Homepage  / Filme Online / Disney Plus

Ce filme și seriale noi apar pe Disney Plus în iunie 2023. Premierele lunii

Ce filme și seriale noi apar pe Disney Plus în iunie 2023. Premierele lunii

de Andra Stana,

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney Plus. Iată care sunt noutățile lunii iunie 2023.

Noutățile lunii iunie 2023 la Disney Plus

Luna iunie marchează un an de la lansarea Disney+ în România, iar abonații vor avea parte de premiere de excepție, printre care se numără și marele succes Avatar: Calea apei, așteptat de toată lumea. Samuel Jackson în rolul lui Nick Fury ajunge la Disney+ în mult așteptata serie de spionaj de la Marvel: Invazia secretă

În plus, Flaming Hot: Condimentul succesului regizat de Eva Longoria va spune povestea unui vis american din spatele celebrelor chipsuri, iar serialul Gol Pușcă (The Full Monty) va continua la 25 de ani de la debut, acolo unde a început, în orașul post-industrial Sheffield.

Seriale Disney Plus, iunie 2023

MOARTE ÎN CARAIBE [SAINT X]

SERIAL ORIGINAL | Toate episoadele sunt disponibile

7 iunie

Serialul cu narațiune în planuri temporale multiple, explorează și răstoarnă genul „fata dispărută”, urmărind modul în care moartea misterioasă a unei tinere în timpul unei vacanțe idilice în Caraibe provoacă efecte traumatice în lanț, care o atrag în cele din urmă pe sora sa în periculoasa misiune de a afla adevărul.

GOL PUȘCĂ [THE FULL MONTY]

SERIAL ORIGINAL | Toate episoadele disponibile

14 iunie

La 25 de ani de la succesul producției britanice originale, serialul de opt episoade a 60 minute va urmări aceeași gașcă de băieți pe măsură ce încearcă să facă față orașului post-industrial Sheffield și prin sectoarele de sănătate, educație și a forței de muncă, aflate în decin. Comedia dramatică prezintă ce s-a întâmplat cu gașca după ce și-au pus echipamentul la loc, explorând momentele lor cele mai glorioase, mai prostești și mai disperate. De asemenea, va evidenția modul în care lumea extrem de amuzantă a acestor eroi ai clasei muncitoare – care încă locuiesc în Sheffield – s-a schimbat în deceniile care au trecut.

FERMA NECONVENȚIONALĂ A LUI BENEDIKT [FARM REBELLION]

14 iunie| SERIE DOCUMENTARĂ

INVAZIA SECRETĂ [SECRET INVASION]

SERIAL ORIGINAL DISNEY+ | Un episod nou în fiecare săptămână

21 iunie

În noua serie a Marvel Studios „Invazia Secretă”, care are loc în prezent în MCU, Nick Fury află despre o invazie clandestină a Pământului de către o facțiune a Skruli-lor. Fury se alătură aliaților săi, inclusiv Everett Ross, Maria Hill și Skrull-ul Talos, care și-a contruit o viață pe Pământ. Împreună pornesc într-o luptă contra cronometru pentru a opri la timp o iminentă invazie a Skrulli-lor și a salva omenirea.

Filme Disney Plus, iunie 2023

AVATAR: CALEA APEI [AVATAR: THE WAY OF WATER]

FILM  20TH CENTURY

7 iunie

Avatar: Calea Apei ne poartă în uimitoarea lume Pandora, unde un bărbat pornește într-o călătorie epică plină de aventuri și iubire, și luptă pentru a salva locul unic pe care a învățat să-l numească acasă. James Cameron, regizorul premiat cu Oscar® pentru Titanic, oferă o experiență cinematografică captivantă, în care tehnologia revoluționară se îmbină cu personaje captivante într-o poveste atemporală și emoționantă.

FLAMIN HOT: CONDIMENTUL SUCCESULUI
[FLAMIN HOT]

FILM ORIGINAL

9 iunie

Flamin’ Hot: Condimentul succesului” e povestea inspirațională a lui Richard Montañez, îngrijitorul de la Frito-Lay care s-a folosit de moștenirea latino-americană și de educația lui pentru a transforma popularul brand Flamin’ Hot Cheetos într-o gustare care a dat peste cap industria alimentară și a devenit un fenomen al culturii pop internaționale.

WORLD’S BEST

23 iunie | FILM ORIGINAL DISNEY+

Documentare Disney Plus, iunie 2023

STAN LEE

16 iunie | DOCUMENTAR

Program special Disney Plus – Ziua Mondială a Oceanelor

Pe 8 iunie este Ziua Mondială a Oceanelor: Sărbătoriți alături de noi cu producții precum Oceanul pe uscat (Drain the Oceans) de la National Geographic sau Aliens of the Deep de la James Cameron, dar și producțiile pentru întreaga familie; franciza Finding Nemo: În căutarea lui Nemo (Finding Nemo), În Cautarea lui Dory (Finding Dory) și Imagini din reciful lui Dory (Dory’s Reef Cam).

Pregătiți-vă de invazie: Marvel Studios ne invită să ne întoarcem în lumea lui Nick Fury pe 21 iunie în Invazia Secretă și să îl sărbătorim pe Stan „The Man” Lee în noul documentar STAN LEE pe 16 iunie.

„Indiana Jones” ajunge la Disney Plus

Pentru a sărbători viitoarea lansare în cinematografe a filmului „Indiana Jones și Cadranul Destinului”, colecția de filme „Indiana Jones” ajunge la Disney+ pe 31 mai. 

„Indiana Jones și căutătorii arcei pierdute” „Indiana Jones și templul blestemat,” „Indiana Jones și ultima cruciadă,” and „Indiana Jones și regatul craniului de cristal” vor fi toate disponibile pentru streaming.

Sursa foto: Disney Plus

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te