Homepage  / Televiziune

Cristina Bâtlan, uimită de doi concurenți în prima ediție Imperiul leilor, 19 septembrie 2023. „Avem nevoie de astfel de exemple”

Cristina Bâtlan, uimită de doi concurenți în prima ediție Imperiul leilor, 19 septembrie 2023. „Avem nevoie de astfel de exemple”
6

de Andra Stana,

Cel de-al patrulea sezon „Imperiul leilor” începe la Pro TV. Opt oameni de afaceri puternici sunt gata să investească în business-uri ingenioase și să ajute tinerii la început de drum să-și finanțeze visul. Prima ediție a show-ului „Imperiul leilor”, programată marți, pe 19 septembrie, la Pro TV.

Ce se întâmplă la Imperiul leilor în prima ediție din sezonul 4, 19 septembrie 2023

O revenire așteptată de către toți pasionații de antreprenoriat. Un show care a schimbat viitorul celor care au crezut și au muncit pentru pasiunea lor. Imperiul Leilor revine în această seară, cu mai multă maturitate și responsabilitate. După ce au investit milioane de euro în afaceri cu potențial, Leii revin încrezători în puterea lor de a face o diferență. Premiera sezonului patru poate fi văzută în această seară, de la ora 21.30, la PRO TV.

În acest an, opt Lei se vor afla în fața celor de acasă și îi vor căuta pe antreprenorii alături de care să poată dezvolta pe termen lung afaceri de succes: Mircea Căpățînă (Marketing Guru), Cristina Bâtlan (Antreprenor în serie), dr. Wargha Enayati (Doctor în afaceri de bine), Răzvan Raț (Jucător la profit), Dragoș Petrescu (Veteranul Imperiului), Daniel Mischie (Omul de fier al ospitalității), Felix Pătrășcanu (Investitor de cursă lungă) și Dan Șucu (Business Titan).

Imperiul Leilor (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În această seară, în fața leilor vor ajunge Gigi și Simo, căsătoriți de 10 ani, au un băiat. După mai mult timp petrecut în Italia, în care au muncit foarte mult, au reușit să pună bani deoparte și să revină în țară, așa cum visau încă de la început.

Mi-era dor de copilăriile mele”, va spune Gigi. Nu au fost niciodată în vacanță, la munte sau la mare și s-au implicat total în munca lor. Toți banii strânși, i-au investit, iar acum vor să facă următorul pas: „Îmi doresc un partener să facem un imperiu de benzinării electrice”. Vor reuși ei să-și găsească finanțatorul?

Ce-i va impresiona pe investitori? Ce-l va motiva pe Warga să spună că „va fi un mare câștig pentru România” sau pe Cristina să afirme că „asta e noblețea. Avem nevoie de astfel de exemple în fiecare zi”? Vedem în doar câteva ore!

Leii sunt pregătiți! Antreprenorii au cele mai bune planuri. E vremea să înceapă investițiile! Noul sezon Imperiul Leilor începe în această seară, de la ora 21:30, pe PRO TV și VOYO!

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te