, My Liberation Notes, She: Sezonul 2, Queen, The Man from Toronto, Two Summers, You Don’t Know Me, Interstellar, There Will Be Blood, Secretul lui Zorillo și multe altele.

Titlurile lunii iunie 2022 la Netflix

Peaky Blinders: sezonul 6, din 10 iunie pe Netflix

Familia Shelby suferă o pierdere teribilă. După patru ani, odată cu sfârșitul Prohibiției, Tommy se apucă de comerțul cu opiu și se aliază cu cei mai mari dușmani ai săi.

| Regizat de: Anthony Byrne
| Scris de: Steven Knight
| Produs de: Steven Knight, Nick Goding
| Producători executivi: Anthony Byrne, Jamie Glazebrook, Caryn Mandabach, David Mason, Cillian Murphy
| Cu: Cillian Murphy, Natasha O’Keeffe, Paul Anderson, Sophie Rundle, Finn Cole, Kate Phillips

Spiderhead, din 17 iunie pe Netflix

În schimbul comutării unor pedepse, într-un penitenciar ultramodern, condus de genialul vizionar Steve Abnesti (Chris Hemsworth), deținuții poartă dispozitive atașate chirurgical, prin care li se administrează doze de droguri care influențează emoțiile. Nu există gratii, celule sau salopete portocalii.

În Spiderhead, voluntarii încarcerați sunt liberi să fie ei înșiși. Până când nu mai sunt. Uneori, ei sunt o versiune mai bună. Vrei să te destinzi? Există un medicament pentru asta. Nu-ți mai găsești cuvintele? Există un medicament și pentru asta. Dar când între doi subiecți, Jeff (Miles Teller) și Lizzy (Jurnee Smollett), se formează o legătură, drumul lor spre mântuire ia o turnură și mai întortocheată, pe măsură ce experimentele lui Abnesti avansează, încercând să redefinească limitele liberului arbitru. 

Bazat pe povestirea scrisă de George Saunders și publicată în revista The New Yorker, Spiderhead este un thriller psihologic insolit și extrem de amuzant, regizat de Joseph Kosinski (TRON: LegacyTop Gun: Maverick), cu un scenariu de Rhett Reese și Paul Wernick (DeadpoolZombieland).

| Regizat de: Joseph Kosinski
| Scris de: Rhett Reese, Paul Wernick, George Saunders
| Producători: Tommy Harper, Chris Hemsworth, Oren Katzeff    
| Cu: Chris Hemsworth, Miles Teller, Jurnee Smollett

The Umbrella Academy: sezonul 3, din 22 iunie pe Netflix

După ce reușesc să împiedice apocalipsa din anul 1963, membrii Umbrella Academy revin acasă, în prezent, convinși că au reparat cronologia o dată pentru totdeauna. Dar, după un scurt moment de bucurie, își dau seama că lucrurile nu sunt exact așa cum le-au lăsat, ba chiar deloc. Apar cei de la Sparrow Academy. Inteligenți, stilați și cam la fel de calzi ca un ocean înghețat, membrii Sparrow Academy intră imediat în conflict cu cei din Umbrella Academy într-o confruntare violentă, care se dovedește a fi cea mai mică dintre grijile lor.

Printre provocări, pierderi, propriile surprize și o entitate distructivă care seamănă haos în Univers și pentru care ar putea fi responsabili chiar ei, nu trebuie decât să convingă familia nouă și, poate, mai bună a tatei să îi ajute să repare ce a stricat sosirea lor. Vor reuși să revină la viețile lor preapocaliptice? Sau această lume nouă se va dovedi a fi mai mult decât o mică sincopă în cronologie?

| Regizat de: Jeremy Webb, Sylvain White
| Creat pentru televiziune de: Steve Blackman
| Producători: Steve Blackman (realizator/producător executiv), Jeff F. King (producător executiv/regizor), Keith Goldberg (producător executiv), Mike Richardson (producător executiv), Jeremy Webb (producător executiv, ep. 301), Gerard Way (coproducător executiv), Gabriel Bá (coproducător executiv), Steve Wakefield (producător, episoadele 301-307) 
| Produs de: UCP, o divizie a Universal Studio Group, pentru Netflix
| Cu: Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Colm Feore, Ritu Arya, Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez, Cazzie David, Javon „Wanna” Walton, Jordan Claire Robbins

Seriale Netflix care apar în iunie 2022

BORGEN – POWER & GLORY (din 2 iunie)

Birgitte Nyborg, ministru de externe, riscă să-și vadă cariera distrusă după ce un conflict legat de petrol din Groenlanda amenință să provoace o criză internațională.

AS THE CROW FLIES (din 3 iunie)

O renumită prezentatoare de știri își vede viața strălucitoare dată peste cap când o stagiară ambițioasă începe să o saboteze și să semene discordie în căsnicia ei.

FLOOR IS LAVA: SEZONUL 2 (din 3 iunie)

Obstacolele sunt acum diferite, dar stai fără grijă, căci podeaua este la fel de roșie și plină de bule cum o știi. Noutatea sezonului: un vulcan foarte alunecos.

TWO SUMMERS (din 3 iunie)

Mai mulți prieteni apropiați se reîntâlnesc pentru o vacanță extravagantă la zeci de ani după ce unul dintre ei a fost victima agresiunii sexuale a altora din grup.

MY LIBERATION NOTES (din 6 iunie)

Epuizați de monotonia vieții de adult, trei frați caută împlinirea și libertatea dincolo de banalitatea rutinei zilnice.

BABY FEVER (din 8 iunie)

În această comedie romantică, o specialistă în fertilitate se autoinseminează la beție cu sperma fostului iubit, după care, gravidă fiind, încearcă să-l recucerească.

FIRST KILL (din 10 iunie)

Cum una este vampir și cealaltă vânează vampiri, pentru adolescentele Juliette și Calliope, care sunt gata să ucidă pentru prima dată, nu e simplu să se îndrăgostească.

INTIMACY (din 10 iunie)

Publicarea unei filmări de natură sexuală cu un politician promițător devine catalizatorul poveștii a patru femei care oscilează între viața publică și cea intimă.

GOD’S FAVORITE IDIOT (din 15 iunie)

Melissa McCarthy joacă alături de soțul ei, scenaristul și creatorul Ben Falcone, în acest serial de comedie despre un suflet aflat într-o misiune primită de la Dumnezeu.

MALDIVAS (din 15 iunie)

Pentru a-și căuta mama, o tânără se mută din provincie într-un apartament din Rio de Janeiro, dar din cauza unui incendiu suspect, este implicată în ancheta unei crime.

LOVE & ANARCHY: SEZONUL 2 (din 16 iunie)

Sofie primește o veste sfâșietoare, dar ezită să accepte durerea, iar viața, cariera și relația ei cu Max sunt date peste cap.

SHE: SEZONUL 2 (din 17 iunie)

Sfâșiată între datorie și dorință după ce îi jură loialitate interlopului Nayak, Bhumi își explorează libertatea sexuală, dar și partea întunecată.

YOU DON’T KNOW ME (din 17 iunie)

Toate dovezile par să-i indice vinovăția, dar un bărbat judecat pentru crimă își folosește pledoaria finală povestind despre aventura avută cu o femeie misterioasă.

WELCOME TO WEDDING HELL (din 22 iunie)

O cerere în căsătorie ar trebui să vină cu un final fericit. Dar pentru un cuplu, acesta devine începutul unei lupte dificile pentru pregătirile pentru nuntă.

QUEEN (din 23 iunie)

După 50 de ani de absență, un renumit croitor parizian travestit revine în orașul natal din Polonia pentru a încerca să îndrepte lucrurile în relația cu fiica sa.

MAN VS BEE (din 24 iunie)

Comedianul britanic Rowan Atkinson (Mr. Bean) joacă în această comedie aproape mută despre războiul dintre îngrijitorul unei case și o albină.

MONEY HEIST: KOREA – JOINT ECONOMIC AREA (din 24 iunie)

Hoții ocupă monetăria din Coreea reunificată. Cum în interior există ostatici, poliția trebuie să oprească hoții, dar și pe misteriosul creier din spatele jafului.

Filme Netflix care apar în iunie 2022

INTERCEPTOR (din 3 iunie)

Rămasă singură la stația ei izolată de interceptare a rachetelor, o femeie se luptă pe viață și pe moarte cu teroriștii care îndreaptă către SUA 16 arme nucleare furate.

HUSTLE (din 8 iunie)

Un selecționer ghinionist descoperă în Spania un jucător de baschet cu potențial de a deveni star și își propune să demonstreze că merită amândoi să ajungă în NBA.

TREES OF PEACE (din 10 iunie)

Captive și ascunse în timpul genocidului din Rwanda, patru femei din medii foarte diferite formează o legătură de prietenie indestructibilă. Inspirat de evenimente reale.

CENTAURO (din 15 iunie)

Pentru a plăti suma datorată unui cartel de mama fiului său, un pilot de superbike începe să livreze droguri, riscându-și propria viață și șansa de a deveni profesionist.

HEART PARADE (din 15 iunie)

Pentru a-și salva slujba, o femeie de carieră speriată de câini ajunge la Cracovia, unde face cunoștință cu un fermecător văduv, cu fiul lui și cu prietenul lor patruped.

DOOM OF LOVE (din 20 iunie)

În timpul unei tabere de yoga, un om de afaceri intrat recent în faliment se îndrăgostește de o cântăreață și pornește alături de ea pe calea spre autorealizare.

LOVE & GELATO (din 22 iunie)

Lina îi promite mamei ei bolnave că-și va petrece vara de dinaintea facultății la Roma, unde se îndrăgostește de oraș, de oameni și de înghețată.

THE MAN FROM TORONTO (din 24 iunie)

După ce sunt confundați unul cu altul, un antreprenor zăpăcit și un asasin celebru cunoscut drept Bărbatul din Toronto sunt nevoiți să facă echipă pentru a supraviețui.

BLASTED (din 28 iunie)

O petrecere a burlacilor este întreruptă de extratereștri, iar Sebastian și Mikkel, doi prieteni din copilărie care porniseră pe drumuri diferite, încearcă să-i oprească.

Blasted. © 2022 Netflix, Inc

BEAUTY (din 29 iunie)

O tânără cântăreață aflată în pragul unei cariere promițătoare este prinsă între o familie autoritară, presiunile industriei și iubirea pentru prietena ei.

Beauty/NETFLIX © 2020

Netflix Comedy Specials în iunie 2022

BILL BURR PRESENTS: FRIENDS WHO KILL (din 6 iunie)

Un nou eveniment special direct de la festivalul de comedie Netflix Is A Joke.

THAT’S MY TIME WITH DAVID LETTERMAN (din 7 iunie)

David Letterman îi invită să prezinte câte un număr de comedie și să stea de vorbă pe unii dintre cei mai apreciați comedieni de stand-up aflați în plină ascensiune.

That’s My Time with David Letterman. David Letterman, Rosebud Baker at The Fonda Theatre for Netflix Is A Joke Fest. Cr. Terence Patrick/Netflix © 2022

Evenimente speciale direct de la festivalul de comedie Netflix Is A Joke:

 • DIRTY DADDY: THE BOB SAGET TRIBUTE (din 10 iunie)
 • AMY SCHUMER’S PARENTAL ADVISORY (din 11 iunie)
 • PETE DAVIDSON PRESENTS: THE BEST FRIENDS (din 13 iunie)
 • JANE FONDA & LILY TOMLIN: LADIES NIGHT LIVE (din 14 iunie)
 • SNOOP DOGG’S F*CN AROUND COMEDY SPECIAL (din 16 iunie)

Documentare Netflix care apar în iunie 2022

MR. GOOD: COP OR CROOK? (din 3 iunie)

În acest serial documentar, anchetatorii se întreabă dacă cel mai bun polițist norvegian, care este bănuit de trafic de droguri, este un bun ofițer sau un mare infractor.

GLADBECK: THE HOSTAGE CRISIS (din 8 iunie)

În august 1988, doi jefuitori de bănci înarmați țin în șah poliția germană timp de 54 de ore, iar luarea de ostatici se încheie cu focuri de armă și trei morți.

Gladbeck: The Hostage Crisis. © 2022 Netflix, Inc

HALFTIME (din 14 iunie)

În acest documentar intim, vedeta internațională Jennifer Lopez își analizează cariera polivalentă construită sub presiunea unei vieți trăite în lumina reflectoarelor.

WEB OF MAKE BELIEVE: DEATH, LIES AND THE INTERNET (din 15 iunie)

Conspirație, înșelăciune, violență și crimă. Ceea ce debutează virtual poate deveni rapid real, iar într-o rețea internațională, consecințele sunt de anvergură.

THE MARTHA MITCHELL EFFECT (din 17 iunie)

Acest documentar creionează portretul soției de demnitar care a denunțat scandalul Watergate și descrie campania administrației Nixon de a o reduce la tăcere.

CIVIL (din 19 iunie)

Acest documentar îl urmărește pe Ben Crump, nonconformistul avocat specializat în drepturi civile, care caută dreptate după moartea lui George Floyd și a Breonnei Taylor.

THE FUTURE OF (din 21 iunie)

Cu ajutorul experților din industrie, acest serial documentar inovator analizează noi tendințe din lumea tehnologiei și imaginează diverse posibilități revoluționare.

The Future Of. Cr. Courtesy of Netflix © 2022

Netflix pentru copii și familie – iunie 2022

SURVIVING SUMMER (din 3 iunie)

Exmatriculată de la școală și exilată în Australia, o adolescentă rebelă din New York face valuri în anturajul unui tânăr surfer și lasă un dezastru în urma ei.

ACTION PACK: SEZONUL 2 (din 6 iunie)

Supereroii Clay, Wren, Treena și Watts au revenit ca să-și facă noi prieteni, să facă dreptate și să convingă toți răufăcătorii să se poarte frumos în Târgu Speranțelor!

DEAD END: PARANORMAL PARK (din 16 iunie)

Adolescenții Barney și Norma devin prieteni la cataramă se ajută reciproc la greu și se distrează din plin în timp ce lucrează într-un parc tematic bântuit!

KARMA’S WORLD MUSIC VIDEOS: SEZONUL 2 (din 16 iunie)

În această colecție de piese, Karma este alături de familie și prieteni și cântă, strălucește și improvizează orice, de la melodii educative la cântece pentru prieteni.

ANGRY BIRDS: SUMMER MADNESS: SEZONUL 2 (din 24 iunie)

Simpaticele păsări Red, Chuck, Bomb și Stella petrec o vară fierbinte în tabăra Splinterwood, unde se lasă cu scântei.

CHIP AND POTATO: CHIP’S HOLIDAY (din 27 iunie)

Necăjite de nucile de cocos care cad și le strică vacanța, Chip și Potato sunt ajutate de un tamarin și de un nou prieten să facă un plan pentru a dormi mai bine.

SHARKDOG: SEZONUL 2 (din 30 iunie)

Rechinel și oamenii care îi sunt prieteni revin într-un nou sezon plin de peripeții.

Anime Netflix în iunie 2022

SPRIGGAN (din 18 iunie)

Relicvele lăsate pe Terra de o civilizație străveche au puteri periculoase. Agenții Spriggan de la corporația ARCAM trebuie să le ferească de răuvoitori.

Nou pe Netflix în iunie 2022 – titluri licențiate

DIN 1 MAI

 • Annabelle
 • Annabelle: Creation
 • Approaching the Unknown
 • Interstellar
 • Last Looks
 • Scary Stories to Tell in the Dark
 • Secretul lui Zorillo
 • Sully
 • There Will Be Blood

DIN 9 IUNIE

 • Twilight
 • The Twilight Saga: New Moon

DIN 30 IUNIE

 • American Pie 2
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 21:30 Nevastă de împrumut 12
  Danny Maccabee (Adam Sandler) este un chirurg plastician care se teme să se implice într-o relaţie serioasă. El îşi minte iubita că este căsătorit şi are doi copii...
 • 00:00 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:30 Jocul asasinilor 15
  Brazil (Jean-Claude Van Dammes) este un asasin platit, dispus sa accepte orice misiune cata vreme pretul oferit este cel corect. Flint (Scott Adkins) a iesit din...
 • 02:30 Doctor de bine
  Află sfaturile medicilor invitați și vezi care sunt cele mai bune căi de tratament, dar și de prevenție, pentru o arie largă de boli, atât la copii, cât și la adulți....
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Andra Petrescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru fac echipă la pupitrul Observator Antena 1, de la ora 12.00. Programul s-a impus drept lider al segmentului orar...
 • 14:00 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 15:00 Mireasa AP
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 17:00 Observator
  Olivia Păunescu şi Florin Căruceru prezintă, de luni până vineri, Observator ora 17. Cătălin Oprișan intră în rolul de povestitor din culisele marilor povești de...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Poftiţi pe la noi - Poftiţi prin ţară AP
  Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie. Nea Mărin revine la Antena 1 cu un nou sezon...
 • 23:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 23:30 Cealaltă femeie 12
  După ce descoperă că iubitul ei este căsătorit, o femeie încearcă să îşi refacă viaţa distrusă. Dar, când o cunoaşte întâmplător pe soţia înşelată de acesta, îşi...
 • 01:30 Invincibil 12
  Jeff Bauman, victimă a atacului cu bombă de la Maratonul Boston, din 2013, ajută poliţia să dea de urma criminalilor în timp ce se străduieşte să se recupereze după...
 • 03:30 Surorile
  Serialul turcesc "Surorile - Kardeş Çocuklari" aduce în centrul poveştii două surori: Ümran (Ayca Bingöl), care trăieşte un trai modest la sat alături de fiica ei...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 07:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D le oferă telespectatorilor informațiile de care au nevoie în fiecare dimineață. La pupitul grupajului informativ de la ora 07:00 se va afla Cristina...
 • 08:00 Dimineaţa cu noi AP
 • 10:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 16:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Mă numesc Züleyha AP
  "Mă numesc Züleyha" înfăţişează istoria unei iubiri unice, care se derulează în Istanbulul anilor '70, şi continuă pe tărâmurile fertile ale zonei Çukurova, Adana...
 • 22:30 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 00:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 03:45 Bucătăria lui Arda AP
  Cele mai interesante rețete vor fi prezentate într-o manieră inedită şi prietenoasă de un specialist în arta culinară. Telespectatorii au parte de un spectacol culinar...
 • 04:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 05:30 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV