Homepage  / Știri / Televiziune

Cine îi ia locul lui Cătălin Botezatu la masa juriului „Bravo, ai stil! Celebrities” (Kanal D). „Voi fi un artist în căutarea muzei”

Cine îi ia locul lui Cătălin Botezatu la masa juriului „Bravo, ai stil! Celebrities” (Kanal D). „Voi fi un artist în căutarea muzei”
7

de Redactia Tvmania

Din această toamnă, „Bravo, ai stil! Celebrities” revine pe micile ecrane cu un nou sezon. După ce numele celor nouă concurente ale show-ului au fost anunțate, rămăsese de găsit un înlocuitor pentru Cătălin Botezatu, care a anunțat recent că renunță la postura de jurat în emisiunea moderată de Ilinca Vandici la Kanal D. Astăzi, postul a anunțat numele celui care îi ia locul celebrului designer. 

Potrivit Kanal D, în acest sezon, la masa membrilor juriului „Bravo, ai stil! Celebrities”, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, se va afla un creativ al industriei de fashion internaționale și unul dintre cei mai apreciați fotografi ai momentului: Tibi Clenci. 

Cine este Tibi Clenci, înlocuitorul lui Cătălin Botezatu la masa juriului „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cu o experiență vastă in domeniul artei vizuale, considerat cel mai renumit fotograf de modă și creative director român, Tibi Clenci a cunoscut un uriaș succes internațional. 

A colaborat cu cele mai mari case de modă din lume, precum Chanel, Dior, Louis Vuitton, a realizat pictoriale inspiraționale publicații glamour din tară și din afara ei,  și a creat identități de brand pentru numeroase companii. 

Fotografiile dar și viziunea lui Tibi Clenci se regăsesc pe copertele și în paginile unor reviste de top precum Vogue Japonia, Vogue Taiwan, Vogue Arabia, Marie Claire America Latina, Marie Claire Turcia, Elle Franta, Elle Germania, In Style Rusia, GQ Spania, GQ Brazilia, acestea fiind doar câteva titluri din suita impresionantă de publicații internationale pentru care a lucrat celebrul fotograf. 

Tibi Clenci a fost directorul de creație pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia si Daily Telegraph – ediția Fashion. A primit de-a lungul anilor trei trofee Elle Style Awards pentru Cel mai bun fotograf din România, ceea ce îi asigura un loc bine meritat pe „Hall Of Fame”, în cadrul Elle International.  

Tibi Clenci se află într-o permanentă căutare a esenței umane, iar acest lucru se simte în fiecare cadru surprins, în fiecare poveste spusă atât de frumos prin intermediul magiei aparatului de fotografiat. Dincolo de imaginea în sine, suprinsă de aparatul foto, a știut întotdeauna să spună o poveste, să contextualizeze.

  „Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii”, spune Tibi Clenci despre acea energie care îl face atat de creativ în abordările sale artistice.   

„Ca jurat la , voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze și caracterul”, adaugă Tibi Clenci despre modul în care își percepe misiunea de la masa juriului.

Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu, membrii juriului „Bravo, ai stil! Celebrities”, și Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, sunt pregătiți să fie alături de concurente în cea mai frumoasă și transformațională călătorie – „Bravo, ai Stil! Celebrities”, un show plin de strălucire, în care atitudinea și bunul gust devin cei mai prețioși aliați. 

Mentori, antrenori în materie de stil, jurații „Bravo, ai stil! Celebrities” le vor însoți pe concurente de-a lungul unei experiențe memorabile. Reamintim că cele nouă concurente care se vor lupta pentru titlul de „Cea mai stilată femeie din Romania” sunt: Anda Adam, Nicoleta NucăIoana Filimon, OtnielaRuxi, Sensy și Mădălina Pamfile, Carmen Negoiță și Olga Verbițchi.

Cine sunt Carmen Negoiță și Olga Verbițchi, ultimele două concurente din show-ul Bravo, ai stil, sezonul 7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te