Homepage  / Ultimul număr

„Ciao, Mama Natura!”

"Ciao, Mama Natura!"

de Redactia Tvmania

Saptamana trecuta, Roxana Ionescu s-a trezit, dupa doi ani de aparitii la Antena 1, in plin decor. Nu tu "Ciao, Darwin", nici telenovela lui Lazarov, ba a nimerit si pe langa show-ul lui Pepe. Asa ca fata a inceput sa negocieze cu unii, cu altii, nefiind exclus, totusi, un "Adio, dar raman cu tine".

La 20 de ani, e una dintre acele prezente feminine care zambesc mult si vorbesc putin. Noi insa tocmai pentru o sporovaiala am invitat-o. La care am si purces, dupa ce simpla ei aparitie a bulversat suflarea masculina din parcare.

„TV mania”: Antena 1 s-a dispensat de poate cea mai atragatoare prezenta feminina. Cum ai primit vestea, dupa doi ani petrecuti la acest post?
Roxana Ionescu: Foarte greu, nu ma asteptam! Dar, cum se spune, orice mic sut in fund e un pas inainte. Ma asteptam sa fac ceva cu Antena 1 in acest sezon. Initial, mi s-a propus sa lucrez cu Dan Negru (n.red. – acesta prezinta „Ziua judecatii”), apoi mi s-a spus ceva de „Folclorul contraataca”… in final, am aflat ca nu mai eram nicaieri. Nu mi s-a spus de ce, asta e! in telenovela n-am primit nici un rol – bine, primisem unul, dar l-am refuzat pentru ca nu mi-a convenit… Dupa care am fost la un casting, dar nu am primit nici un raspuns, deci e clar…

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te