Homepage  / Filme Online / Netflix

Ce filme și seriale dispar de pe Netflix în noiembrie 2022

Ce filme și seriale dispar de pe Netflix în noiembrie 2022

de Andra Stana,

În luna noiembrie 2022, pe lista producțiilor care dispar de pe Netflix se numără filmele „Killer Elite”, „The Invisible Man” și „The Perfect Man”, dar și „Atomic Blonde” sau „The Women”. Iată ce filme dispar luna aceasta de pe Netflix.

În timp ce Netflix se pregătește să adauge multe seriale și filme noi în noiembrie 2022, gigantul de streaming are în plan, de asemenea, să elimine câteva titluri vechi din biblioteca sa. Consultați lista de mai jos.

Pentru cei care nu știu cum funcționează Netflix, multe titluri sunt licențiate pentru o perioadă fixă de timp. Asta înseamnă că filmele și serialele vin și pleacă pe măsură ce le expiră licențele. Iată care sunt producțiile care părăsesc Netflix în perioada următoare.

Lista producțiilor care dispar de pe Netflix în noiembrie 2022

Titluri disponibile până pe 1 noiembrie 2022

Atomic Blonde

În 1989, cu puțin înainte de căderea Zidului Berlinului, Lorraine Broughton (Charlize Theron), un agent MI6, este trimisă la Berlin pentru a investiga uciderea unui coleg agent și pentru a recupera o listă care conţine numele agenților secreți activi în Uniunea Sovietică.

Fiind ținta eliminării la doar câteva minute după ce a ajuns, Broughton supraviețuiește și este obligată să coopereze cu David Percival (James McAvoy), comandantul din Berlin.

Corpse Bride / Mireasa moartă (2005)

Tim Burton revine cu acest film animat (nominalizat la Oscar pentru această categorie), în stilul „The Nightmare Before Christmas”, pentru care a fost producător. Victor (vocea lui Johnny Depp) trăiește într-un orășel din Europa secolului 19, și urmează să se căsătorească cu Victoria (voce Emily Watson), pe care nu a cunoscut-o încă, și toate astea datorită unui aranjament făcut de părinții celor doi.

În timp ce se plimba prin pădure, într-o zi, repetându-și jurământul de nuntă, Victor așeazã verigheta Victoriei pe ceea ce părea să fie o creangă. Tânărul descoperă însă că inelul său a ajuns pe degetul unei mirese moarte (vocea Helenei Bonham Carter). Astfel, cei doi sunt căsătoriți. Mireasa îl ia pe Victor în lumea ei întunecată de unde acesta nu pare să mai aibă scãpare. Mai mult, el își dă seama că ar putea fi chiar îndrãgostit de… Victoria.

Peliculă premiată la Festivalul de Film de la Veneția.

In Bruges / Aventuri în Bruges (2008)

În oraşul belgian Bruges ajung doi asasini plătiţi, Ray (Colin Farrell, premiat cu un Glob de Aur pentru rol) şi Ken (Brendan Gleeson), al căror scop este să-şi piardă urma printre turişti după o misiune terminată prost. Deși se simte nefiresc printre clădirile gotice, Ken este atras de calmul locului. În timp ce aşteaptă să fie sunaţi de şeful lor, Harry (Ralph Fiennes), cei doi trec printr-o mulţime de întâlniri neaşteptate cu localnici, un cineast american pitic şi prostituate olandeze.

Nominalizări la Oscar, BAFTA şi Globurile de Aur.

Insidious: Chapter 2 / Insidious: Capitolul 2 (2013)

Familia Lambert continuă să se lupte cu supranaturalul. Renai (Rose Byrne) este interogată de un polițist în legătură cu ultimele evenimente petrecute în casa lor. În scurt timp, familia se mută în vechea casă a lui Lorraine Lambert.

Nights in Rodanthe / Nopți în Rodanthe (2008)

Adaptare după romanul lui Nicholas Sparks, filmul prezintă povestea de dragoste dintre medicul Paul Flanner (Richard Gere) și Adrienne (Diane Lane). Cei doi se cunosc în Rodanthe, la hanul prietenei ei, Jean (Viola Davis), la care el urmează să petreacă o vreme.

Bărbatul încearcă să treacă peste moartea unei paciente în timpul unei operații banale, în timp ce ea încă suferă din cauza faptului că soțul său, Jack (Christopher Meloni), a părăsit-o pentru o altă femeie, iar acum vrea să se mute înapoi acasă și îi folosește pe cei doi copii ai lor pentru a o șantaja sentimental. Fiecare dintre ei caută alinare în brațele celuilalt și puținele zile pe care le petrec împreună le schimbă viețile.

Silence / Tăcere (2016)

Filmul are acţiunea pla­sată în secolul al XVII-lea şi spune povestea a doi misionari iezuiți portughezi, Rodrigues (Andrew Garfield) şi Garupe (Adam Driver), care pornesc într-o călătorie spre Japo­nia, în căutarea mentorului lor dispărut, părintele Ferreira (Liam Neeson). Despre acesta aflaseră că a re­nun­­țat la credință, în urma torturilor la care a fost supus. La destinație, Rodrigues şi Garupe sunt prinși și încarce­rați.

Nominalizare la Oscar pentru imagine. Acesta a fost al treilea proiect în care Martin Scorsese a abordat teme re­li­gioase, după „Ultima ispită a lui Iisus” (1988) și „Kundun” (1997).

The Addams Family / Familia Addams (1991)

Familia Addams este o cunoștință veche a americanilor, fiind creată în 1937 de Charles Addams pentru o revistă. La începutul peliculei, înfricoșătoarea familie a lui Gomez (Raul Julia) și a Morticiei Addams (Anjelica Huston) se pregătește să toarne ulei încins peste un grup de pașnici colindători. Preocupările lor se vor schimba însă atunci când la ușa lor apare un străin și la fel de ciudat ca ei, Gordon Craven (Christopher Lloyd), care pretinde că este unchiul Fester, de mult dispărut.

Actrița Christina Ricci, pe atunci în vârstă de doar 11 ani, a făcut un rol îndelung lăudat de critici ca Wednesday Addams, fetița care nu zâmbește niciodată.

Pelicula „Familia Addams” a fost nominalizată la premiile Oscar pentru costume, iar actrița Angelica Huston a fost nominalizată la Globul de Aur.

The Exorcist / Exorcistul (1973)

Filmul a fost un mare succes al anului 1973, câștigând două premii Oscar și având alte opt nominalizări. Povestea e următoarea: o fetiță de 12 ani, Regan (Linda Blair), posedată de forțe sataniste, e dusă de mama ei, Chris (Ellen Burstyn), la un exorcist (Max Von Sydow), aceasta fiind ultima soluție după ce medicii nu reușiseră să rezolve cazul. Ellen Burstyn a acceptat să joace în film doar dacă nu era nevoită să rostească replica „Cred în diavol”.

The Legend of Zorro (2005)

În 1850, Don Alejandro de la Vega (Antonio Banderas) este prins între viața sa de erou și familie. Soția sa, Elena (Ca­therine Zeta-Jones), îi cere să aleagă între cele două, de teamă să nu ajungă văduvă, iar fiul lor, Joaquin, să crească fără tată. Ca urmare a alegerii făcute de el, Elena îl părăsește. Antonio Banderas este al doilea actor spaniol care îl interpretează pe Zorro, du­pă José Suárez (1953).

The Prestige / Prestigiul (2006)

În timpul unui show de magie, doi tineri sunt aleşi din public pentru a o lega pe Julia, asistenta magicianului, după care aceasta este închisă într-un rezervor de apă. În realitate, tinerii sunt Alfred Borden (Christian Bale) şi Robert Angier (Hugh Jackman), partenerii magicianului, cel din urmă chiar soţul Juliei. Cei doi se pregătesc să devină, la rândul lor, iluzionişti. Într-o seară, Alfred leagă un nod dificil de desfăcut, cu permisiunea Juliei, însă aceasta nu îl poate desface în apă şi se îneacă. Cei doi pornesc pe căi diferite, încercând să îşi saboteze reciproc performanţele pe scenă.

Filmul a primit două nominalizări la Oscar, pentru imagine și scenografie. Regizorul şi producătorul Christopher Nolan semnează scenariul, alături de fratele său. În rolul Olivia, Scarlett Johansson.

The Seventh Sign / Al șaptelea semn (1988)

Cu secole în urmă, prezicătorii spuneau că Apocalipsa va fi prevestită de șapte semne. În lume, nenorocirile se țin lanț, semn că sfârșitul este aproape. Abby Quinn (Demi Moore), o americană însărcinată, află că ea și copilul ei încă nenăscut vor juca un rol decisiv în evenimentele tragice ce urmează. După ce închiriază casa unui necunoscut, Abby își dă seama că acesta pune în practică profețiile „Zilei de Apoi”.

To Rome With Love / Din dragoste, pentru Roma (2012)

Filmul lui Woody Allen surprinde iubirile, aventurile şi dilemele unor vizitatori şi rezidenţi ai Romei. Printre ei, părinţii lui Hayley, Jerry (Woody Allen) şi soţia sa, Phyllis (Judy Davis), care sosesc din America la Roma să-i cunoască pe logodnicul fiicei lor şi pe părinţii acestuia. Antonio speră să-şi impresioneze rudele din înalta societate cu soţia sa, Milly. Leopoldo (Roberto Benigni) este un tip banal care se trezeşte într-o dimineaţă cel mai faimos om din Italia şi este asaltat de reporteri.

Titluri disponibile până pe 2 noiembrie 2022

The Promise / Promisiunea (2016)

Acţiunea are loc în timpul ultimelor zile ale Imperiului Otoman. În 1914, armonia dintre creștini și musulmani, turci și armeni, este pe cale să ia sfârșit. Mikael (Oscar Isaac), farmacist într-un sat din Turcia, visează să studieze Medicina şi acceptă să se însoare cu o localnică. Se îndreaptă spre Constantinopol și promite să se întoarcă pentru nuntă după ce devine doctor. Între timp, o întâlnește pe Ana (Charlotte Le Bon). Aceasta este implicată într-o relație cu jurnalistul Chris (Christian Bale), trimis în Turcia pentru a relata despre evenimentele în care turcii au exterminat minoritatea armeană. În alte roluri apar Tom Hollander, Jean Reno şi James Cromwell.

Titluri disponibile până pe 3 noiembrie 2022

Flushed Away / Aruncat la canal (2006)

Pregătiți-vă de aventuri nebune în subteranele orașului Ratropolis, unde șoarecele aristocrat Roddy este aruncat la toaletă de către Sid, un șobolan de canal. Voci: Hugh Jackman, Kate Winslet, Ian McKellen.

Titluri disponibile până pe 4 noiembrie 2022

That Trip we took with Dad / La drum cu tata (2016)

În România anilor 60, doi frați, unul, informator al securității, celălalt, disident, își duc tatăl bolnav în Germania de Est, unde acesta urmează să fie operat. Cu Alexandru Mărgineanu, Răzvan Enciu.

Titluri disponibile până pe 10 noiembrie 2022

Slender Man / Legenda lui Slender Man (2018)

Într-un orã?el din Massachusetts, patru liceene fac o ceremonie pentru a-l invoca pe Slender Man. Însă, după ce îl văd, nu mai pot scăpa de el. Una câte una, fetele înnebunesc, mor sau dispar. Din distribuție, Joey King și Julia Goldani Telles.

Titluri disponibile până pe 13 noiembrie 2022

If Anything Happens I Love You / Orice s-ar întâmpla, vă iubesc (2020)

În urma unui tragic atac armat de la o școală, doi părinți îndoliați trec printr-un vid emoțional în timp ce își plâng copilul dispărut.

Titluri disponibile până pe 15 noiembrie 2022

Bullet to the Head / Glonț în cap (2012)

James Bonomo (Sylvester Stallone), un asasin din New Orleans, ajunge să facă echipă cu detectivul Taylor Jwon (Sung Kang) din New York. Neobişnuita alianţă se formează după ce partenerul lui Jwon este ucis. James şi Taylor pornesc o anchetă pe cont propriu de la New Orleans până în Washington şi sunt decişi să nu lase pe nimeni să le stea în cale. Pentru a se răzbuna, ei sunt hotărâţi să sacrifice totul.

Killer Elite (2011)

Danny (Jason Statham), unul dintre cel mai bine pregătiți agenți ai forțelor speciale, și Hunter (Robert De Niro), mentorul lui, au misiunea să se infiltreze în British Special Air Service (SAS). Ei trebuie să distrugă o grupare de asasini, precum și pe liderul acesteia, Spike (Clive Owen).

Filmul este bazat pe romanul „The Feather Men” scris de Sir Ranulph Fiennes. În rolul lui Davies, Dominic Purcell.

The Cabin in the Woods / Cabana din pădure (2012)

Cinci colegi de facultate merg să se distreze la o cabană din mijlocul unei păduri. Izolați de lume și fără niciun mijloc de comunicare, ei încep să joace „adevăr sau provocare”. Una dintre provocări îi duce în pivniță, unde găsesc un jurnal. Din distribuție, Chris Hemsworth.

The Women / Intrigi parfumate (2008)

Iluzia despre căsnicia fericită a lui Mary Haines (Meg Ryan) este distrusă atunci când femeia află că soțul ei o înșală cu Crystal Allen (Eva Mendes), o angajată la raionul de parfumuri al unui magazin. Mary decide să divorțeze, iar discuțiile pe care le are cu prietenele sale, Sylvia, Edie și Alex, ajută să afle ce își dorește de la viață.

Titluri disponibile până pe 16 noiembrie 2022

Emma. (2020)

În acestă nouă ecranizare a celebrului roman al lui Jane Austen, Emma Woodhouse (Anya Taylor-Joy, protagonistă şi în „Gambitul damei”) e tânără, frumoasă, deșteaptă, bogată și convinsă că înțelege dragostea și că îi poate găsi oricui perechea potrivită. Dar de la a crede și până la a cunoaște și recunoaște adevă-rata iubire este cale lungă și această atitudine a Emmei va declanșa o mulțime de întâmplări, momente comice și gafe romantice. În alte roluri, Bill Nighy (domnul Woodhouse), Josh O’Connor şi Rupert Graves. Filmul are două nominalizări la Oscar (machiaj şi costume) şi o nominalizare la Globul de Aur, pentru Anya Taylor-Joy.

The Invisible Man / Omul invizibil (2020)

Cecilia (Elisabeth Moss) reușește să se elibereze din relația abuzivă în care este prinsă, iar fostul ei iubit, un om de știință bogat și obsedat de control, se sinucide și îi lasă o parte din avere. Când Cecilia începe să se confrunte cu situații tot mai sinistre și mai periculoase pentru cei dragi ei, Cecilia suspectează că moartea lui este doar o înscenare. Deoarece îi este imposibil să le dovedească celorlalți că este hărțuită de o ființă care nu poate fi văzută, iar poliția refuză sa îi ia povestea în serios, Cecilia hotărăște să preia controlul vieții sale, ripostând de una singură.

Filmul este inspirat de romanul omonim scris de H.G. Wells.

The Perfect Man / Bărbatul perfect (2005)

Holly (Hilary Duff) s-a săturat să se mute în alt oraș de fiecare dată când mama sa (Heather Locklear), o femeie singură, crede că s-a îndrăgostit. Pentru a distrage atenția mamei de la ultima alegere nefericită, Holly pune la cale un plan.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 21:30 Ninja: Răzbunarea 12
  "Luptă împotriva tuturor şi nu crede în nimeni" este codul de supravieţuire al maestrului artelor marţiale Casey Bown după ce viaţa sa este spulberată de un act...
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 Călugăriţa: Misterul de la mănăstire 15
 • 02:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Andra Petrescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru fac echipă la pupitrul Observator Antena 1, de la ora 12.00. Programul s-a impus drept lider al segmentului orar...
 • 14:00 Mireasa AP
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 16:00 Observator
  Olivia Păunescu şi Florin Căruceru prezintă, de luni până vineri, Observator ora 17. Cătălin Oprișan intră în rolul de povestitor din culisele marilor povești de...
 • 17:00 Mireasa AP
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Poftiţi pe la noi: Poftiţi la târg
 • 23:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 23:30 Transformers: Războiul lor în lumea noastră AP
  De secole, două rase de roboţi - Autoboţi şi Decepticoni - se luptă având drept miză a războiului soarta Universului. Atunci când câmpul de bătaie ajunge să fie...
 • 02:30 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 03:30 Dragoste de tata
  Nejat (Furkan Palali) este un om de afaceri de succes, director al unei companii care creează ochelari. După ce soţia îl părăseşte, Nejat îşi creşte singur fiica...
 • 04:15 Dragoste de tata
  Nejat (Furkan Palali) este un om de afaceri de succes, director al unei companii care creează ochelari. După ce soţia îl părăseşte, Nejat îşi creşte singur fiica...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 05:45 Nemilosul Istanbul AP
  "Nemilosul Istanbul" este povestea luptei pentru supraviețuire a unei familii care se zbate să își construiască o viață decentă într-un oraș tentacular, plin de...
 • 09:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D le oferă telespectatorilor informațiile de care au nevoie în fiecare dimineață. La pupitul grupajului informativ de la ora 07:00 se va afla Cristina...
 • 10:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 12:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 16:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Totul pentru familia mea AP
  Patru fraţi ramân orfani după o serie de evenimente tragice. În spatele acestor întâmplări se află maleficul Afik Atakul (interpretat de Celil Nalçakan), un om care...
 • 23:00 40 de întrebări cu Denise Rifai AP
  40 de întrebări adresate unui invitat, două minute pentru a răspunde la fiecare dintre acestea, într-o întâlnire revelatoare cu un jurnalist experimentat: Denise...
 • 01:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 02:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 05:15 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV