Homepage  / Filme Online / Disney Plus

Ce filme și seriale noi apar pe Disney Plus în decembrie 2023. Premierele lunii

Ce filme și seriale noi apar pe Disney Plus în decembrie 2023. Premierele lunii

de Ioana Maria,

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și a serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+. În ultima lună a anului, Disney Plus vine cu o mulțime de premiere pentru toate gusturile. Iată ce filme și seriale noi apar pe Disney Plus în decembrie 2023. 

Noutățile lunii decembrie 2023 la Disney Plus 

În luna decembrie pe Disney+ poți viziona alături de cei apropiați mult așteptata serie originală Percy Jackson și Olimpienii (Percy Jackson and The Olympians), cât și cel mai recent film Indiana Jones Și Cadranul Destinului (Indiana Jones and the Dial of Destiny). Și, bineînțeles, există o mulțime de distracții festive pe Disney+, cu toate colecțiile Singur Acasă (Home Alone) și Greu de ucis (Die Hard) disponibile, plus multe producții pentru a te introduce în atmosfera de Crăciun!

Noul film de comedie Repetiție Generală (Theater Camp) sosește la timp pentru a înveseli serile lungi și întunecate. Și nu uita că vedetele sale, Ayo Edebiri și Molly Gordon, pot fi văzute și în serialul Ursul (The Bear) de la FX care este disponibil acum pe Disne Plus.

Seriale pe Disney Plus, decembrie 2023

POVEȘTI DE GROAZĂ AMERICANE SEZONUL 3 (AMERICAN HORROR STORIES) – 29 Noiembrie – Exclusiv pe Disney+

Povești de groază americane este un spin-off al antologicului serial de succes premiat al lui Ryan Murphy și Brad Falchuk, American Horror Story. Este un serial antologic care va prezenta o poveste de groază diferită în fiecare episod.

PERCY JACKSON ȘI OLIMPIENII – SERIAL ORIGINAL DISNEY+  – 20 decembrie – În premieră 2 episoade

Percy Jackson se află într-o misiune periculoasă. Depășind monștrii și păcălind zeii, el trebuie să călătorească prin America pentru a returna șurubul maestrului Zeus și a opri un război total. Cu ajutorul tovarășilor săi de căutare Annabeth și Grover, călătoria lui Percy îl va duce mai aproape de răspunsurile pe care le caută: cum să se integreze într-o lume în care nu se simte la locul lui și cum să afle cine îi este destinat să fie.

Filme Disney Plus, decembrie 2023

BÂNTUIND PRIN VENEȚIA (HAUNTING VENICE) – UN FILM 20TH CENTURY – Disponibil acum – Exclusiv pe Disney+

Kenneth Branagh interpretează rolul celebrului detectiv Hercule Poirot în acest film plin de mister a cărui acțiune se petrece după cel de-al Doilea Război Mondial. Pensionat și locuind în Veneția, Poirot participă cu reticență la o ședință de spiritism, iar uciderea unuia dintre invitați îl trimite pe detectiv într-o lume sinistră și întunecată.

REPETIȚIE GENERALĂ (THEATER CAMP) – UN FILM SEARCHLIGHT – 6 Decembrie – Exclusiv pe Disney+

Laureatul premiului Tony®, Ben Platt, împreună cu Molly Gordon joacă în noua comedie originală Repetiție Generală în rolurile lui Amos și Rebecca-Diane, prieteni de-o viață și profesori de teatru într-o tabără dărăpănată din nordul statului New York. Când nepriceputul Troy, expert în IT, sosește pentru a conduce proprietatea (spre ruină), Amos, Rebecca-Diane și managerul de producție Glenn își unesc forțele cu personalul și studenții pentru a pune în scenă o capodoperă și a-și salva îndrăgita tabără de vară.

JURNALUL UNUI PUȘTI: AREST LA DOMICILIU DE CRĂCIUN (DIARY OF A WIMPY KID CHRISTMAS: CABIN FEVER) – 8 December – Exclusiv pe Disney+

O poveste de sărbători amuzantă și sinceră, centrată pe Greg Heffley, elevul de gimnaziu predispus la dezastre. Filmul care îl găsește pe Greg luptând cu disperare pentru a nu se afla pe lista copiiilor obraznici a lui Moș Crăciun, în timp ce familia se pregătește pentru o furtună de zăpadă.

INDIANA JONES ȘI CADRANUL DESTINULUI – LUCASFILM STUDIO – 15 Decembrie – Exclusiv pe Disney+

Harrison Ford revine în rolul legendarului arheolog, Indiana Jones, pentru această extrem de așteptată ultimă parte a francizei emblematice – o aventură mare, care străbate tot globul!

CEI NOUĂ OBRAZNICI (THE NAUGHTY NINE) – FILM ORIGINAL – 22 decembrie  – Exclusiv pe Disney+ 

Andy, un elev neastâmpărat din clasa a cincea, se trezește fără un cadou de la Moș Crăciun în dimineața de Crăciun. Dându-și seama că trebuie să fi ajuns pe “lista celor obraznici” și simțindu-se nedreptățit, Andy adună o echipă formată din alți opt “obraznici” care să-l ajute să execute un jaf elaborat în Satul Moșului de la Polul Nord pentru a primi cadourile pe care consideră că le merită. 

Did you know?

 • Vizionări fericite: Indiferent de modul în care sărbătorești acest sezon festiv, Disney+ are ceva pentru fiecare. De la Cine Este Familia Lui Moș Crăciun? (The Santa Clauses) la Percy Jackson și Olimpienii și la colecțiile complete de Greu De Ucis și Singur Acasă, exista ceva pentru toată familia.
 • Dacă îți place O Familie Modernă (Modern Family), încearcă Fresh Off The Boat: Suntem în anii ’90, iar Eddie, în vârstă de 11 ani, iubitor de hip-hop, tocmai s-a mutat cu părinții săi într-o suburbie din Orlando, aflată în cartierul chinezesc al districtului Washington DC. Această comedie despre goana după Visului American prezintă șocul cultural pe care îl suferă familia sa de imigranți.
 • Seriale lansate în 2023: Ați ratat serialele noastre de succes din 2023? Crăciunul este momentul perfect pentru a petrece timp în bucătărie urmărind primele două sezoane din Ursul de la FX, sau pentru a rezolva o crimă-misterioasă cu primele 3 sezoane din Crime În Imobil (Only Murders in The Building), sau pentru a te pregăti de petrecere cu The Kardashians. Iar dacă te cuprinde dorul de casă, poți oricând să urmărești sau pentru a o aduce acasă cu Bun-venit la Wrexham (Welcome To Wrexham) de la FX.
 • Legendele muzicii rock: Now and Then: Ultima melodie a trupei Beatles te invită să urmărești un scurtmetraj care relatează povestea din spatele ultimului cântec Beatles, cu imagini exclusive, prezentând declarații captivante ale membrilor trupei. De asemenea, pregătește-te să descoperi marile legendele ale rockului în cadrul unor concerte și colaborări rare, unice în viață, în Rock & Roll Hall of Fame Induction Ceremony.

ALTE NOUTĂȚI ÎN LUNA DECEMBRIE

 • Ultima Speranță (The Shepherd) – 1 decembrie

Ajunul Crăciunului 1957. Pilotul rămâne fără combustibil. Dar un bun samaritean îl ajută să ajungă acasă.

 • Doctor Who: Marele spațiu albastru (Doctor Who: Wild Blue Yonder) – 2 decembrie

Destinul nu a terminat încă cu ei… Doctorul și Donna se întorc pentru trei episoade speciale.

 • Bob’s Burgers Sezonul 14 – 13 decembrie | Toate episoadele disponibile

Un bucătar pe nume Bob conduce restaurantul Bob’s Burgers cu ajutorul soției și al copiilor săi.

 • Familia Simpsons – Sezonul 35 (The Simpsons) – 13 decembrie | 5 episoade disponibile

În acest sezon Marge trece printr-o serie de coșmaruri în care copilăria tânărului Bart se apropie de sfârșit.

 • Family Guy Sezonul 22 – 20 decembrie | 5  episoade disponibile

Aventurile unei familii excentrice care trăiește în New England.

Noi seriale non-stop în 2024

 • Shōgun de la FX – Februarie 2024
 • „ECHO” de la Studiourile Marvel  – 10 ianuarie 2024
 • Cristóbal Balenciaga – 19 ianuarie 2024
 • Ursul [The Bear] de la FX – Sezonul 3  – Revine în 2024
 • The Artful Dodger – Revine în 2024
 • Extraordinar – Sezonul 2 (Extraordinary) – Revine în 2024
 • Gustul dulce de acasă (Black Cake) – Revine în 2024
 • Star Wars: The Acolyte – Revine în 2024

Sursa foto: Disney Plus

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te