Homepage  / Televiziune

Cine sunt concurenții propuși spre eliminare la Survivor, 14 martie 2022. Echipa care a câștigat jocul de imunitate

Cine sunt concurenții propuși spre eliminare la Survivor, 14 martie 2022. Echipa care a câștigat jocul de imunitate
7

de Roxana Mirea,

Un alt joc de imunitate s-a încheiat aseară, 14 martie, la Survivor România 2022, de la Pro TV. Victoria a fost de partea Războinicilor, ceea ce înseamnă că astăzi un Faimos va părăsi competiția. După ce au fost înfrânți cu scorul de 10 la 6, Faimoșii au intrat în lupta pentru imunitatea personală. Iată cine sunt concurenții din echipa Faimoșilor propuși spre eliminare aseară, 14 martie, la Survivor 2022.

Concurenții propuși spre eliminare la Survivor 2022 – 14 martie

Faimoșii au pierdut un alt joc de imunitate de la Survivor România 2022. Apoi, a urmat jocul de imunitate personală, care a fost câștigat de Elena Chiriac și Marian Drăgulescu. Drept urmare, ei nu au putut să fie propuși spre eliminare și au fost nevoiți să facă o nominalizare directă.

În consiliu, Faimoșii fără imunitate au votat. În urma votului colectiv, TJ Miles a ajuns la votul publicului. Apoi, a venit rândul Elenei Chiriac să nominalizeze. Ea a propus-o spre eliminare pe Natalia Duminică. Pe de altă parte, Marian Drăgulescu l-a nominalizat pe CRBL.

Așadar, concurenții din echipa Faimoșilor care au fost propuși spre eliminare aseară, 14 martie, la Survivor România 2022 sunt TJ Miles, Natalia Duminică și CRBL.

CRBL-si-Doru-ExilIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

TJ Milesc, după ce a fost propus spre eliminare la Survivor 2022

Tj Miles a spus că nu i-a personal nominalizarea colegilor lui de la Survivor 2022. De asemenea, el a precizat că este mai bun din punct de vedere sportiv decât ceilalți doi Faimoși propuși spre eliminare: Natalia și CRBL.

„Primesc nominalizarea. Știu cine m-a votat. Sunt sigur. Eu știu ce pot să fac pentru echipă. Sunt sigur că, fața de ceilalți doi oameni nominalizați, eu sunt mai rapid. Mai trebuie să reglez niște chestii la final și nu o să se mai atingă niciun Războinic de mine. Dacă e să plec, îmi accept soarta. Nu am nimic personal cu nimeni care mă votează. Eu nu sunt omul ăla care să stea și să judece opinii. Oamenii sunt liberi să facă ce vor. Sunt asumat. Nu sunt aici ca să iau chestii personal. Eu sunt foarte recunoscător și apreciez oportunitatea care mi s-a dat. De aici este doar începutul pentru TJ Miles în România”, a spus TJ Milesc.

Natalia, după ce a fost propus spre eliminare la Survivor 2022

Natalia Duminică a spus că nu este supărată pe Elena Chiriac pentru că a propus-o spre eliminare la Survivor România.

Primesc nominalizarea cu capul sus. Nu sunt supărată pe Elena. Survivor este un joc care este despre forță, depspre rapiditate, despre nerv, trasee, mușchi. Trebuie să le ai pe toate și să poți să dai totul pe traseu. Am dat tot ce am putut până acum. Nu știu cum voi evolua mai departe. În schimb, simt că am ajutat echipa. Am adus puncte cum am putut până acum. Nu știu cum va fi situația mea după jocul de astăzi, dar îmi doresc ca echipa mea să câștige mai mereu. Nu pot să îi reproșez nimic Elenei pentru că mi se pare natural. Este Survivor și este un joc dificil, real și nu putem să ne permitem să avem mici scăpări sau momente de lașitate sau de slăbiciune. Aștept să văd ce va fi”, a declarat Natalia.

CRBL, după ce a fost propus spre eliminare la Survivor 2022

CRBL a fost oarecum dezamăgit de faptul că Marian Drăgulescu l-a nominalizat.

„Încă avem lașii mincinoși în grupul Faimoșilor și asta nu-mi place. Nu-mi plac oamenii care spun lucruri, se bat cu pumnii în piept că ei așa vor face de acum încolo, iar acum întoc invers vorbele promise. Nu am nimic direct cu nominalizarea lui Marian, dar am o problemă cu el, care s-a bătut cu pumnul în piept data trecută că el nominalizează în funcție de puncte și doar din punct de vedere sportiv. Iar acum, că poate între cei doi bărbați rămași, adică eu și Cătălin, nu avea cum să îl aleagă pe Cătălin, că doar l-a adăpostit de ploaie sub pelerina lui și poate au niște prietenii între ei.

Marian a zis că o să nominalizeze doar din punct de vedere sportiv. E traba lui. Eu doar am sesizat și am vrut să subliniez acest lucru. Eu sunt veteran și în exil, și la vot. Nu am nicio problemă. Oamenii de acasă, dacă vor să rămân la Survivor, mă vor susține ca să continui ce am început. Îmi pare rău doar că nu mă joc și eu alături de cei care au venit aici să se joace și trebuie să stau pur și simplu la un fel de închisoare pentru alegerile personale ale unora, care mint că nu sunt alegeri personale”, a spus CRBL l-a Survivor 2022.

Sursa Fotoo: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te