Cei mai sexi bărbaţi din seriale

Cei mai sexi bărbaţi din seriale

de Redactia Tvmania

Duchovny, Whitfield, Fox

De la „Tânăr şi neliniştit” încoace, cu toţii am făcut pasiuni pentru câte un serial sau altul. Dacă la „Dr. House” ne uităm pentru umorul şi ironia fină a protagonistului, la „Anatomia lui Grey” ne-am uitat pentru poveştile protagoniştilor (OK, şi pentru Patrick Dempsey) , la „Californication”, „Spartacus”, „Lost” şi diverse altele ne uităm nu doar pentru subiectele interesante. Ne uităm şi pentru David Duchovny, Andy Whitfield sau Matthew Fox. Iată-i aşadar pe cei mai sexi actori din serialele difuzate acum pe micile noastre ecrane:

.

1. David Duchovny („Californication”)

Parcă Hank Moody e mai aproape de personalitatea lui David decâta fost Fox Mulder, nu credeţi?

Fruntea listei, trofeul, premiul cel mare nu puteam să îl oferim decât lui David Duchovny.

O dimineaţă de stânjeneală e mai bună decât o noapte de singurătate”, spune personajul lui din Californication. Cum să nu îl iubeşti? Şi mai ales, cum să nu îl iubeşti pe omul din spatele lui Hank Moody?! Nu numai că este cel mai sexi, dar David mai are şi o diplomă în Literatură şi o lucrare de doctorat pe care scrie „Magie şi Tehnologie în Poezia şi Proza Contemporană”.

Premiat cu două Globuri de Aur pentru cele două mari succese înregistrate în carieră, „Dosarele X” şi „Californication”, David Duchovny a năvălit pe micul ecran în 1987 o dată cu o reclamă la bere, apoi a apărut în câteva episoade din „Twin Peaks” şi a fost gazda-narator a unui serial TV erotic (poate de aici pofta lui nestăvilită de sex).

Notorietatea sa a purtat din 1993 până la „Californication” o singură etichetă, „Dosarele X”. Dar Fox Mulder i-a făcut loc lui Hank Moody, scriitorul deştept care se luptă cu lipsa inspiraţiei ajutat de alcool, mult sex şi ironie.

Şi unde mai pui că, după scandalul sexual din 2008, s-a întors la Tea Leoni, prima şi singura sa soţie, cu care este căsătorit de 11 ani!

.

2. Andy Whitfield („Spartacus”)

Rămânem pe HBO ca să urmărim încă două episoade din „Spartacus: Nisip însângerat”. Şi încă două. Şi încă două. Dar… nu ne mai daţi încă două? Aveţi răbdare, sezonul al II-lea este în producţie şi abia aşteaptă să ruleze. Andy Whitfield s-a întors pe platourile de filmare după lupta cu cancerul, din care a ieşit învingător.

Născut în 1974, în Marea Britanie, Andy Whitfield s-a mutat în 1999 în Australia, unde locuieşte şi acum împreună cu soţia sa şi cei doi copii. Deşi a apărut în multe seriale australiene, printre care şi „Fiicele lui McLeod” (difuzat la noi de Hallmark), s-a făcut remarcat abia cu primul său rol principal, cel din filmul SF „Gabriel”. Numele de Andy Whitfield, însă, a început să stârnească fiori pe şira spinării abia după scenele incendiare din „Spartacus”. Să sperăm că ingineria, profesia sa de bază, nu îl va fura niciodată micului ecran.

Şi avem veşti bune, chiar dacă se termină „Spartacus: Nisip Însângerat” (ultimul episod va fi diuzat de HBO vineri, 16 iulie), Whitfield ne-a pregătit şi un thriller, „The Clinic”, peliculă ce îşi aşteaptă lansarea din clipă în clipă.

.

3. Alexander Skarsgård („True Blood”)

Clasicele fantezii cu vampiri sunt, în mod clar, mult mai pline de substanţă cât timp Alexander Skarsgard figurează în ele.

Alexander Johan Hjalmar Skarsgård sau pur şi simplu Eric Northman din „True Blood”!!! Ce poate fi mai sexi decât un vampir nordic, proprietar al unui bar şi care a mai şi declarat că se bucură atunci când are de filmat dezbrăcat?! Poate îl mai ţineţi minte şi din 2005, când a jucat în „Revelations” şi în „The Last Drop”, dar producţia care l-a adus cu adevărat pe covorul roşu a fost „True Blood”.

Până şi Lady GaGa, una dintre cele mai puternice personalităţi ale momentului, şi l-a dorit lângă ea (ca să-l omoare până la urmă cu sânge rece în videoclipul „Paparazzi”!).

Pentru 2010, Alexander (care – trebuie totuşi să menţionăm – se iubeşte cu Kate Bosworth) are planuri mari, şi anume să primească aplauze şi procent din încasările pe care le vor înregistra „Metropia”, „Beyond the Pole” şi „Straw Dogs”.

Pe viitor ne se pregăteşte şi o peliculă „grea”. Actorul va juca împreună cu tatăl său, celebrul Stellan Skarsgård, în SF-ul semnat Lars von Trier, „Melancholia”.

.

4. Adam Rodriguez („CSI: Miami”)

Un împătimit al serialelor poliţiste, Rodriguez pare să îşi fi găsit locul potrivit în CSI Miami.

Înainte să aibă bafta de a intra în culisele „CSI Miami”, actorul latino Adam Rodriguez s-a întâlnit fugitiv cu sus-numitul David Duchovny pe platourile „Dosarelor”, dar acolo nu i s-a dat şansa să arate ce poate.

Ne bucurăm însă că a insistat. Între apariţia episodică din „Dosarele X” şi personajul care l-a consacrat – Eric Delko din „CSI Miami” – Adam Rodriguez a bifat roluri în  „Lege şi ordine”, „Roswell”, „NYPD Blue” şi altele. Între timp nu s-a ţinut departe de muzică, nu pentru a lua microfonul în mână, ci pentru apariţii în videoclipurile unor artişti precum Jennifer Lopez, Busta Rhymes, 50 Cent sau chiar în clipul dedicat preşedintelui Obama, „Yes, We Can!”.

.

5. Sherman Moore („Minţi criminale”)

Cariera de model încă în plină desfăşurare ne face să ne întrebăm: chiar are aproape 40 de ani?

Să ne ducem înapoi în timp şi să recunoaştem cu mâna pe inimă: multe dintre noi am vrut să avem parte de un shooting realizat de fotograful Malcolm Winters din „Tânăr şi neliniştit”. Timp de opt ani de zile, Sherman Moore ne-a ţinut aproape de povestea lui Malcolm, tot mai sexi cu fiecare episod, niciodată îmbătrânind aşa cum o făceau celelalte personaje.

Acum însă, respectivul fotograf a fost dat uitării. Pentru că la 39 (!!!!) de ani, Sherman Moore este mai atrăgător ca niciodată în rolul lui Derek Morgan, din „Minţi criminale” (serial transmis în România de AXN). Se pară că odată cu această producţie, actorul a găsit comoara de la capătul curcubeului şi luminile blitzurilor refuză să îl mai părăsească.

Bineînţeles, un rol de opt ani nu poate fi şters atât de uşor cu buretele. Iar cele care îl ştiaţi din „Tânăr şi neliniştit” aţi putut sesiza ironia dintr-unul din episoadele din „Minţi criminale”, când Derek este filmat uitându-se la un episod din primul său serial.

Cariera de model a început-o în liceu, iar înainte de a deveni actor a renunţat la idea de a deveni jucător de baseball (foarte bine a făcut!!), dar a apărut şi în videoclipul „How Many Ways” al lui Toni Braxton.

.

6. Matthew Fox („Lost: Naufragiaţii”)

Născut într-o fermă din Pennsylvania în 1966, Matthew Fox a făcut cunoştinţă cu camera în studenţie când a apărut într-un film de amatori.

La 25 de ani a jucat în „Wings”, un sitcom american produs de NBC. Numele lui a început să ne spună ceva abia după rolul din serialul „Party of Five” şi după ce a fost inclus de revista People pe lista celor mai frumoşi 50 de oameni din lume.

Dar cariera sa avea să ia o turnură impresionantă abia în 2004, odată cu rolul obţinut în „Lost”. Deşi s-a dus la casting decis să îl joace pe Sawyer, echipa de producţie a decis că Fox va primi rolul chirurgului Jack Shepard. Şi nu s-a supărat nimeni.

Ceea ce ne face să oftăm este că actorul a declarat de multe ori că, după „Lost”, nu va mai avea de a face cu televiziunea. Poate se va răzgândi totuşi.

.

VEZI PROGRAMUL TV
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 07:00 Ştirile PRO TV
  La fiecare final de săptămână, Cosmin Stan va face cuplu cu Andreea Marinescu sau Lavinia Petrea şi împreună le vor aduce telespectatorilor cele mai importante ştiri...
 • 10:00 I Like IT
  Emisiunea traduce IT-ul în limba română cu umor inteligent şi poftă de show, iar Iulia Ionescu face ca noutăţile din Internet şi tehnologie să nu mai pară complicate...
 • 10:30 Superspeed la Pro TV
  "Super Speed" - o emisiune prezentată de Costin Giurgea şi Tudor Bratu, cu maşini, teste incredibile şi vedete care vor fi puse în situaţii inedite. Cei doi jurnalişti...
 • 11:00 Flipper AP
 • 13:00 Bascheţii fermecaţi AP
  Calvin Cambridge (Lil Bow Wow) este un copil orfan care adoră baschetul şi se consideră cel mai mare fan al lui Michael Jordan.
 • 15:00 Cu duzina e mai ieftin! AP
  Tom şi Kate Baker şi-au sacrificat viaţa profesională pentru a-şi creşte cei 12 copii. Atunci când Tom primeşte oferta de a antrena echipa de fotbal a unei universităţi...
 • 17:00 Masked Singer România
  PRO TV a achiziţionat licenţa de producţie a celui mai spectaculos show de televiziune din lume: "The Masked Singer". Formatul, care a devenit viral şi a creat o...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 20:00 SuperStar România 12
  Ăsta-i spectacolul! Asta-i televiziunea! Iar acum e rândul tău să "Fii spectacol"! PRO TV aduce în România formatul, fenomen global, urmărit de peste 500 milioane...
 • 23:00 John Wick 3: Război total 15
 • 01:30 Vlad 12
  Serialul "Vlad", produs la cele mai înalte standarde cinematografice, spune povestea contelui de Monte-Cristo, într-o adaptare modernă. "Vlad" prezintă o poveste...
 • 03:30 I Like IT
  Emisiunea traduce IT-ul în limba română cu umor inteligent şi poftă de show, iar Iulia Ionescu face ca noutăţile din Internet şi tehnologie să nu mai pară complicate...
 • 04:00 Superspeed la Pro TV
  "Super Speed" - o emisiune prezentată de Costin Giurgea şi Tudor Bratu, cu maşini, teste incredibile şi vedete care vor fi puse în situaţii inedite. Cei doi jurnalişti...
 • 04:30 Flipper AP
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 09:30 MediCOOL
  Cel mai nou proiect Antena 1, MediCOOL, îşi propune să aducă mai aproape oamenii de medici, pentru a putea primi sfaturi de specialitate. În fiecare săptămână, gazda...
 • 10:30 Adela
  Două surori înţeleg iubirea faţă de cealaltă diferit. Adela este în stare să renunţe la tot pentru sora ei. Iar, pentru Andreea, tot ce este al Adelei este şi al...
 • 13:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 13:30 Mireasa
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 15:30 Asia Express AP
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:00 iUmor 12
  Cel mai "nebun" juriu din televiziune, format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac caută cel mai amuzant român în emisiunea "iUmor", de la Antena 1. De la momente...
 • 23:00 I mai mult iUmor 15
 • 23:15 Captură la dublu 12
  Shannon esto poliţistă cu gura spurcată căreia îi sare atât de repede ţandăra încât nimeni nu vrea să fie partenerul ei pe teren. Asta până când Shannon este nevoită...
 • 02:00 Christopher Robin şi Winnie de Pluş
  Christopher Robin este capul unei familii tipice din clasa muncitoare, copleşit de stres şi responsabilitate. Însă, exact când are nevoie mai mare, îl reîntâlneşte...
 • 04:00 O buclă în timp AP
  Bazat pe o clasică poveste fantastică a scriitoarei Madeleine L'Engle. De când Mr. Murry, un om de ştiinţă, a descoperit o nouă planetă şi a folosit conceptul cunoscut...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Apel la consilier
  Din perspectiva experienței de consilier medical, Eva Pavel le va prezenta telespectatorilor soluții și tehnologii inovatoare pentru problemele lor de sănătate...
 • 08:00 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 08:30 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 11:00 Sport, dietă şi o vedetă AP
  Emisiunea "Sport, dieta şi o vedetă" are la bază un program ce se doreşte a fi un stimulent real pentru telespectatori, pentru a face mişcare sub orice formă ar...
 • 11:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Telespectatorii...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 ROventura AP
  ROventura prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George...
 • 16:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 18:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Christian...
 • 19:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 20:00 O nouă şansă
  În această toamnă, Andreea Mantea le aduce telespectatorilor Kanal D emoţia regăsirii, a iertării şi a poveştilor de viaţă pline de înţelesuri profunde, odată cu...
 • 22:00 Bravo, ai stil! AP
  "Bravo, ai stil! Celebrities" se pregăteşte să aducă în lumina reflectoarelor o noua generaţie de concurente, cunoscute deja publicului din România. Aspirantele...
 • 00:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:30 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 04:30 ROventura AP
  ROventura prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George...
 • 05:30 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV
Program Cinema
RULEAZĂ ASTĂZI LA CINEMATOGRAFELE DIN
VEZI PROGRAMUL CINEMATOGRAFELOR