Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alina Sorescu, gata pentru divorțul de Alexandru Ciucu. Adevăratul motiv pentru care designerul vrea custodia copiilor

Alina Sorescu, gata pentru divorțul de Alexandru Ciucu. Adevăratul motiv pentru care designerul vrea custodia copiilor
10

de Andra Stana,

Pentru Alina Sorescu (36 de ani) urmează o perioadă dificilă. Și asta pentru că divorțul de Alexandru Ciucu bate la ușă și până acum s-au dat doar luptele pentru custodia celor două fete pe care le au împreună cei doi viitori foști soți. Iată de ce divorțul s-ar putea pronunța după ani buni de procese.

Alina Sorescu a fost mereu o prezență discretă. Artista de 36 de ani s-a ferit mereu de scandaluri. Cu toate acestea, acum, în plin proces de divorț, când riscă să piardă custodia celor doi copii pe care îi are din relația cu Alexandru Ciucu, Sorescu a făcut o mărturisire șocantă. Ea a spus clar și răspicat că va lupta până la capăt cu fostul ei soț. Cu alte cuvinte, Alina Sorescu a dezvăluit, pentru cei de la click.ro, faptul că este în stare de orice pentru ca Elena Carolina și Ana Raisa să crească alături de ea, și nu de celebrul designer.

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ar putea dura 4 ani

Alina Sorescu a dezvăluit faptul că, până acum, nici nu a început procesul efectiv de divorț. Cel mai probabil, a explicat ea pentru sursa citată, lucrurile vor demara spre sfârșitul toamnei. Totodată, artista a menționat că se așteaptă ca procesul să fie unul lung și anevoios, care va dura și 3-4 ani, pentru că se „joacă murdar”.  

Observ că în ultima vreme, imediat după cea de-a două decizie a instanței privind domiciliul  fetițelor la mine, apar în presă articole menite să mă discretiteze. Nu este nimic adevărat și e firesc să mă apar în astfel de situații. Firma mea nu este în faliment, informațiile au fost interpretate eronat în mod voit. Și nu am o altă relație, așa cum s-a vehiculat. Prioritățile mele sunt fetițele și activitatea mea profesională”, a mărturisit Alina Sorescu.

Cunoscuta vedetă TVR reușește ca în această perioadă să se împartă între fetiţele ei, școala de muzică, piesele pe care le lansează singură sau cu „Picii lui Soreasca” şi emisiunile în care apare.

De ce vrea Alexandru Ciucu să primească neapărat custodia fetiţelor

Surse din apropierea cuplului, citate de click.ro, au dezvăluit recent faptul că Alina Sorescu și Alexandriu Ciucu s-au despărțit, de fapt, acum un an. În încercarea de a ascunde acest fapt, bărbatul a plecat la studii în Franța. Ulterior, Alina a plecat cu tot cu fetele sale din vila din Pipera, la începutul anului, și a înaintat actele de divorț.

Aceleaşi surse au mai povestit că adevăratul motiv pentru care Ciucu vrea custodia fetelor este ca să nu fie nevoit să plătească pensia alimentară. Și asta fiindcă firma lui de costume bărbăteşti ar avea probleme de natură financiară.

Alexandru-Ciucu-si-Alina-Sorescu-ajung-la-tribunal.-Ce-a-cerut-celebrul-designer-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te