Homepage  / Ultimul număr

Colin si-a gasit acul!?

Colin si-a gasit acul!?

de Redactia Tvmania

Baiatul rau al Hollywood-ului, Colin Farrell, da barfitorilor de lucru! Actorul de 30 de ani este indragostit lulea si gata de insuratoare, spun gurile rele din Cetatea Filmului.

Posibil cel mai sexy export cinematografic al Irlandei de la Liam Neeson incoace – asa cum este considerat la Hollywood – Colin Farrell a fost combinat de presa cu Paris Hilton sau Britney Spears, a fost implicat intr-un scandal legat de o caseta pe care a filmat-o impreuna cu Nicole Narain, o fosta iubita si nu se sfieste sa se laude ca nu e genul de barbat pe care sa-l prezinti parintilor: bea, fumeaza si in decembrie 2005 s-a internat la o clinica de dezintoxicare, pentru a-si rezolva problemele cu drogurile.
Ultima stire legata de Farrell este legata tot de domeniul amoros. Actorul este cat se poate de indragostit de colega lui de platou in pelicula „Pride and Glory”, Lake Bell. Cei doi au mers impreuna la o petrecere organizata dupa Festivalul de Film Gen Art si apoi au fost vazuti la un club „inseparabili, vorbind si razand intr-un colt toata noaptea”, conform unor surse. Unul dintre purtatorii de cuvant ai actorului a declarat ca relatia lor este strict profesionala: „Joaca impreuna intr-un film. El este mereu prietenos cu colegii de platou”. Un prieten al actorului a declarat pentru „Star People” ca Farrell este incantat de Lake, care este neinfricata, nepretentioasa si are si radacini irlandeze. „Au avut niste discutii destul de detaliate despre tara lui de origine”, a mai spus sursa citata. Actorul ar fi gata de o noua insuratoare si chiar ar fi spus ca Lake a fost punctul sau de sprijin si ca nu poate trai fara ea.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te