Homepage  / Vedete româneşti

Viața după „Survivor”. Când va reveni Crina Abrudan pe micul ecran. EXCLUSIV

Viața după „Survivor”. Când va reveni Crina Abrudan pe micul ecran. EXCLUSIV
16

de Cătălina Matei,

La mai bine de două săptămâni de la ieșirea sa din „Survivor”, Crina Abrudan ne-a dezvăluit cum vede întreaga sa experiență din Republica Dominicană. Fosta prezentatoare de știri sportive ne-a recunoscut că cele mai bune sfaturi le-a primit de la soțul său, fostul fotbalist Gabi Popescu, dar și când am putea s-o vedem, din nou, pe micul ecran.

Timp de 15 ani, Crina Abrudan a prezentat știrile sportive la Antena 1. A ieșit din TV în 2013 și s-a dedicat afacerilor personale, apărând pe micul ecran ocazional, în „Splash! Vedete la apă” (2021) sau ca invitată în diverse emisiuni.

Pe 17 ianuarie, fosta concurentă de la „Survivor” a împlinit 45 de ani, iar aniversarea a avut loc într-un peisaj de vis. Alături de soțul ei, fostul fotbalist Gabi Popescu, CriCrina Abrudan, răsfăț după „Survivor”: „Am mâncat ciocolată, pizza, un fast-food”. EXCLUSIVna Abrudan a marcat momentul cu o cină intimă pe o insulă pustie, la asfințit.

Apoi a intrat în Tribul Faimoșilor din emisiunea de la Pro TV. Extrem amibițioasă și dornică se demnostreze ce poate, Crina Abrudan a rezistat doar o lună, iar plecarea ei de la „Survivor” a fost amplificat și de un schimb de replici dur cu o altă coechipieră, Bianca Patrichi.

Mai mlute detalii, aflăm imediat!

O lună a durat aventura ta în Tribul Faimoșilor. Privind lucrurile acum, ce nu a funcționat la „Survivor”?

Probabil tăcerea. Alegerea de a sta deoparte de teama să nu intru în certuri și scandaluri. Au fost momente în care a-ți spune un punct de vedere sau a argumenta însemnă să te trezești în mijlocul unui scandal și cumva în viața am evitat astfel de situații, dar intrând intr-un reality-show este greu sa le eviți.

Ai spus în ultimul consiliu că ți-ai dorit foarte mult să participi la acest concurs, pe care l-ai urmărit de altfel cu mare interes. Cât de diferită a fost atmosfera trăită acolo, în față, față de ce credeai tu că este pe când erai doar o telespectatoare?

Atmosfera nu mi s-a părut mult diferită față de așteptări, însă traseele da. Privite din fața televizorului par altfel decât sunt in realitate. Unele finalizări țin de îndemânare, altele de mult noroc. Unele trasee te încurcă dacă ești înalt, altele te ajută. De aceea în unele zile aduci puncte și în altele este posibil să nici nu ajungi la finalizare până adversarul a câștigat deja punctul.

crina-abrudan-survivor-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Cât de mulțumită ești tu de tine vizavi de această experiență?

Eu sunt mulțumită de mine. Sunt mulțumită de parcursul meu pe trasee, mai greu la început în prima săptămâna, însă faptul că în a treia săptămâna am reușit să aduc cinci puncte din șase intrări mi-a dat încredere mare în mine și sunt convinsă că dacă aș mai fi rămas în competiție, aș fi avut rezultate și mai bune. Dacă e să fiu nemulțumită de ceva, probabil aș putea să spun că aș fi putut să fiu mai vocală și să îmi spun mai răspicat punctul de vedere față de orice situație ivită acolo. Însă având în vedere faptul că a fi vocal se confundă frecvent cu a intra într-o ceartă, într-un conflict, probabil asta m-a făcut să îmi fie teamă și să aleg să stau deoparte și să fiu probabil mult prea tăcută uneori.

Ceea ce m-a făcut să fiu mulțumită din punct de vedere sportiv a fost faptul că la 45 de ani, am intrat pe trasee cu fete de 20, 23 sau 30 de ani și am și câștigat, iar asta cred că este un lucru care să mă facă să fiu mulțumită de mine.

Dincolo de probele sportive și de tensiunea dintre tine și o parte dintre Faimoși, ce ți s-a părut cel mai greu acolo?

Asta a fost cel mai greu. Comunicarea și conviețuirea cu oamenii. Tensiunile. Să îi înțeleg și să le înțeleg strategiile, planurile, să îmi dau seama când sunt sinceri și când e vreo capcană în ceea ce spun sau în ceea ce fac.

Nu mi-a fost greu cu nimic altceva, m-am adaptat repede la tot ce înseamnă dormit pe jos pe o scândură, spălat în mare, mâncat puțin, dormit în natură și uneori cu ploaia care te picură noaptea în timp ce dormi. Nu m-am gândit niciodată mult și intens ce fac cei de acasă, oare cum o fi mama și cred că evitând să mă gândesc la asta, nici nu m-a chinuit dorul de cei de acasă. Când îmi veneau în minte, eliminam acel gând și îmi îndreptam atenția către altceva.

Însă strategiile, certurile, atmosfera tensionată mi s-au părut cele mai grele. Am avut și momente plăcute, cum a fost a treia mea săptămână în Survivor, săptămâna în care echipa a câștigat ambele imunități. Eram toți veseli, liniștiti, uniți, nu au existat certuri și tensiuni, acesta fiind și secretul victoriei și al succesului echipei pe trasee. Ultima săptămână acolo a fost cea mai grea pentru că se schimbaseră multe lucruri și atmosfera devenise greu de suportat.

Pe cine vezi câștigător al acestei ediții?

Este greu să răspund acum la această întrebare, este abia jumătatea competiției, însă din echipa Faimoșilor pot să spun că o văd pe Ștefania foarte departe, iar de la Războinici pe Andrei Krișan.

Și cine crezi că va pleca după tine?

Lucrurile se schimbă radical de la o zi la alta la „Survivor”. Este greu de anticipat cum vor evolua concurenții din punct de vedere sportiv, dar și ca relații săptămâna următoare. Teoretic, dacă Mihai nu începe să între cât de curând pe traseu, iar refacerea în urma accidentării durează mult, ar fi posibil să se apropie de nominalizare. Dintre restul concurenților este greu să mă pronunț.

Cum a reacționat soțul tău când a aflat că vei merge la „Survivor”?

Soțul meu mă susține în ceea ce îmi doresc să fac, dar îmi și spune ce părere are și unde crede că pot să întâmpin dificultăți. Mi-a spus că îmi va fi cel mai greu să dorm pe jos, eu având niște probleme cu coloana și a avut dreptate pentru că după a doua noapte m-am panicat și am crezut că va trebui să abandonez pentru că mă durea spatele extrem de tare și nu puteam să dorm. Însă am avut noroc că erau nopțile călduroase și nu am fost nevoită să dorm cu hanoracul pe mine, așa că l-am folosit pe post de pernă, ceea ce m-a ajutat mult ca să am o poziție mai bună și să reușesc să dorm. Iar al doilea lucru pe care mi l-a spus a fost legat de relațiile interumane dintr-o astfel de competiție și mi-a spus că trebuie să îmi asum faptul că, vorba aceea, “dacă intri în troacă, te mănâncă porcii” și în cazul în care se întâmplă să fiu prinsă în conflicte, să nu ies supărată de acolo, ca și cum nu m-aș fi așteptat la așa ceva. Și mare dreptate a avut!

Și când ai avut timp să te pregătești pentru acest show? Căci ai avut un început de an cu călătorii… ți-ai aniversat ziua de naștere în Maldive, apoi ai ajuns în Dubai…

Pentru o astfel de competiție, nu te pregătești înainte să intri. Te pregătești în timp. Și cel mai mult te pregătești psihic. Este important să știe creierul tău că nu ai voie – și aici includem toate lipsurile și toate restricțiile de acolo – iar aici îmi era clar că nu voi avea probleme. Și asta se învață și se antrenează în timp. Este important să știi să lucrezi cu tine în momente de tensiune de orice fel și să nu te lași doborât de emoții de tot felul, de gândire negativă, de lipsă de încredere în tine. Și asta tot în timp se învață în viață. Iar pregătirea fizică nu are legătură cu ceea ce se întâmplă acolo, deși eu așa credeam în trecut. Realitatea demonstrează că poți să ai o foarte mare pregătire fizică, însă pe trasee să nu fii cel mai bun. La „Survivor”, parcursul majorității concurenților este cu suișuri și coborâșuri. Săptămâna asta poți să iei multe puncte și următoarea deloc, apoi să îți revii și să cazi din nou. Nu cred că este genul de competiție înainte de care să ai nevoie să te închizi în sala de sport pentru că nu este competiție strict sportivă.

Ce planuri ai de acum încolo? Ce alt format te-ar mai putea convinge să te întorci pe micul ecran?

Nu am niciun plan legat de televiziune, nici să mă întorc, dar nici să stau deoparte. Nu am acum în gând vreun format care m-ar atrage, dar nu neg faptul că mi-aș dori să se ivească ceva la un moment dat.

crina-abrudan-survivor-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorii emisiunii, Shurubel, Bogdan Ciudoiu şi Lili Sandu, le vor dezbate în direct. Aceștia vor...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 21:30 007 şi Imperiul Zilei de Mâine 12
  O nava britanica se scufunda in apele teritoriale chineze. Oficialitatile se intreaba de ce o nava de razboi ar traversa apele teritoriului chinezesc si incearca...
 • 00:00 Riddick 15
  Lasat de catre camarazii sai pe o planeta pustie, Riddick se lupta pentru supravietuire impotriva unor creaturi extraterestre. Riddick dezlantuie un atac nemilos...
 • 02:15 Eroi de sacrificiu 12
  Barney Ross (Sylvester Stallone) este liderul si principalul strateg al unei echipe periculoase de mercenari cunoscuta sub numele "The Expendables". Alcatuita din...
 • 04:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorii emisiunii, Shurubel, Bogdan Ciudoiu şi Lili Sandu, le vor dezbate în direct. Aceștia vor...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Andra Petrescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru fac echipă la pupitrul Observator Antena 1, de la ora 12.00. Programul s-a impus drept lider al segmentului orar...
 • 14:00 Mireasa AP
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 17:00 Observator
  Olivia Păunescu şi Florin Căruceru prezintă, de luni până vineri, Observator ora 17. Cătălin Oprișan intră în rolul de povestitor din culisele marilor povești de...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Cod Roşu în Serviciile Secrete 12
  9 În urma unui atentat asupra preşedintelui Statelor Unite, acuzat de incident este garda lui de corp, agentul serviciilor secrete Mike Banning. După ce reuşeşte...
 • 23:00 iUmor 12
  Cel mai "nebun" juriu din televiziune, format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac caută cel mai amuzant român în emisiunea "iUmor", de la Antena 1. De la momente...
 • 01:30 Cod Roşu în Serviciile Secrete 12
  În urma unui atentat asupra preşedintelui Statelor Unite, acuzat de incident este garda lui de corp, agentul serviciilor secrete Mike Banning. După ce reuşeşte să...
 • 03:30 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:00 Lacrimi la Marea Neagră AP
  "Lacrimi la Marea Neagră" înfăţişează povestea zbuciumată a lui Nefes (interpretată de Irem Helvacioglu), o tânără care luptă să-şi recapete libertatea dintr-o căsnicie...
 • 09:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D le oferă telespectatorilor informațiile de care au nevoie în fiecare dimineață. La pupitul grupajului informativ de la ora 07:00 se va afla Cristina...
 • 10:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 12:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Telespectatorii...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 16:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Preţul Fericirii AP
  Synopsis: Tânăra şi înverşunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriaşe din partea fostului soţ Halit (Talat Bulut) iar reacţia frumoasei femei va fi...
 • 22:30 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 00:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:00 În bătaia Inimii
 • 05:15 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV