Homepage  / Articole

Cei mai sexi bărbaţi din seriale

Cei mai sexi bărbaţi din seriale

de Redactia Tvmania

Duchovny, Whitfield, Fox

De la „Tânăr şi neliniştit” încoace, cu toţii am făcut pasiuni pentru câte un serial sau altul. Dacă la „Dr. House” ne uităm pentru umorul şi ironia fină a protagonistului, la „Anatomia lui Grey” ne-am uitat pentru poveştile protagoniştilor (OK, şi pentru Patrick Dempsey) , la „Californication”, „Spartacus”, „Lost” şi diverse altele ne uităm nu doar pentru subiectele interesante. Ne uităm şi pentru David Duchovny, Andy Whitfield sau Matthew Fox. Iată-i aşadar pe cei mai sexi actori din serialele difuzate acum pe micile noastre ecrane:

.

1. David Duchovny („Californication”)

Parcă Hank Moody e mai aproape de personalitatea lui David decâta fost Fox Mulder, nu credeţi?

Fruntea listei, trofeul, premiul cel mare nu puteam să îl oferim decât lui David Duchovny.

O dimineaţă de stânjeneală e mai bună decât o noapte de singurătate”, spune personajul lui din Californication. Cum să nu îl iubeşti? Şi mai ales, cum să nu îl iubeşti pe omul din spatele lui Hank Moody?! Nu numai că este cel mai sexi, dar David mai are şi o diplomă în Literatură şi o lucrare de doctorat pe care scrie „Magie şi Tehnologie în Poezia şi Proza Contemporană”.

Premiat cu două Globuri de Aur pentru cele două mari succese înregistrate în carieră, „Dosarele X” şi „Californication”, David Duchovny a năvălit pe micul ecran în 1987 o dată cu o reclamă la bere, apoi a apărut în câteva episoade din „Twin Peaks” şi a fost gazda-narator a unui serial TV erotic (poate de aici pofta lui nestăvilită de sex).

Notorietatea sa a purtat din 1993 până la „Californication” o singură etichetă, „Dosarele X”. Dar Fox Mulder i-a făcut loc lui Hank Moody, scriitorul deştept care se luptă cu lipsa inspiraţiei ajutat de alcool, mult sex şi ironie.

Şi unde mai pui că, după scandalul sexual din 2008, s-a întors la Tea Leoni, prima şi singura sa soţie, cu care este căsătorit de 11 ani!

.

2. Andy Whitfield („Spartacus”)

Rămânem pe HBO ca să urmărim încă două episoade din „Spartacus: Nisip însângerat”. Şi încă două. Şi încă două. Dar… nu ne mai daţi încă două? Aveţi răbdare, sezonul al II-lea este în producţie şi abia aşteaptă să ruleze. Andy Whitfield s-a întors pe platourile de filmare după lupta cu cancerul, din care a ieşit învingător.

Născut în 1974, în Marea Britanie, Andy Whitfield s-a mutat în 1999 în Australia, unde locuieşte şi acum împreună cu soţia sa şi cei doi copii. Deşi a apărut în multe seriale australiene, printre care şi „Fiicele lui McLeod” (difuzat la noi de Hallmark), s-a făcut remarcat abia cu primul său rol principal, cel din filmul SF „Gabriel”. Numele de Andy Whitfield, însă, a început să stârnească fiori pe şira spinării abia după scenele incendiare din „Spartacus”. Să sperăm că ingineria, profesia sa de bază, nu îl va fura niciodată micului ecran.

Şi avem veşti bune, chiar dacă se termină „Spartacus: Nisip Însângerat” (ultimul episod va fi diuzat de HBO vineri, 16 iulie), Whitfield ne-a pregătit şi un thriller, „The Clinic”, peliculă ce îşi aşteaptă lansarea din clipă în clipă.

.

3. Alexander Skarsgård („True Blood”)

Clasicele fantezii cu vampiri sunt, în mod clar, mult mai pline de substanţă cât timp Alexander Skarsgard figurează în ele.

Alexander Johan Hjalmar Skarsgård sau pur şi simplu Eric Northman din „True Blood”!!! Ce poate fi mai sexi decât un vampir nordic, proprietar al unui bar şi care a mai şi declarat că se bucură atunci când are de filmat dezbrăcat?! Poate îl mai ţineţi minte şi din 2005, când a jucat în „Revelations” şi în „The Last Drop”, dar producţia care l-a adus cu adevărat pe covorul roşu a fost „True Blood”.

Până şi Lady GaGa, una dintre cele mai puternice personalităţi ale momentului, şi l-a dorit lângă ea (ca să-l omoare până la urmă cu sânge rece în videoclipul „Paparazzi”!).

Pentru 2010, Alexander (care – trebuie totuşi să menţionăm – se iubeşte cu Kate Bosworth) are planuri mari, şi anume să primească aplauze şi procent din încasările pe care le vor înregistra „Metropia”, „Beyond the Pole” şi „Straw Dogs”.

Pe viitor ne se pregăteşte şi o peliculă „grea”. Actorul va juca împreună cu tatăl său, celebrul Stellan Skarsgård, în SF-ul semnat Lars von Trier, „Melancholia”.

.

4. Adam Rodriguez („CSI: Miami”)

Un împătimit al serialelor poliţiste, Rodriguez pare să îşi fi găsit locul potrivit în CSI Miami.

Înainte să aibă bafta de a intra în culisele „CSI Miami”, actorul latino Adam Rodriguez s-a întâlnit fugitiv cu sus-numitul David Duchovny pe platourile „Dosarelor”, dar acolo nu i s-a dat şansa să arate ce poate.

Ne bucurăm însă că a insistat. Între apariţia episodică din „Dosarele X” şi personajul care l-a consacrat – Eric Delko din „CSI Miami” – Adam Rodriguez a bifat roluri în  „Lege şi ordine”, „Roswell”, „NYPD Blue” şi altele. Între timp nu s-a ţinut departe de muzică, nu pentru a lua microfonul în mână, ci pentru apariţii în videoclipurile unor artişti precum Jennifer Lopez, Busta Rhymes, 50 Cent sau chiar în clipul dedicat preşedintelui Obama, „Yes, We Can!”.

.

5. Sherman Moore („Minţi criminale”)

Cariera de model încă în plină desfăşurare ne face să ne întrebăm: chiar are aproape 40 de ani?

Să ne ducem înapoi în timp şi să recunoaştem cu mâna pe inimă: multe dintre noi am vrut să avem parte de un shooting realizat de fotograful Malcolm Winters din „Tânăr şi neliniştit”. Timp de opt ani de zile, Sherman Moore ne-a ţinut aproape de povestea lui Malcolm, tot mai sexi cu fiecare episod, niciodată îmbătrânind aşa cum o făceau celelalte personaje.

Acum însă, respectivul fotograf a fost dat uitării. Pentru că la 39 (!!!!) de ani, Sherman Moore este mai atrăgător ca niciodată în rolul lui Derek Morgan, din „Minţi criminale” (serial transmis în România de AXN). Se pară că odată cu această producţie, actorul a găsit comoara de la capătul curcubeului şi luminile blitzurilor refuză să îl mai părăsească.

Bineînţeles, un rol de opt ani nu poate fi şters atât de uşor cu buretele. Iar cele care îl ştiaţi din „Tânăr şi neliniştit” aţi putut sesiza ironia dintr-unul din episoadele din „Minţi criminale”, când Derek este filmat uitându-se la un episod din primul său serial.

Cariera de model a început-o în liceu, iar înainte de a deveni actor a renunţat la idea de a deveni jucător de baseball (foarte bine a făcut!!), dar a apărut şi în videoclipul „How Many Ways” al lui Toni Braxton.

.

6. Matthew Fox („Lost: Naufragiaţii”)

Născut într-o fermă din Pennsylvania în 1966, Matthew Fox a făcut cunoştinţă cu camera în studenţie când a apărut într-un film de amatori.

La 25 de ani a jucat în „Wings”, un sitcom american produs de NBC. Numele lui a început să ne spună ceva abia după rolul din serialul „Party of Five” şi după ce a fost inclus de revista People pe lista celor mai frumoşi 50 de oameni din lume.

Dar cariera sa avea să ia o turnură impresionantă abia în 2004, odată cu rolul obţinut în „Lost”. Deşi s-a dus la casting decis să îl joace pe Sawyer, echipa de producţie a decis că Fox va primi rolul chirurgului Jack Shepard. Şi nu s-a supărat nimeni.

Ceea ce ne face să oftăm este că actorul a declarat de multe ori că, după „Lost”, nu va mai avea de a face cu televiziunea. Poate se va răzgândi totuşi.

.

VEZI PROGRAMUL TV
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 21:30 Căsătoriţi pe nevăzute
  Cel mai urmărit experiment social al momentului, formatul TV care a schimbat viața multor oameni din toate colțurile lumii, vine la PRO TV. "Căsătoriți pe nevăzute"...
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 Furios şi iute 6 12
  După ce Dominic (Vin Diesel) şi Brian (Paul Walker) au distrus regele imperiului drogurilor din Rio, nu se mai pot întoarce acasă şi vor trăi fugind din calea legii....
 • 02:30 Doctor de bine
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Mireasa
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 16:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 16:30 Acces direct AP
  "Acces Direct", unul dintre formatele puternice ale după-amiezii, difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00, îşi cucereşte telespectatorii cu subiecte inedite...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Asia Express AP
 • 00:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 00:30 X Factor
 • 03:00 eXtra Factor
  Ilona Brezoianu prezintă eXtra Factor, emisiunea din culisele sezonului 10 X Factor. Vrei să vezi cum arată o zi de filmare și ce fac jurații Delia, Florin Ristei...
 • 03:30 Acces direct AP
  "Acces Direct", unul dintre formatele puternice ale după-amiezii, difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00, îşi cucereşte telespectatorii cu subiecte inedite...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 08:15 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 08:45 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 09:15 Povestea noastră AP
  Mulţi dintre telespectatori se vor regăsi în situaţiile comune sau mai puţin obişnuite cu care se confruntă protagoniştii şi vor avea bucuria să o reîntalnească...
 • 11:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 17:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Doctorul minune AP
  "Doctorul minune" este povestea emoţionantă a tânărului diagnosticat cu autism, care reuşeşte să facă adevărate minuni şi să salveze vieţi. Dr. Ali Vefa, un tânăr...
 • 22:30 Nehir AP
  "Nehir" descrie povestea impresionantă a unei tinere care duce o luptă continuă pentru supravieţuire. Nehir Aksu, interpretată de actriţa Biran Damla Yilmaz, a avut...
 • 23:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 00:45 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 03:30 Asta-i România! AP
  Pe toate vrem să le cunoaştem şi să nu treacă neobservate. Emisiunea "Asta-i România!" ne prezintă o Românie, aşa cum este ea, cu bune şi cu rele. Întâmplări deosebite...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV