Homepage  / Articole

Corina şi Edi au câştigat „Dansez pentru tine 11”

Corina şi Edi au câştigat „Dansez pentru tine 11”

de Redactia Tvmania

Cel de-al unsprezecelea sezon „Dansez pentru tine” s-a încheiat vineri noapte. După o seară plină de neprevăzut, lacrimi, surprize, dansuri spectaculoase şi invitaţi speciali, telespectatorii şi-au ales câştigătorii.

 

70,33% dintre telespectatorii care au votat vineri seară, la finala „Dansez pentru tine”, şi-au dorit ca Edi şi Corina Bud să fie câştigatorii marelui premiu de 60.000 de euro şi ai trofeului visurilor.

Alături de coregraful lor, Bogdan Boantă, Corina Bud si Edi au adus în faţa telespectatorilor „Dansez pentru tine” coregrafii memorabile, iar Edi a demonstrat ţării întregi că talentul se poate naşte oriunde şi nu ţine cont de sărăcie şi neajunsuri.

Plângând în hohote de fericire, Edi, Corina şi Bogdan şi-au îmbrăţişat sursele de energie, afecţiune şi creativitate, mai precis numeroasa familie a lui Edi, formată din 9 membri.

Corina a mărturisit că doar când l-a născut pe fiul ei, Robin, a mai fost atât de fericită şi a mulţumit telespectatorilor care au ales votând să ajute nu o viaţă, ci nouă vieţi.

Cei doi câştigători au avut parte şi de nenumărate surprize. Micuţă şi foarte carismatică, una dintre surioarele lui Edi l-a surprins pe fratele ei dansând alături de Bogdan Boantă un disco plin de energie.

Corina a rămas şi ea impresionată când băieţelul ei, Robin, a urcat pe scenă şi i-a dăruit micuţei Roberta un buchet de flori.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te