Ce noutăți aduce Netflix în luna februarie

Ce noutăți aduce Netflix în luna februarie

de Redactia Tvmania

Primim vești bune din viitor: producțiile lunii februarie se apropie și ne aduc povești intense, încărcate de suspans și aventură. Pregătește-te de Tribes of Europa, cea mai nouă producție SCI-FI, venită de la producătorii serialului DARK, cu Ana Ularu în distribuție; Malcolm & Marie, un film de Sam Levinson, cu și despre dragoste, cu Zendaya și John David Washington în rolurile principale; To All the Boys: Always and Forever, ultima parte din trilogia bazată pe romanele lui Jenny Han.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Firefly Lane, Behind Her Eyes, Capitani, The Last Paradiso, News of the World, Red Dot, I Care a Lot, Pelé, Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie, 1917, Jurassic World, The Danish Girl și încă multe altele. Mai rămâne doar să apeși pe butonul play!

 

Noutățile NETFLIX – FEBRUARIE 2021

 

2 FEBRUARIE 2021

Kid Cosmic – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

În acest serial animat produs de creatorul animației „Fetițele Powerpuff”, un băiat straniu și inventiv capătă superputeri după ce găsește cinci inele cosmice.

 

2 FEBRUARIE 2021

Mighty Express: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Mighty Express: Sezonul 2

Trenurile Mighty Express își continuă misiunile minunate, transportând oase gigantice de dinozaur și o caracatiță micuță sau căutând comori secrete.


 

2 FEBRUARIE 2021

Tiffany Haddish Presents: They Ready: Season 2 – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Titlu localizat: Tiffany Haddish prezintă: Sunt pregătite! Sezonul 2

Tiffany Haddish invită pe scenă un nou grup de comedieni, fiecare cu propriul tip de umor și viziune comică asupra vieții, ilustrate în fața unui public mascat.

 

3 FEBRUARIE 2021

All My Friends Are Dead – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Toți prietenii mei au murit

La o petrecere de revelion, un grup de prieteni trece prin evenimente amețitoare, care aduc la lumină secrete, frâng inimi și au un deznodământ șocant. 

 

3 FEBRUARIE 2021

Black Beach – FILM NETFLIX

Un avocat cu un viitor promițător se vede obligat să-și înfrunte trecutul atunci când acceptă să negocieze cu un răpitor care i-a fost prieten.

 

3 FEBRUARIE 2021

Firefly Lane – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Aleea cu licurici

Tully și Kate fac cunoștință în copilărie pe Aleea cu licurici și devin prietene de nedespărțit, la bine și la rău, vreme de 30 de ani.

 

5 FEBRUARIE 2021

Hache: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: H: Sezonul 2

Un an mai târziu, H are ocazia de a pune pe picioare un laborator de producție de heroină, dar conspirația asociaților și o rudă care face probleme îi complică planurile.

 

5 FEBRUARIE 2021

Invisible City – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Orașul invizibil

În timp ce anchetează o moarte misterioasă, un bărbat este antrenat în lupta dintre lumea oamenilor și un tărâm populat de creaturi mitologice.

 

5 FEBRUARIE 2021

Little Big Women – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Femei cu cerul pe umeri 

O familie se confruntă cu decesul tatălui înstrăinat și cu rămășițele vieții pe care a trăit-o departe.

 

5 FEBRUARIE 2021

Malcolm & Marie – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Malcolm și Marie

Tensiunea acidă și dezvăluirile dureroase dintre un cineast și iubita lui după premiera filmului creat de el îi vor obliga să-și reevalueze relația și sentimentele.

 

5 FEBRUARIE 2021

Space Sweepers – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Gunoierii spațiali

În căutare de gunoaie spațiale și visuri îndepărtate în anul 2092, patru inadaptați dezgroapă secrete explozive când încearcă să vândă un umanoid picat din cer.

 

5 FEBRUARIE 2021

Strip Down, Rise Up – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Dezbracă-te și dezbară-te

Dorind să-și recapete încrederea în sine și controlul asupra vieții, câteva femei explorează îmbinarea mișcării și a sensului în cadrul unui program de dans la bară.

 

5 FEBRUARIE 2021

The Last Paradiso – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Ultimul Paradiso

În Italia anilor ’50, un spirit liber și pasional visează la iubire, dreptate și o viață mai bună până când o idilă interzisă pune totul în pericol. Bazat pe fapte reale.


 

5 FEBRUARIE 2021

The Yin-Yang Master: Dream Of Eternity – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Maestrul Yin-Yang: Visul eternității

Un șarpe demonic se trezește la viață, iar maeștrii Yin-Yang trebuie să dezlege misterul unei crime și să lupte împotriva unei conspirații întunecate la curtea regală.


 

10 FEBRUARIE 2021

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Locul crimei: Dispariția de la Cecil Hotel

Cecil Hotel atinge notorietatea maximă în momentul dispariției Elisei Lam. Tenebrele istoriei crimei, de la creatorul serialului „Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes”.

 

10 FEBRUARIE 2021

News of the World – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Noutăți din lumea largă

Un veteran al Războiului Civil American care călătorește din oraș în oraș citind știrile străbate Texasul pentru a duce o fetiță orfană la noua ei casă.


 

10 FEBRUARIE 2021

Run On – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Aleargă!

Un atlet faimos își setează propriul ritm și își urmează inima după ce cunoaște o traducătoare de filme și se abate de la traseul prestabilit al vieții sale.

 

10 FEBRUARIE 2021

The Misadventures of Hedi and Cokeman – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Ghinion de neșansă cu Hedi și Cokeman

O comedie vulgară bazată pe serialul web, în care doi dealeri disfuncționali își folosesc legăturile de familie pentru a-și revigora afacerea cu droguri din Paris.

 

11 FEBRUARIE 2021

Capitani – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Detectivul Luc Capitani investighează moartea misterioasă a unei adolescente după ce trupul ei e găsit într-o pădure de lângă un sat din nordul Luxemburgului.

 

11 FEBRUARIE 2021

Layla Majnun – FILM NETFLIX

Aflată în Azerbaidjan, Layla, o profesoară din Indonezia, se îndrăgostește de Samir, care îi admiră devotamentul. Din păcate, o căsătorie aranjată le stă în cale.

 

11 FEBRUARIE 2021

Red Dot – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Punctul roșu

Într-o excursie menită să le salveze relația, un cuplu căsătorit ajunge să lupte pentru supraviețuire în sălbăticie, fugind de un necunoscut care îi vânează.

 

11 FEBRUARIE 2021

Squared Love – FILM NETFLIX

Un jurnalist celebru și afemeiat își reevaluează alegerile din trecut după ce se îndrăgostește de un model misterios, care duce o viață dublă.

 

12 FEBRUARIE 2021

Buried by the Bernards – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Servicii funerare Bernard

Un reality-show în care întreprinzătoarea familie Bernard gestionează o casă de pompe funebre și ajută familiile îndurerate să le spună adio celor dragi.

 

12 FEBRUARIE 2021

Hate by Dani Rovira – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Titlu localizat: Ură, de Dani Rovira

De pe scena Soho Theater din Málaga, actorul Dani Rovira ne prezintă viziunea sa complet sinceră, necenzurată și absurdă despre omul modern.

 

12 FEBRUARIE 2021

Nadiya Bakes – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Nadiya face prăjituri

Nadiya Hussain se întoarce în bucătărie pentru a crea torturi minunate și prăjituri delicioase, alături de alți artiști talentați în artele culinare dulci.

 

12 FEBRUARIE 2021

To All The Boys: Always And Forever  – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Tuturor băieților: A ta veșnic

Totul a început demult cu o scrisoare de dragoste și a devenit o poveste de iubire. Ce-i așteaptă în viitor pe Lara Jean și pe Peter? 


 

12 FEBRUARIE 2021

Xico’s Journey – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Călătoria lui Xico

O fată, un câine și prietenul ei cel mai bun încearcă să salveze un munte de o corporație ahtiată după aur. Ajutorul vine de acasă și de la partenerul ei patruped, Xico.

 

15 FEBRUARIE 2021

The Crew – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Echipa NASCAR

Șeful echipajului dintr-un garaj NASCAR se trezește în conflict cu membri ai generației Y, care pun bază pe tehnologie și urmează să modernizeze echipa. Cu Kevin James.

 

16 FEBRUARIE 2021

Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Tehnici personale de supraviețuire: Animale fugare

Gardul din jurul unui sanctuar pentru animale din Africa de Sud ajunge brusc să nu mai funcționeze, iar Bear Grylls este chemat în ajutor. Un program special interactiv.

 

17 FEBRUARIE 2021

Behind Her Eyes – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Prin ochii ei

O mamă singură e atrasă într-un joc psihologic parșiv atunci când începe o aventură cu șeful ei psihiatru și se apropie și de soția lui enigmatică.

 

17 FEBRUARIE 2021

MeatEater: Season 9 Part 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Carnivorul: Sezonul 9: Partea 2

Steve decide să vâneze cerb-catâr, rață, curcan sălbatic, urs și elan de-a lungul călătoriilor sale prin inima Statelor Unite, în cele mai faimoase locuri de vânătoare.

 

18 FEBRUARIE 2021

Thus Spoke Kishibe Rohan – ANIME NETFLIX

Un creator de manga faimos este implicat în evenimente paranormale în timpul cercetărilor sale: Kishibe Rohan vizitează Italia, intră în faliment și multe altele.

 

19 FEBRUARIE 2021

I Care A Lot – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Chiar îmi pasă

O femeie desemnată tutore legal pentru bătrânii de la un azil descoperă că una dintre clientele ei ideale nu e cine pare a fi. 


 

19 FEBRUARIE 2021

Tribes of Europa – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Triburile Europei

În 2074, trei frați și surori vor să schimbe soarta Europei, după ce o catastrofă globală a lăsat în urmă o puzderie de microstate care luptă pentru dominație.


 

20 FEBRUARIE 2021

Classmates Minus – FILM NETFLIX

Calvarul bărbaților de vârstă mijlocie e ilustrat cu ajutorul poveștilor diferite, dar interconectate ale patru liceeni care se confruntă cu probleme personale distincte.

 

23 FEBRUARIE 2021

Brian Regan: On The Rocks – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Un nou spectacol special de stand-up oferit de Brian Regan.

 

23 FEBRUARIE 2021

Lovestruck in the City – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste urbană

După o aventură la malul mării, un arhitect pătimaș se îndrăgostește de o femeie cu spirit liber și decide să o reîntâlnească pe străzile din Seul.

 

23 FEBRUARIE 2021

Pelé – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Un documentar despre povestea faimosului fotbalist Pelé, dorința lui de a atinge perfecțiunea și statutul legendar care i-a fost atribuit de-a lungul timpului.

 

24 FEBRUARIE 2021

Canine Intervention – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Intervenție canină

Un renumit dresor de câini își folosește metodele și tehnicile unice pentru a rezolva problemele de comportament ale unor patrupezi de rase diferite.

 

24 FEBRUARIE 2021

Ginny & Georgia – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Ginny și Georgia

După ce petrec ani de zile pe fugă, o mamă și fiica ei adolescentă încearcă să-și creeze o viață normală în Noua Anglie. Din păcate, trecutul mamei le amenință viitorul.

 

25 FEBRUARIE 2021

Geez & Ann – FILM NETFLIX

O fată sensibilă și independentă se îndrăgostește de un tip fermecător și misterios, dorindu-și ce-și dorește toată lumea într-o relație: iubire și dedicare.

 

25 FEBRUARIE 2021

High-Rise Invasion – ANIME NETFLIX

Titlu localizat: Invazie din cer

O adolescentă este teleportată pe un acoperiș înalt, unde trebuie să aleagă între patru opțiuni periculoase și să lupte pentru supraviețuire.

 

26 FEBRUARIE 2021

Crazy About Her – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Nebun după ea

După o noapte toridă împreună, Adri descoperă că singura șansă de a o revedea pe Carla este să devină pacient la centrul psihiatric unde este internată.

 

26 FEBRUARIE 2021

The Girl on the Train – FILM NETFLIX

 

27 FEBRUARIE 2021

A Love So Beautiful – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: O dragoste ca-n povești

O adolescentă îndrăgostită descoperă toate fațetele iubirii, iar relația cu vecinul ei se transformă pe măsură ce ei se maturizează.

 

 

VEZI PROGRAMUL TV
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Visuri la cheie
  "Visuri la cheie" este un show de televiziune ce prezintă cazurile emoţionante ale unor familii, iar echipa emisiunii le transformă locuinţele în spaţii frumoase...
 • 22:30 Pe bune!? AP
  Costi Diţă şi Cosmin Natanticu vor fi responsabili de buna dispoziţie din fiecare ediţie a emisiunii, împreună cu vedetele pe care le vor avea alături de ei în echipe.
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 Paznicul 15
 • 02:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Mireasa
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 16:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 16:30 Acces direct AP
  "Acces Direct", unul dintre formatele puternice ale după-amiezii, difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00, îşi cucereşte telespectatorii cu subiecte inedite...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Asia Express - Drumul Împăraţilor AP
 • 23:50 Jurnal de Asia: Drumul Împăraţilor
  Asia Express a pornit în sezonul 4 pe Drumul Împăraților. Curioși prin ce peripeții trec echipele? Hai să vezi ce se întâmplă pe Drumul Împăraților, în episoadele...
 • 00:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 00:30 X-Men de la Origini: Wolverine 12
  Prequel al celebrei serii, filmul prezintă aventurile mutantului cu uimitoare puteri regenerative înainte de-al întâlni pe profesorul telepat Charles Xavier. Wolverine...
 • 02:30 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 03:30 Acces direct AP
  "Acces Direct", unul dintre formatele puternice ale după-amiezii, difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00, îşi cucereşte telespectatorii cu subiecte inedite...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 08:15 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 08:45 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 09:15 Povestea noastră AP
  Mulţi dintre telespectatori se vor regăsi în situaţiile comune sau mai puţin obişnuite cu care se confruntă protagoniştii şi vor avea bucuria să o reîntalnească...
 • 11:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 17:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Doctorul minune AP
  "Doctorul minune" este povestea emoţionantă a tânărului diagnosticat cu autism, care reuşeşte să facă adevărate minuni şi să salveze vieţi. Dr. Ali Vefa, un tânăr...
 • 22:30 Bravo, ai stil! AP
  "Bravo, ai stil! Celebrities" se pregăteşte să aducă în lumina reflectoarelor o noua generaţie de concurente, cunoscute deja publicului din România. Aspirantele...
 • 00:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:30 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 04:30 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV