Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum arăta Corina Caragea acum 17 ani. Imagini inedite de la debutul ei la Știrile Sportive de la Pro TV

Cum arăta Corina Caragea acum 17 ani. Imagini inedite de la debutul ei la Știrile Sportive de la Pro TV
15

de Andra Stana,

Corina Caragea, prezentatoarea Știrilor Sportive de la Pro TV, a intrat în echipa postului în urmă cu 17 ani. Vedeta le-a arătat fanilor ei, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, câteva imagini și clipuri video cu ea de la debutul pe sticlă, la Pro TV.

Cum arăta Corina Caragea în 2005, când a prezentat primul jurnal sportiv la Pro TV

În anul 2005, Corina Caragea avea părul mai scurt, dar și multe emoții, după cum a mărturisit chiar ea, într-o postare pe Instagram.

Acum fix 17 ani am pășit în PRO TV. I-am adunat în 90 de secunde postate aici. Tot că 90 de secunde mi se pare că au trecut acești 17 ani. În filmuleț vedeți primul meu jurnal. Eu nu știu cine e față care prezența. Avea o voce ciudată, freza și mai ciudată și un zâmbet până după urechi, menit să îi mascheze emoțiile. Noroc cu domnul brunețel de lângă ea, simpatic și glumeț? @mihai__dedu”, a transmis vedeta PRO TV.

Corina Caragea, imagini inedite de acum 17 ani. Cum arăta știrista la debutul ei la Pro TVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Astăzi, în 2022, la fel ca acum 17 ani, în 2005, Corina Caragea îl are coleg de platou pe Mihai Dedu. Ea prezintă știrile din sport, iar el prezintă jurnalul în fiecare dimineață, de luni până vineri, la prima oară, alături de Andreea Marinescu și Lavinia Petrea.

Corina Caragea a lucrat cu Andreea Marin, la „Surprize, surprize”

Acum mai mulți ani, Corina Caragea a fost dansatoare în emisiunea Andreei Marin de la TVR 1.

Pentru mine a fost doar o poartă de intrare în televiziune. A fost o perioadă scurtă. Nu am pregătire în sensul ăsta, nu era visul meu (râde). Am fost curioasă cum e în spatele unei astfel de emisiuni. Am stat 3 luni. După aia, am văzut un casting la Realitatea TV, am trimis CV-ul și m-au selectat. Și am plecat”, a spus prezentatoarea pentru cei de la Click.

Deviza Corinei Caragea: Nicio zi fără dulciuri

Nicio zi fără dulciuri. Aceasta este deviza Corinei Caragea de când era copil, iar bunicile ei o răsfăţau cu clătite, cozonaci sau gogoşi pe care le devora pe loc.

“Este plăcerea mea vinovată”, spunea mai demult prezentatoarea Ştirilor Pro TV din Sport despre porţia de dulciuri dintr-o zi.

Chiar dacă este uneori la regim şi este nevoita să taie din porţia de prăjituri, Corina alege să sară peste felurile principale de mâncare şi să treacă direct la desert, ca să nu piardă gustul dulce. Preferatul ei de acum este tiramisu, în special cel făcut de mama ei, însă Corina este înnebunită şi după pananaşi, îngheţată sau vata de zahar care-i aminteşte de copilărie.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te