Homepage  / Televiziune

Ce se întâmplă în Las Fierbinți, 28 aprilie 2022. De ce Gianina riscă să meargă la închisoare

Ce se întâmplă în Las Fierbinți, 28 aprilie 2022. De ce Gianina riscă să meargă la închisoare
4

de Roxana Mirea,

Un nou episod din „Las Fierbinți” va fi difuzat în această seară, 28 aprilie 2022, la Pro TV, de la ora 20:30. Giani s-a înșelat când a crezut că poate face bani din recomandarea parfumului cu feromoni. Bărbatul căruia s-a oferit să îi vândă este polițist. Din această cauză, Gianina are și ea probleme și riscă să meargă la închisoare.

Ce se întâmplă în Las Fierbinți – 28 aprilie 2022

Giani a crezut din nou că poate face rapid rost de bani, de data aceasta prin recomandarea parfumului cu feromoni, însă băiatul căruia încerca să i-l vândă s-a dovedit a fi „polițist”.

Giani și Ardiles încearcă să scape de polițist și de pedeapsă și primesc ajutor de la Aspirina și Dalida. Însă Gianina are și ea probleme în momentul în care încearcă să pară cucerită datorită parfumului cu feromoni. Și cum „prostia se plătește”, trebuie să răspundă pentru faptele ei, dar înainte decide să-i îndeplinească dorința lui Robi de a fi împreună. În seara aceasta, de la 20:30, vedem cum se repară întreaga situație și cine este de fapt polițistul.

Gianina-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Dorel a descoperit cine e bolovanul care-l împiedică să aibă o carieră, așa că decide să se transforme în Bobiță și-l imită de față cu vecinii. „Eu vreau să fiu tu, că prea-ți iese ție toate chestiile. Acum du-te și adu-le la băieți bere și după dai cu mătura pe aici. S-au schimbat rolurile, nu mai sunt eu fraierul tău. Tu ești bolovanul care nu mă lasă pe mine să fac carieră”, îi spune fratelui său, care este șocat de schimbare. Dar planurile lui sunt mărețe, Dorel inventează sandvișul cu o felie de pâine și vrea să meargă la Imperiul Leilor cu ideea lui.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te